Mamici norocoase de sept-oct 2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 9
babytza spune:
Eu voi avea asa pentru prima luna :
-5 body maneca scurta
-10 maneca lunga
-8 costumase cu botosel
-4 perechi pantaloni
-4 caciulite
-5 manusi sa nu se zgarie
-5 babetele
-10 perechi sosetele
-3 prosopele cu gluga
Valentina
31 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
EvaF spune:
Nausica, eu nu sunt la bebe 2 dar iti pot da raspunsuri de bun simt la doua din intrebari. Hainutze iei in functie de sezon si de marime! Cum nu stii ce dimensiune va avea te sfatuiesc sa iei body-uri si pt nascut nascut dar mai ales pt 3 luni (56cm), ca sa fii sigura ca intra in ele. Cateva cu maneca scurta, cateva cu maneca lunga (daca nasti in octombrie mai multe cu maneca lunga) pantalonasi la fel, iei cateva perechi dar nu multe, eu am luat 4 perechi de pantaloni cu botosel, 1 pant nou nascut si restul pt 3 luni, eu zic ca aici alegi singura in functie de anotimp, de fapt!
Eu am luat mai mult body-uri, la care se poate pune si un pantalonas daca e cazul!
Bodyuri am luat cu 6-7 capse in fata sau lateral, va fi greu sa imbraci un nascut cu un body care se baga pe cap!
In schimb, la biberoane clar imi dau cu parerea, nu trebuie sa fiu mama ca sa citesc ce se scrie despre biberoanele de plastic. Citeste cu atentie aceste articole despre biberoanele de plastic, de fapt de policarbonat, care contin BPA, si vei stii singura ce biberoane cumperi pentru lapte!
http://www.greenlivingonline.com/Family/plastic-baby-bottles-found-to-be-toxic/
http://www.thegreenguide.com/doc/114/bpa
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/story/2008/04/18/ST2008041803545.html
Tetine:
Latex: mai moi, bune la prematuri, sugari mici, fragili (efort de supt mai mic). Dezavantaj: se degradeaza repede la sterilizarea prin aburi sau fierbere
Silicon: pt copii mai avansati (sunt mai dure), ar fi mai putin alergenice ca latexul, rezista in timp si la sterilizare mai bine.
Despre pompe si sterilizatoare, etc, nu iti dau pareri ca sunt pur subiective!
33+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 43 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
Nausica spune:
multumesc, eva. citesc acum despre biberoane. dar oare scrie pe ele din ce sint facute (compozitia plasticului)? sau e bine sa-l eviti din principiu?
Nausica
29+ si bebe Nedelcu
poze
andreea_and spune:
Salutare burtici! Sunt si eu prin zona dar am o stare asa ciudata, n-am chef de nimic.
Kid
multumesc de raspuns, nu voi lua deocamdata carusel, eram curioasa daca chiar e util sa-l stimuleze pe bebe, dar daca e doar de decor asteptam poate il primim, cum mi-a sugerat aseara Miruna.
Codruta felicitari ptr bebe grasunel!!
musette
multumesc, am pus poze cu carutul, in realitate difera putin culoarea de cea de pe site, dar oricum eu sunt multumita de el.
Clau_geo ma bucur ca a fost bine la control. Tinem pumnii sa vina bebe la termen!
Andy garlo
bine ai revenit! Ma bucur ca ati avut un concediu frumos, felicitari pt semnatura!
Babytza superbe pozele de la cununie, desi trebuie sa le spun fetelor ca in realitate esti si mai frumoasa!
Baby boy si eu stau la curte dar am luat carut cu tot cu landou pt ca am de gand sa scot copilul afara cat mai mult, stiu ca le face bine, plus ca ma voi duce si in parc cu el sa mai fac si eu miscare, curtea fiind micuta nu ma pot invarti in cerc
. Si chiar daca nasti in octombrie, cate zile de zapada mare de nu poti impinge carutul crezi ca vei prinde? Sunt totusi destule luni si nu te vad purtand copilul in brate pana la primavara. Nu zic sa il iei inainte dar sa fii pregatita cand vine bebe pt achizitie.
Bai unde e mami de Alexa, am intrebat si ieri si tot n-a aparut??
34+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nausica multumesc, eva. citesc acum despre biberoane. dar oare scrie pe ele din ce sint facute (compozitia plasticului)? sau e bine sa-l eviti din principiu? Nausica 29+ si bebe Nedelcupoze |
95% din biberoanele de plastic sunt din PC (policarbonat). Uita-te de curiozitate pe site la chicbb, si vezi ca la cele de plastic scrie clar BIBERON PC, unde nu zic decat plastic, si vazand si ce ieftine sunt fata de cele de sticla, ridic o spranceana si ma gandesc ca nu merita copilul meu asa ceva! Pe cele de plastic le voi folosi, poate, mai tarziu cu suculetze, cand nu va fi nevoie sa incalzesc fff tare. Dar nu pentru lapte, clar!
33+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 43 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
andy_galro spune:
andreea
mersi ....chiar a fost fffff bine : relaxare si tot ce am vrut....tu ai terminat cu mansarda??
am pus cateva poze la contul comun sa imi vedeti burtoiu' de 32 de sapt...dar mai multe poze gasiti in link-ul de la semnatura in folder-ul cu Maramures
33+
Andrei
AMR 7 saptamani
si ne intalnim cu BB !!! 
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
EvaF spune:
Culmea este ca cea mai mare firma, nu dam nume, are cele mai dubioase biberoane si toate din PC! Strange!!!
33+
LUCA
Atat mai este pana vine
!!!!
AMR 43 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
babytza spune:
Nausica eu cantar nu am luat ca sa nu o iau razna cu verificatul zilnic...
Termometru o sa iau de frunte sau de ureche pentru ca fii-mea l-a urat pe cel de fundulet. dar majoritatea spun ca e mai bun cel de fundulet.
Biberoane am de sticla insa nu pentru ca am ceva cu cele de plastic, ci pentru ca asa le-am primit..
Sterilizatorul de micro am inteles ca nu este foarte bun deoarece lasa zone ale biberonului necuratate. Nu am avut la primul copil, am alaptat multe luni, asa ca atunci cand am trecut la biberon era deja maricica si nu le mai sterilizam. Le spalam normal...
Valentina
31 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze