Piticodrom Festiv de Sept - Oct 2005 (209)
Raspunsuri - Pagina 17
b_irina_c spune:
Ruxi subscriu si eu la cele zise de Mary! Clara e super scumpa
. Nu mai stiu daca ti-am zis dar imi place f mult ce nume ai ales.
Cand citesc pe aici de bb2 parca as vrea si eu. Vladut zice ca vrea un fratior, dar daca iese fata mai trebuie sa facem un bb si inca unul pana iese baiat
. Si e asa dragut cand vorbeste de bb... se alinta si isi strange mainile la piept ca si cand ar tine ceva mic in brate. Acum sunt decisa sa am 2 copii, doar ca nu ma pot hotari asupra momentului potrivit pentru al doilea...
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
jadi spune:
Ruxandra, Clara pare atat de mica si frumoasa foc, parca zici ca nu am avut copiii asa mici asa ma mir
Sa va bucurati de ea si rabdare cu Matei!
Deni &
Vlad & Tudor
nicole74 spune:
La Multi Ani, Serban!
Simodina, Kid nasteri usoare!
Clara este f. frumoasa si ce mult par are!
Si eu as mai vrea un bb, dar la noi e aproape imposibil din pacate. Si Ioana vrea un fratior, nu o fratioara.
Nicole&Ioana Alexandra
kristinutza spune:
uau, ce ma bucur ca ati inceput sa scrieti parca mai mult.
am vazut poze de copii frumosi si dulci.
radu il spune pe "r", dar cand este intre consoane, cand e intr-adevar un pic mai greu de pronuntat face un altfel de "r", dar nu a spus niciodata "l".
se joaca frumos cu alti copii si ii plac (desi e cateodata prea gentleman) si sper sa fie ok in octombrie la gradinita.
irina, condoleante!
nu mi-am dat seama ca n-am spus pe unde am fost in concediu. am haladuit cu harta turistica in mana si cu gps-ul pe bord in zona sibiului: am vazut cam toate bisericile fortificate, cetatile si ramasite dacice si romane din zona, muzee de istorie, muzee de arme, muzee ale satului, case memorile si alte lucruri interesante. mi-a placut la nebunie sa intru prin toate catacombele, toate camerele secrete, camere ale comorilor, sa urc in muuulte clopotnite si turnuri de aparare, bashk peisajele care au fost grozave!
am ajuns si la cozia, curtea de arges, alba-iulia, sighisoara, medias, sebes, rasinari, miercurea sibiului, cisnadie, cisnadioara, sibiu, capalna.... muuulte locuri fff interesante si f frumoase. asta inseamna pt mine o vacanta de vis
: arata-mi un bolovan si spune-mi ca l-a atins odata un dac si ma uit la piatra aia juma de ora
, arata-mi o usita secreta intr-o biserica construita la 1200 si arata-mi fantana dinauntru, un inceput de culoar secret care face legatura cu cine stie ce oras de la poalele muntelui, arata-mi salile de bal si picturile de la bruckenthal si sunt cea mai fericita
. daca impachetezi totul cu cate o legenda frumoasa... sunt cucerita.
am invatat vechea lectie: unele obiective insemnate pe harta si despre care citisem pe net inainte nici n-au fost de gasit (nu semnalizate, nu cunoscute de sateni), iar alte locuri absolut minunate descoperite din intamplare, netrecute in harti.
a fost minunat si nu regret ca nu l-am luat si pe radu pt ca i-ar fi fost totusi dificil, am mers prea mult. plus ca am stat numai eu cu tati
ceea ce e o placere in sine
.
am o familie f frumoasa - copil, sot, parinti, socri, matusa, hihi... numa sa nu vada careva ca-i laud atata
. aaa, plus prietene gravide - ceea ce ma incanta teribil. ca sa nu mai spun ca-mi place mult si la serviciu
.
deja o dau in diverse. dar tre sa ies in oras si vad ca nu vine cine trebuie sa vina sa ma ia
asa ca scriu si eu ce-mi trece prin minte.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
Tonnia spune:
Locca, ai o fetita splendida!!! Deja am experienta cu fizionomii de bebelus si e chiar frumoasa!
Mary, daca tu mai stai acasa si iti place asa de mult gradinita, da-l la program scurt la asta buna. In caz contrar, eu cred ca e exclus sa-l privezi de somn, doarme 3 ore, e departe de a renunta la somn. Ce ciudata treaba ca nu le asigura somnul. De pe la 4 ani incep multi sa renunte la somn, deci la anul chiar s-ar putea sa reusesti cu programul lung.
Kristinutza, ma bucur ca ai avut asa un concediu reusit, foarte frumos povestesti! Desi la bolovan nu m-as uita mai mult de o secunda, superficiala cum sunt, haha! Si felicitari pentru Raducu care e teribil!
kid2003 spune:
Am vazut-o pe Clara, este superba! Are niste buze de ar muri Angelina de invidie!
Sa fie fericita si norocoasa, alaturi de voi pana la 100 de ani!
Mary, suna super gradinita si eu as zice sa il lasi la inceput la program scurt si incet incet sa ii schimbi programul de somn. Mai, dar copiii astia italieni nu dorm deloc la pranz? Ce ciudat...oricum 3 ore sa doarma? Esti o norocoasa, nici nu te streseaza prea tare chiar daca vine acasa la pranz. Alex imi doarme la pranz intre 50 minute si o ora, niciodata nu depaseste ora, parca are un ceas in fund. Iar inainte de 22.30 nu am mai reusit sa o culc din frageda pruncie. La ora 8.10 dimineata o scol fortat sa plece la gradi, o fi prea putin somn?
Kristinutza, chiar ca pare o vacanta superba! Super suna itinerariul! Ati fost doar voi doi sau in gasca mai mare? 
Irina, eu zic ca momentul pentru bb2 e chiar acum? Daca tot amani, poate nu mai vine niciodata momentul...eu iti tin pumnii! (acum vorbesc inca cu gura unei mamici de un singur copil, vad eu de saptamana viitoare daca te mai incurajez)
Tonnia, mda, cand l-am cunoscut pe dr T. acum 4 ani avea un copil, o fetita si era divortat...anul trecut s-a insurat din nou, cred eu spre disperarea rezidentelor si asistentelor din Elias care-l urmau descheindu-se la nasturii de la bluza (asa am vazut-o pe dr neonatoloaga, una bucata buna si ea, blonda, tzatze, cur...moaaama ce ocheade ii tragea lui doctorila al meu si il tinea din treaba, ca el era la inspectia operatiei mele si in loc sa se uite la mine se uita la platinata aia...imi venea sa-i trag una, sper sa nu o mai prind acum, desi a ajuns sefa sectiei- stie fata cum sa faca, nu ma indoiesc).![]()
Da rautatea afara din mine, ma duc sa ma uit la un film siropos si sa savurez ultimele nopti de dragoste inaintea primelor de razboi.
bb2
diana_n spune:
fara indoiala, Clara e o bruneta frumoasa
. Si ce nume frumos are...
Kid m-ai facut sa rad citind povestea cu dr.
Mi-ar placea sa te cunosc, undeva, candva..ai din plin cateva lucruri mai putin dezvoltate la mine ![]()
acum tin pumnii pentru tandem ![]()
Mary tocmai am terminat de citit o revista pentru parinti, ziceau ca marea majoritate a copiilor renunta la somnul de amiaza pana la 3 ani, restul pe la 4 ani, foarte putini mai rezista pana la 5 ani. Daca si directorii de gradinita citesc acelasi lucru, pai asa si procedeaza.
Nu stiu cum erau parintii vostri, dar ai mei si ai sotului ne-au pus sa dormim la amiaza toata copilaria. N-am de gand sa-l fortez sa doarma, dar nici prin cap nu-mi trece sa-i scot somnul, altfel cand mai scriu pe forum?!
Mamicile prietene ma intreaba daca Peter a renuntat la somnul de amiaza si tot prezic ca se va intampla cat de curand. Gradinita lui are program de dimineata si de dupa-amiaza la grupa de 3 ani, dar el fiind nascut dupa 1 octombrie intra la grupa de 2ani care are program doar dimineata.
Kristinutza ma bucur ca ti-a placut cocediul.
Candva ma uitam si eu visatoare la pietre, dar de 3 ani pot sa numar orele cat nu am stat cu ochii pe Peter, nu mai reusesc sa ma relaxez si sa-mi las mintea sa-mi zburde. In Bacau e curtea domneasca a lui Radu, unul din fiii lui Stefan cel Mare. La intrare, e o scobitura in zid in partea dreapta si mi-l imaginam pe el, venit in vizita, cum lua lumanarea de acolo si apoi intra. Banui ca am vazut faza in vreun film si subconstientul mi-a pus-o in fata ochilor ![]()
Diana si Peter (3 oct 2005)
simodina spune:
Uff, de 2 ori am scris mesaje luungi si mi s-a blocat calculatorul. Si uite asa s-a facut maine si eu n-am apucat sa multumesc.
Multumesc frumos tuturor fetelor care ne-au felicitat de ziua lui Serban!I-am transmis urarile voastre la telefon raspunsul fiind insa "A! Bine!" asa ca traduc eu prin Merci. Oricum a savurat petrecerea facuta de socrii mei la tara unde a avut 4-5 copilasi invitati si s-a bucurat enorm de tort si de lumanare si de compania lor. Era foarte mandru ca e mare, are 3 ani si a avut tort special pentru el. Iar eu m-am simtit super nashpa toata ziua ca am fost departe, dar vom recupera de sf Andrei...
Ruxandraeste superba fetita ta! Faceti copii foarte frumosi asta e clar. Iti doresc sa treaca Matei cat mai repede si bine peste moment si sa fii si tu mai putin obosita
. Voi vedea si eu reactia lui Serban cat de curand, dar deja ma astept sa vrea inclusiv sa pape tzitzi ca sa nu mai vorbesc de luatul in brate in momentul alaptarii.
Jadide nascut cred ca cel mai tarziu sapt viitoare dupa cum v-a zis deja Simo. Si nu numai ca v-a spus dar dadu si tot din casa ca o vad eu cum scoate camasa daca citeste vreunul din husbanzi post-urile si o si cred de ne dejoaca toate planurile. Dar sa nu o credeti, noi de fapt ne-am luat andrele si vrem sa crosetam caciulite si botosei pentru fetite in cele 3 zile nicidecum sa ne uitam dupa berbati, nuuuuuuuu!
Simonadraga mea, sa stii ca azi am stat chiar ft cuminte, am iesit din casa spre seara in rest am bocit putin ca nu-s cu fimiu, am dormit vreo 3 ore si am terminat bagajele de spital. De stat degeaba degeaba chiar nu pot ca oricum sunt intr-o depresie totala de cand cu picioarele de elefant+dor de Serban, tre' sa-mi fac de lucru. Dar ai tu grija sa nu mai cobesti ca nu gasim locuri la spital si nu ne iese schema, ntz ntz!
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica 38+
kid2003 spune:
Pai Diana, ori vii tu ori vin io
Acum pe bune, tu nu mai vii prin ROmania? Ca punem rapid de o intalneala la "La Mama" (fetele, eu inca mai am nostalgii cu intalnelile noastre, ufff ce repede a trecut timpul, parca ieri a fost).
baietel destept, Petrut aka Peter the Great (ca in Narnia)
bb2
locca spune:
Va multumesc tare mult! 
Mary, nasol cu gradinita la care nu poate sa doarma. Si al meu inca doarme binisor la pranz, ieri a prestat 3 ore, dar in general cam 2 - 2.5 doarme. Treaba e ca se culca tarziu seara, se trezeste devreme, asa ca dupa parerea mea e musai sa mai doarma si la pranz. Evident ca uneori ne mai fenteaza, dar inca nu sunt semne clare ca ar renunta.
Kristinutza, suna absolut de vis vacanta ta, de mult imi doresc si eu sa fac asta, dar cred ca se mai amana cativa ani cel putin.
Nadina, sa stii ca si eu ma asteptam ca Matei sa vrea sa tzitzileasca, mai ales ca a facut-o mult timp, dar nu. S-a uitat, a intrebat, i-am explicat ce si cum si a zis "a, bine". Mai nasol e ca inca nu a priceput ca numai eu am lapte, aseara insista sa se duca tati sa-i dea sa manance
... ce sa zic, eu as fi fost fericita si cu varianta asta.
Ma duc, s-a trezit mandra.