Mamici norocoase de sept-oct 2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 12
clau_geo spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui EvaF
este vorba de cel din polyropylene natural flow- reduces colic Clau, uite cate feluri sunt: http://www.handi-craft.com/bottles/Products.shtm Tu de care vb? De sticla sau policarbonat sau polipropilena? 33+ LUCA Atat mai este pana vine !!!! AMR 43 ZILE!!! ![]() POZE VIDEOS LUCA!!! “Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23) |
34+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 6 SAPTAMANI
clau_geo spune:
Am scris mai sus dar din greseala intre citatul tau:
e vorba de polypropylene natural flow - reduces colic
34+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 6 SAPTAMANI
kid2003 spune:
Nu se mai gasesc BFree, biberoane de la Dr Brown??? Eu am luat acum 3 ani de la SensiBlu si am vazut si la Baby Expo. Sigur au existat si in Romania. Erau cam greu de curatat cu toate accesoriile si paiul ala inauntru (supapa)...nu mi s-a parut ca avea mai putini colici de la el decat de la Avent sau Nuk.
Nu's ce sa zic de controversa plasticului. Stiu ca a fost un scandal cu Avent si ei au negat ca exista nu stiu ce compus chimic in plasticul din biberoanele lor...Avem un Nuk de sticla si restul biberoanelor sunt Avent cu care ne-am inteles de minune, mi s-au parut f bune. Si cele de la Chicco cu tetina cu baza groasa au fost la fel de apreciate. Eu nu le schimb. Am cumparat din nou setul complet, nu am vrut sa le folosesc tot pe cele pe care le-am avut la Alex, dar tot Avent am ales. Iar ca sterilizator am cumparat inca un Avent pentru microunde pentru ca am fost multumita de cel pe care l-am avut (i-am facut o gaura ca l-am tinut langa flacara de la aragaz asa ca a trebuit sa il strang).
Cred ca e destul de eficient pentru ca bibele se spala bine inainte sa il pui la sterilizat. Iar dupa 4 minute la putere maxima la MO, nu poti ridica capacul imediat, e prea fierbinte, prea mult abur...trebuie sa astepti 2-3 minute. Nu am avut nici o problema, iar bibele se pun cu gura in jos asa ca aburii intra chiar peste tot inauntru biberonului. Normal, biberoanele de la Avent incap cel mai bine in sterilizatorul acesta, altele nu au loc si tb puse culcat, sterilizarea nu e la fel de eficienta.
Fiecare alege ce crede ca i se potriveste... eu merg pe Avent (acum vad ca i-au cumparat Philips) pentru ca toate produsele lor mi s-au parut net superioare celorlalte, ca si calitate, design, nu se zgarie, nu se depune piatra pe ele. Pompa electrica o am tot de la Avent precum si un dispozitiv de formare a mameloanelor (eu il am pe stangul un pic infundat, alaptarea a fost mai dificila), aparatori de mamelon si suzete. Daca nu tineti neaparat la sticla vi le recomand cu caldura.
Babytza, e super listuta ta pentru prima luna. Cred ca in mare si eu am ales cam aceleasi lucruri (mai am de luat bavetelele de care uitasem, bine ca mi-ai amintit) 
Si eu cred ca landoul/carutul este important in timpul iernii, mai ales atunci. Am nascut in oct. data trecuta si am plimbat copila pana in martie in landou, la caldurica...Doar 3 sau 4 zile nu am putut iesi din casa din cauza ca erau nameti la poarta. In rest am iesit cu succes, chit ca ningea (aparatoare de ploaie la landou) sau era flescaiala pe jos. La aer curat le merge foarte bine, infofoliti bine, eventual cu paturica din aceea speciala de exterior peste costumul de cosmonaut (daca e f f frig) nu au nici o problema. Altfel cum ii scoti? In brate? Nu stau prea confortabil. Si la noi chiar nu sunt ierni din alea super grele, adica cu temperaturi de -10 (care cica e minima, sub -10 sa nu ii scoti), in general sunt temperaturi de 0 sau 1-2 grade si nu prea ninge. E ideal pentru a scoate nasucul la aer putin.
Felicic, deci s-a lasat cu clatite??? Mmmm, acu' chiar sunt invidioasa!
CD27, ceai de sunatoare si ceai de menta, si un pic de regim, o sa iti revii 
bb2
Codruta27 spune:
Pupici pentru burtici!
In primul rand vreau sa va multumesc pentru taote aprecierile si urarile voastre!
Ramo, am vazut poze cu burtica la Dunare. Mie nu mi se pare foarte mica, sa stii!
Fetelor, ati fost niste frumoase aseara! Mamici cu lipici!
Va pup si merg sa mai citesc! (m-am apucat sa scriu mesajul asta acum o ora, si m-am tot intrerupt!)
32+
Vlad
Bebe mic
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kid2003 Nu se mai gasesc BFree, biberoane de la Dr Brown??? Eu am luat acum 3 ani de la SensiBlu si am vazut si la Baby Expo. Sigur au existat si in Romania. Erau cam greu de curatat cu toate accesoriile si paiul ala inauntru (supapa)...nu mi s-a parut ca avea mai putini colici de la el decat de la Avent sau Nuk. Nu's ce sa zic de controversa plasticului. Stiu ca a fost un scandal cu Avent si ei au negat ca exista nu stiu ce compus chimic in plasticul din biberoanele lor...Avem un Nuk de sticla si restul biberoanelor sunt Avent cu care ne-am inteles de minune, mi s-au parut f bune. Si cele de la Chicco cu tetina cu baza groasa au fost la fel de apreciate. Eu nu le schimb. Am cumparat din nou setul complet, nu am vrut sa le folosesc tot pe cele pe care le-am avut la Alex, dar tot Avent am ales. Iar ca sterilizator am cumparat inca un Avent pentru microunde pentru ca am fost multumita de cel pe care l-am avut (i-am facut o gaura ca l-am tinut langa flacara de la aragaz asa ca a trebuit sa il strang). Cred ca e destul de eficient pentru ca bibele se spala bine inainte sa il pui la sterilizat. Iar dupa 4 minute la putere maxima la MO, nu poti ridica capacul imediat, e prea fierbinte, prea mult abur...trebuie sa astepti 2-3 minute. Nu am avut nici o problema, iar bibele se pun cu gura in jos asa ca aburii intra chiar peste tot inauntru biberonului. Normal, biberoanele de la Avent incap cel mai bine in sterilizatorul acesta, altele nu au loc si tb puse culcat, sterilizarea nu e la fel de eficienta. Fiecare alege ce crede ca i se potriveste... eu merg pe Avent (acum vad ca i-au cumparat Philips) pentru ca toate produsele lor mi s-au parut net superioare celorlalte, ca si calitate, design, nu se zgarie, nu se depune piatra pe ele. Pompa electrica o am tot de la Avent precum si un dispozitiv de formare a mameloanelor (eu il am pe stangul un pic infundat, alaptarea a fost mai dificila), aparatori de mamelon si suzete. Daca nu tineti neaparat la sticla vi le recomand cu caldura. Babytza, e super listuta ta pentru prima luna. Cred ca in mare si eu am ales cam aceleasi lucruri (mai am de luat bavetelele de care uitasem, bine ca mi-ai amintit) ![]() Si eu cred ca landoul/carutul este important in timpul iernii, mai ales atunci. Am nascut in oct. data trecuta si am plimbat copila pana in martie in landou, la caldurica...Doar 3 sau 4 zile nu am putut iesi din casa din cauza ca erau nameti la poarta. In rest am iesit cu succes, chit ca ningea (aparatoare de ploaie la landou) sau era flescaiala pe jos. La aer curat le merge foarte bine, infofoliti bine, eventual cu paturica din aceea speciala de exterior peste costumul de cosmonaut (daca e f f frig) nu au nici o problema. Altfel cum ii scoti? In brate? Nu stau prea confortabil. Si la noi chiar nu sunt ierni din alea super grele, adica cu temperaturi de -10 (care cica e minima, sub -10 sa nu ii scoti), in general sunt temperaturi de 0 sau 1-2 grade si nu prea ninge. E ideal pentru a scoate nasucul la aer putin. Felicic, deci s-a lasat cu clatite??? Mmmm, acu' chiar sunt invidioasa! CD27, ceai de sunatoare si ceai de menta, si un pic de regim, o sa iti revii ![]() bb2 |
Nu stiu ce sa zic daca se gasesc in Romania, ca nu am cautat dar asa spunea dr de la curs. Asa ca nu m-am stresat sa mai caut in tara.
Plus ca am luat de siguranta, in caz ca nu gaseam in afara, si de la chicco si de la avent, ca sa fiu sigura ca am
Daca zici ca se gasesc in tara e si mai bine.
34+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 6 SAPTAMANI
Codruta27 spune:
Laureta, felicitari pentru bebelina grasana!!!
Andy, bine ai revenit! ce burticuta frumoasa a vazut Maramuresul....
Nici eu nu stiu ce sa zic despre materialul din biberoane. Un sigur lucru stiu cu siguranta, ca nu vreau sa imi cresc copilul sub un clopot de sticla! Daca e sa o luam asa, tamplaria PVC e nociva, telefoanele mobile.....nu mai vorbesc (Piei Drace!), E-urile din alimente....
Fug la masa si revin!
32+
Vlad
Bebe mic
EvaF spune:
| citat din mesajul lui kid2003 Nu's ce sa zic de controversa plasticului. Stiu ca a fost un scandal cu Avent si ei au negat ca exista nu stiu ce compus chimic in plasticul din biberoanele lor...Avem un Nuk de sticla si restul biberoanelor sunt Avent cu care ne-am inteles de minune, mi s-au parut f bune. Si cele de la Chicco cu tetina cu baza groasa au fost la fel de apreciate. Eu nu le schimb. Am cumparat din nou setul complet, nu am vrut sa le folosesc tot pe cele pe care le-am avut la Alex, dar tot Avent am ales. |
Studiile, dupa analiza in special a marcilor Gerber, Avent and Playtex, spun ca bibe de plastic contin bisphenol A, un hormon care provoaca hiperactivitate, cancer de san/ prostata, deficit de atentie si pubertate timpurie la fete; deci efectele se vad in timp. Ca atare, in Canada, bibe de PC au fost retrase de pe piata! E vorba de faptul ca acest BPA se varsa in lapte cand bibe de plastic sunt sterilizate, la temperaturi inalte, de aici pericolul! Am dat niste linkuri mai devreme care explica mai bine si cu lux de amanunte!
Ma uit ca in lumea civilizata se face reclama numai la BPA- free bottles, deci clar cele fara acest hormon, pe cand la noi se striga in gura mare pe site-uri de produse bebe biberonul din plastic/ policarbonat!! Eu stiu ca e mai ieftin si mai practic, se sparge mai greu, dar sa fie facut cu cap, ma gandesc! Ne alimentam nou-nascutii cu el!
Era mai bine pe vremea noastra, toate bibe erau de sticla, stiam clar sursa: nisipul! Fara chimicale si prostii!
33+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 43 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
freshanana spune:
buna fetelor
nu vrea tati sa imi puna comp langa pat asa ca intru si eu rar sa va scriu ca de citit nu apuc
macar sa va
si sa va urez o zi buna
eu incerc sa stau in pat cat mai mult dar imi e f greu (sunt un pic mai activa de fel). si nu am voie sa ies din casa :-((
si in rest amr-ul sa traiasca
36+
Vlad Alexandru
puiutz
poze
puipui
EvaF spune:
| citat din mesajul lui Codruta27 Nici eu nu stiu ce sa zic despre materialul din biberoane. Un sigur lucru stiu cu siguranta, ca nu vreau sa imi cresc copilul sub un clopot de sticla! Daca e sa o luam asa, tamplaria PVC e nociva, telefoanele mobile.....nu mai vorbesc (Piei Drace!), E-urile din alimente.... |
Codruta, eu sunt de acord! Evident ca poti contrazice ce zic eu...Nu impun nimic nimanui, v-am impartasit si eu ce am citit! Mai departe fiecare isi creste copilul cum doreste, nu am eu drept decat asupra lui Luca. El saracutul, nu se poate pronunta si informa ce e mai bine pt el, ma informez eu pt el
Acum, un bebe pana la un an trebuie ferit de ultrasunete, E-uri de care zici, tocmai de aceea trebuie vazut atent ce lapte praf folosim dupa ce nu mai alaptam si cred ca orice mamica doreste tot ce este mai bun pentru copilul ei, sa ii ofere "the best", orice ca puiutul sa fie sanatos! Nu??? In ideea aceasta mi-am permis sa raspund!
33+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 43 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
musettepink spune:
Laureta felicitari pt bebelina!!!!!!Si pe mine m-a asigurat Iosup ca data viitoare e fata![]()

Clau geo acu vazu si neuronu meu ca ai fost la dr si e totul ok,cumintica si ajungi fara probleme la termen.
Andreea and e f draguta pernita aceea colorata,mie imi place tot ce e colorat si vesel pt copil plus eu nu am luat acea pernuta de la chicco caci am inteles ca are un sistem in ea care imita nu stiu ce si nu mi-a convenit sa stea copilul cu capul in sistemul lor care imita nu stiu ce...asa ca asta e chiar ideala ca nu am citit sa aiba asa ceva,merci pt link pt mine e f buna,o sa o cumpar.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 5s
!
35+
LUCA