Mamici norocoase de sept-oct 2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 13
clau_geo spune:
sunt de acord cu tine Eva insa nici nu vreu sa imi cresc copilul chiar in mediu steril, parca e mai bine sa ia contact si cu diverse bacterii pt imunitate.
34+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 6 SAPTAMANI
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musettepink Laureta felicitari pt bebelina!!!!!!Si pe mine m-a asigurat Iosup ca data viitoare e fata ![]() Clau geo acu vazu si neuronu meu ca ai fost la dr si e totul ok,cumintica si ajungi fara probleme la termen. ![]() Andreea and e f draguta pernita aceea colorata,mie imi place tot ce e colorat si vesel pt copil plus eu nu am luat acea pernuta de la chicco caci am inteles ca are un sistem in ea care imita nu stiu ce si nu mi-a convenit sa stea copilul cu capul in sistemul lor care imita nu stiu ce...asa ca asta e chiar ideala ca nu am citit sa aiba asa ceva,merci pt link pt mine e f buna,o sa o cumpar. ![]() asa creste minunea noastra,un baietel Doamne ajuta in continuare!Mai avem 5s !![]() 35+![]() LUCA![]() |
pup dulce

34+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 6 SAPTAMANI
Nausica spune:
codruta, ai mare dreptate cind spui ca e aiurea sa-ti cresti bebelusul sub un clopot de sticla. dar de aici si pina la a-i da sa manince hamburgeri de la McDonald's e cale lunga (ia-o in sens figurat, evident).
nu mai e un secret pentru nimeni ca multe dintre inventiile si comoditatile cu care ne-am obisnuit sa traim au niste "downsides" pe care producatorii le cunosc prea bine si, de obicei, le ascund. de aceea, cred eu, e datoria noastra sa ne informam inainte de a folosi niste produse.
ii multumesc inca o data Evei, pentru ca exact la genul asta de informatii ma refeream atunci cind am cerut sfaturi despre accesorii. eu una habar n-aveam de chestia asta cu biberoanele de PC, dar acum am citit si ... makes sense.
da, multe mame isi tin copiii sub clopote de sticla. asa cred ele. ii cintaresc din ora-n ora, ii infofolesc de nu mai pot sa respire, ii expun la aer curat de parca s-ar voala, ca filmul foto, le fierb hainele, etc etc. si apoi ii duc la McDonald's (ca-i place copilului), le dau mincare din borcan (ca sa ia in greutate) si nectar Prigat.
ok, ok, nu-i putem feri la nesfirsit de chimicale, asta e clar. dar daca, informindu-ne, putem face niste mici diferente care sa conteze, cred ca nu ni se cere prea mult.
Nausica
29+ si bebe Nedelcu
poze
EvaF spune:
| citat din mesajul lui clau_geo sunt de acord cu tine Eva insa nici nu vreu sa imi cresc copilul chiar in mediu steril, parca e mai bine sa ia contact si cu diverse bacterii pt imunitate. |
O sa ia contact, bine merci, cu mai multe bacterii decat crezi! Mai ales cu noxele din Bucuresti cand il scoti la "aer"! Asa ca nici o grija, cam greu un mediu steril in zilele noaste! Macar in linii mari voi incerca sa il feresc, ca pana si izvoarele sunt poluate, panza freatica e varza, deci...unde pot il protejez, unde nu, dezvolta singurel imunitate! Din pacate mediul e poluat, nu putem alege sa plecam pe alta planeta, si vedem si noi cum explodeaza bolile de diferite feluri, la varste fragede, si ma gandeam ca daca putem feri un pui de unele rele, nu strica cu nimic! Daca nu...nu!
33+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 43 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
musettepink spune:
| citat din mesajul lui Nausica codruta, ai mare dreptate cind spui ca e aiurea sa-ti cresti bebelusul sub un clopot de sticla. dar de aici si pina la a-i da sa manince hamburgeri de la McDonald's e cale lunga (ia-o in sens figurat, evident). Nausica 29+ si bebe Nedelcupoze |
Eu i-am dat mancare de la McDonald's inca de pe acum cand e in burta
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 5s
!
35+
LUCA
clau_geo spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui musettepink
Eu i-am dat mancare de la McDonald's inca de pe acum cand e in burta asa creste minunea noastra,un baietel Doamne ajuta in continuare!Mai avem 5s !![]() 35+![]() LUCA![]() |
si eu am mai calcat sramb cu Mc. dar deh daca imi place gustul

34+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 6 SAPTAMANI
Nausica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui musettepink
Eu i-am dat mancare de la McDonald's inca de pe acum cand e in burta |
Iti dai seama ca si eu.

Nausica
29+ si bebe Nedelcupoze
EvaF spune:
Fetelor, mai bine ne uitam la deschiderea JO, e interesant! Vad ca iar discutia, cand imi dau si eu o parere, aluneca asa usor pe o panta care nu imi place! Daca mai intreaba vreo fata ceva, si consider ca am un raspuns informat, cu sursa si tot, nu "e nu stiu ce acolo si nu face bine" o sa raspund pe PM! Promit! Ca daca e sa ne contrazicem de dragul de a ne intepa, mai bine ma uit la Jocurile Olimpice! No offence! Imi pare rau ca se intampla mereu asa, eu nu am zis "Nausica, tine-ti copilul sub bol de sticla!" Nausica e suficient de matura sa traga singura concluzii, am dat surse si tot! Ooooofffff, mai fetelor!!!
Edit: numai eu stiu cat KFC am basculat sarcina asta!
Nu merg pe strada cu masca de oxigen![]()
33+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 43 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
musettepink spune:
Eva ce ai patit fetita???????eu nu ma bag la discutia voastra,eu doar m-am simtit cu musca pe caciula ca i-am dat si sunt sigura ca ii voi da McDonald copilului si ca nu consider mancarea lor o asa amenintare.Cu restul dicutiei eu una nu am treaba,mie mi-a prins bine ca am citit de la voi despre bibe de plastic si drep urmare am cumparat de sticla dar nu ma bag la dezbateri pe tema ca neuronu' nu duce acum
.Eu nu consider ca s-a luat cineva de tine.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 5s
!
35+
LUCA
andreea_and spune:
| citat din mesajul lui musettepink Andreea and e f draguta pernita aceea colorata,mie imi place tot ce e colorat si vesel pt copil plus eu nu am luat acea pernuta de la chicco caci am inteles ca are un sistem in ea care imita nu stiu ce si nu mi-a convenit sa stea copilul cu capul in sistemul lor care imita nu stiu ce...asa ca asta e chiar ideala ca nu am citit sa aiba asa ceva,merci pt link pt mine e f buna,o sa o cumpar. ![]() |
Cu plasticul se stie ca e destul de nociv si chiar am auzit ceva la stiri zilele trecute cum ca ar obliga producatorii de sucuri si alte chestii care se ambaleaza in plastic sa reduca (,) cantitatea de bisphenol. Eu una la inceput voi lua unul, doua bibe de sticla in speranta ca voi putea totusi sa alaptez si cand va creste copilul si va avea putere sa arunce cu biberonul prin casa voi cauta biberoane din plastic fara bisphenol, am vazut ca la unele se specifica.
Substantele nocive din plastic si alte asemenea n-au nici o treaba cu bacteriile, una e sa lasi copilul sa se joace afara in nisip si alta e sa ii dai mancare plina de E-uri, parerea mea.
Edit: si bineinteles ca si eu am mancat de la McD, si nu cred ca voi putea feri copilul de asta, totul e sa nu se intample prea des
34+ cu
Mina AlexandraPoze
Asa crestem