Mamici norocoase de sept-oct 2008 (113)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

ramoncza,doar 3camasi?

carla,32+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

offf.....iar ma bate putoiu meu ....
pai el a facut ieri 33sapt...si io abia acum am schimbat semnatura....
mama denaturata....

carla,33+ putoiu sasha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

andy galro bine ai revenit!!!!Ma bucur ca te-ai simtit bine!!!!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 5s!

35+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy_galro
eva ... da am fost la cimitirul vesel...dar nu mi s-a parut vesel deloc...adica erau interesante povestile acelea de pe cruci...dar totusi....in fine eu sunt asa mai "impresionabila"...nu imi place in nici un cimitir asa ca nu te poti lua dupa parerea mea in privinta asta...dar peisajele in maramures sunt superbe intr-adevar....peste tot numai verdeata si paduri...mi-a placut mult de tot

Te-am lasat pe tine sa zici, la fel am simtit si eu! Erau povesti ff triste, oameni cu istorii impresionante, eu am plecat cu pielea de gaina din cimitir! Dar e o experienta!

33+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 43 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

neatza si de la mine!

clau_geo: ma bucur ca sunteti bine! inseamna ca dra nu suspecteaza nimic prematur asa ca o sa ajungeti la termen(oricum greutatea este buna, ai facut cumva si injectii de maturare?) sper ca ala sa nu fie dop
eva:"Bashca consultatia medicului, hiperpiperata, ca doar trebuie sa iti recolteze, nu? " tocmai ce vorbeam ieri, poti s-o faci si singura, nu?
andy_garlo: bine ai revenit!
andy_p, babytza, tzitziri:

cu greutatea bebelului meu m-a luminat ieri Miruna cand m-a intrebat daca am caz de diabet in familie si da, am, asa ca ma astept la un mic urias sa vaza domn doftor pe unde-l scoate, ca io de-acum ma abtin la presupuneri

Vlad
28+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata Felicia

Andy g bine ai venit acasa !!!!!!!!!!

Valentina 31 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratonelu

ramoncza,doar 3camasi?

carla,32+ putoiu sasha

pai cate ratonelule????4 cu cea pe care o cumpar azi...si mai am o pijama de alaptat(cu bluza speciala)...sper sa nu stau mai mult de 5 zile in spital...

apropo de concediul de odihna...la fel mi s-a spus si mie de la HR....nu mi-am putut lua tot concediul ciu numai cel aferent lunilor lucrate....

POZE...POZULICI

34+... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Felicic
Fetelor mi-au aparut deasupra buricului niste bubitze rosii,ma mananca ,dar nu ma scarpin si nule bag in seama.Oare de la ce s-au facut?A mai patit careva asa ceva?

34+bbelina
AMR 6 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Buna fetelor. Va salut si eu.
ratonelu, cred ca incearca s ate prosteasca sau mai degraba nu stie...eu mi-am luat asa..intai tot concediul de odihna pe care-l aveam ..vreo 23 de zile..apoi medical..si acum prenatal..deci ai dreptul la toate zilele de concediu.

Nu am reusit sa pun poze pe contul comun-n-am stiut dar am pus jos la semnatura.
In legatura cu elevitul vroiam sa va spun...ca mie mereu imi prescrie med. ginecolog sa iau plus acid folic..iar pana acum luam reteta de la med. de fam. si in loc de 40 si..plateam 20 si...si da..difera de la farmacie la farmacie..de la una am luat cu 28 si la sensiblu am avut surpriza sa iau cu 19. Din pacate de luna asta desteptii l-au scos de pe lista de compensate...asa ca va trebui sa-l iau la pret intreg inca 2 luni cat mai am..plus in perioada de alaptat(asa mi s-a zis ca trebuie sa iau si atunci).

Ce vroiam sa va mai intreb. Voi luati pompita de san de acum..sau Garmastan pt. sani? Am vazut ca nu la toate mamicile le trebuie..si ma gandesc sa nu iau de degeaba..as trimite pe sot sa -mi ia atunci daca o sa am nevoie..voi ce ziceti? Si altceva..am vazut ca majoritatea ati luat carucior..pe mine lumea ma intreaba ca ce fac eu cu caruciorul in noiembrie , decembrie..unde-l scot pe bebe pe frigul ala in carucior..daca o mai fii si zapada..asa ca nu stiu ce sa fac..sa-l iau acum..sau la primavara. Off..azi am multe dileme..cred ca ies un pic la cumpatraturi pt. bebe..mai am de luat .
va pup.

31

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

tzitziri, musette, felicic
babytza multumesc...unde vad si eu poze de la cununia ta???

32+Andrei
AMR 8 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput