Mamici norocoase de sept-oct 2008 (113)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Holaaa.
Io am intrat si a seara pe forum am scris un mesaaaaaaj luuuung care sa dus...nush unde ca aci n a aparut. Era deja ora 1 si ceva noaptea si am renuntat, m am culcat suparici.

Deci la echo ieri la Iosup totul a fost perfect. Bebelina are 2468 gr +/- 360 gr. Acuma sa mutat cap jos stanga de aia i simt calcaiul in coasta dreapta
Col 42 mm inchis, placenta buna, lichid normal, toate organele principale super ok. S a uitat atent la inimioara ( Doppler) si totul este bine. Dpn ul sa mutat mai spre 9-16 sept.

Iosup a fost glumet si vorbaret eram tot familionul, si a glumit si cu sotul si cu Inisa. A zis ca ne asigura ca data viitoare va fi baiat

Am vazut si pozele de la intalneala. Super frumoase fetili ( clatita aia bine mai arata)

De Elevit, azi mi a dat doctorita compensat dar is curioasa daca la farmacie o sa imi dea.

Diana cum fu la doctor, hai cu vestile.

Eva , super burtica

Codruta felicitari pt bebelica

ramo arati f bine. Dar picioarele auuuuch, ce zice doctorul?

Boo ai o burtica rotuuuunda

titziri soatza nu a comentat ca nici n ai intrebat daca i voie sieks?

nushule creeeeste Davidutz

claudinna si io zic sa stea DPN ul pe prina pagina pina nastem toate, eu tot timpul am fost curioasa cand naste o mamica cate sapt a aavut si cand tb sa nasca.

clau felicitari pt vestile bune de la doctor

Andy_g bine ai revenit

ratonelu eu mi am luat toate cele 21 de zile de CO. Daaar asta pt ca a semnat directoarea cea mare si e sefa mea direct si cei de la HR daca au Ok-ul nu i mai intereseaza.
Dar legal este ca iti da CO propotional cu cate zile ai lucrat. Sfatul meu este sa faci cererea cu toate zilele, daca se aproba ata ete

andy poate ai bubite de la caldura. Poate te dai cu a crema sau uleiul de corp

baby_boy si pe mine ma tenteaza pompitza dar o voi lua dupa nastere. La Inisa mi a trebuit pe la 8-9 luni de abia.

Laureta bb2 - 33+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

laureta felicitari pentru bebelina grasunica...d-ne ajuta in continuare

33+Andrei
AMR 7 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza
Sterilizatorul de micro am inteles ca nu este foarte bun deoarece lasa zone ale biberonului necuratate.

nu prea pricep cum vine asta. biberoanele se spala inainte, nu? sa inteleg ca nu sterilizeaza uniform?

merci pentru feedback. si eu ma gindeam sa nu cumpar de la inceput. dar macar sa stiu de care cumpar, daca o sa fie cazul.

Nausica29+ si bebe Nedelcu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Laureta felicitari pentru bebelina grasana

Valentina 31 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Laureta, maricica bebelina si ma bucur ca e totul bine.Colul eu nu l-am avut asa ..gigant nici inainte de bebe

Soatza a fost si el la fiecare control si putea sa intrebe singur daca vroia. Dar cand ziceam eu sa intrebam si sa punem pe lista si asta el zicea ca nu. El nu vrea ca daca se mai intampla ceva....Si eu fiinta tematoare la randul meu ii respect decizia

31+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

mami de alexa

Propun si rog: CLAUDINA, DYANIRA, BYTZA, SIMODINA,ALEXAM, FRESHA(si toate fetele cu intepaturi in col, chestii gelatinoase) sa intre zilnic la raport, ptr ca............ AMR putin!

scuzam zilele de vizita la doctori si cumparaturi de bebei!

andreea_and:

edit: laureta si bebelina 2 si galusca Inisa! (noi ne imbuibam in parc si tu te intretineai cu Dr. Iosup, ha?, si in fatza lu sotzu", bravos)
Vlad
29+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Citat:
citat din mesajul lui babytza
Sterilizatorul de micro am inteles ca nu este foarte bun deoarece lasa zone ale biberonului necuratate.

nu prea pricep cum vine asta. biberoanele se spala inainte, nu? sa inteleg ca nu sterilizeaza uniform?

merci pentru feedback. si eu ma gindeam sa nu cumpar de la inceput. dar macar sa stiu de care cumpar, daca o sa fie cazul.

poze

Da, se spala inainte . Doar ca aparatul de micro nu sterilizeaza uniform. Asa am inteles... Nu dati cu rosii daca gresesc...

Valentina 31 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laureta

Am vazut si pozele de la intalneala. Super frumoase fetili ( clatita aia bine mai arata

si eu m-am uitat la clatita, recunosc. dar si fetele sint foaaarte frumoase.

poze

Mergi la inceput

eu am fost ieri la prima ora din cursul despre nastere. toate informatiile mi se par extrem de utile, cred ca pentru moral e minunat sa ai o idee despre ce se intimpla cu tine, dar imi pun o intrebare:

oare cind incep durerile ALEA iti mai amintesti ceva din ce ai invatat la curs?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Hello burtici, vreau sa va zic ca mi-am petrecut jumatate de noapte + dimineata la baie, am facut indigestie si m-am trezit in toiul noptii cu niste crampe de nu ma puteam ridica din pat, m-am si speriat initial am zis ca sunt contractii
Asa ca astazi o sa stau mai cumintica si mai tarziu pun si eu pozele de la intalnire
laureta felicitari pentru bebe
pfff ce veste proasta mi-ati dat cu zilele de CO ca mai am si eu 10 si nu stiu daca le mai pot lua sau ba

33s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput