Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(66)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Cu placere, Andy. Luna a sasea este intre saptamanile 23 - 27, inclusiv. Din saptamana 28, se intra in ultimul trimestru de sarcina.

Nu mai ai rabdare, nu? Cam asa simt si eu...

Diana

25+ Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

andy...in italia e mai roz situatia , as spune...mergi la privat cand vrei..platesti(ooooo ce mai platesti)..fac numai ecografii 2 d , normale(cel putin in zona mea)..nu masoara col..etc...iar medicul , daca nu e de garda cand nasti, nasti cu cine gasesti...da...citind ce scriu fetele pe forum,din romania,ma apuca tristetea si groaza ca la mine lucrurile astea..se lasa asa...rilasso..dar..asta e...om naste si noi..si sa speram ca toate la termen si fara probleme!asta doresc la toate mamicile de la noi!doamne ajuta!

cherie 20+

Mergi la inceput

ahaa..montreal...am o gramada de prieteni aradeni acolo..se chinuie saracii de ani buni sa termine avocatura ...noroc cu sistemul bancar,ca fac credite peste credite sa poata sta acasa sa invete...

w....girl...unde esti???aa...zi lu pretena ta de acolo..ca io sunt fata lu milica din alfa, de la etajul 2.hahahaa...nu se poate sa n.o cunoasca daca stie cartierul!!

cherie 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Diamisha: din nou. Sincer, incerc sa nu ma gandesc prea departe, nici n-am inceput cumparaturile si nu cred ca le voi incepe prea repede. Iau fiecare zi asa cum e. Dar as vrea sa ne vad trecute de 37 de saptamani pe toate cat mai repede si sa avem nasteri usoare si copii sanatosi.

Cherie: Una din ecografii am facut-o la privat, dar cu trimitere de la dr., si era pt. depistarea sindromului Down. Toata povestea (eco+ analize de sange) a fost 450$. Noroc ca noi avem asigurare privata care ne-a decontat parte din teste. A doua e la spital si, de fapt, este singura acoperita de stat. Cat despre medic....am vreo 4 prietene care au fost la dr. asta si la nici una nu a venit dr. la nastere....nasti cu cine e de garda....
Eu cand le aud pe fetele din Ro ca-si suna dr. pe mobil, ca li se pare ca dr. nu sta destul cu ele la povesti sau ca e mai rece/impersonal si il schimba....mi se par chestii SF. Aici nu sta nimeni cu tine la povesti (controlul dureaza max. 2 minute, cu tot cu raspunsul la intrebarile mele, si pt. asta astept cam 2-3 ore tot timpul) si te bucuri daca gasesti un dr. ginecolog (ca e criza mare si dr. nu mai iau pacienti, au si listele de asteptare inchise), ce sa te gandesti sa-l schimbi ca nu-ti place de el....

Andy 21+

Mergi la inceput

da andy, si mie mi se par SF...fetele din ro chiar sunt ff norocoase mai!!...exact cum descrii tu situatia de la tine...e si la mine..control cateva minute...fara dvd, fara cd.fara explicatii.punct.cand data trecuta am mai spart gheata cu medicul meu..m-am pus sa-l intreb de col..de aia..de ailalta...s-a uitat la mine ff suspicios :da ce-s intrebarile astea?:...pai stiti...pe forum...la morfologica ,am stat 5 min...e drept ca am facut-o in spital...efectiv am iesit dezamagita...si am ramas si acum cu tristetea...nu am nici macar poze!ce sa mai zic de cd!pozele nu se vad pt ca cica erau superexpuse..nu stiu la ce...
acum ma doare ff tare burta, ff jos, parca ar fi ovarele..nu stiu...dar nu imi permit sa sun sa intreb !asta e...

cherie 20+

Mergi la inceput

w...girl, unde esti?hai intra si zi-ne ceva frumos....sau calmeaza-ma ca simt ca iau foc..nu stiu ce am...am spalat geamuri, perdele..am aspirat peretii!!is agitata..ca inainte de nastere!!!doamne fereste!am o nelistiteeeeeee...imi vine sa ma apuc de varuit!uuffff...ceva nu este in regula...

cherie 20+

Mergi la inceput

si mi.am adus aminte...eram ff interesata de celulele stem....normal ca aici este ILEGAL!alta :veste buna:!

cherie 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Andy, si eu imi doresc sa ajungem cu toate la termen si sa avem copii sanatosi. Dar nu as putea sa las cumparaturile pentru final, sunt o fire care planifica foarte mult (e si deformatie profesionala) si ma simt linistita si relaxata numai daca stiu ca le-am luat pe toate...sau macar pe cele despre care am resuit sa aflu inainte de nastere...sigur vor mai fi cateva despre care am uitat sau n-am aflat, sau de care imi va spune medicul...

Iar daca, Doamne-fereste, se intampla ceva, le fac pe toate pachet si le dau de pomana...lucrurile nu vor mai conta deloc in cazul asta...vreau sa spun ca nu sunt superstitioasa absolut deloc...m-am maritat intr-o zi de 13, ma intorc si de trei ori acasa daca e nevoie, pot sa treaca toate pisicile negre prin fata mea...n-am nicio problema cu orice inseamna superstitie...cred ca astfel de lucruri ne afecteaza in masura in care noi le lasam sa ne afecteze...pana acum, cel putin mi-a mers cu genul asta de atitudine...

25+ Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Citat:
Eu in cate luni sunt acum? Tot in 4? La cate saptamani intru in luna a 6-a, adica am 5 luni incheiate? Cand termin saptamana 22 sau 23? Ca iar m-am incurcat in stiinta....

Andy, uite aici un tabel corect, zic eu!

Luna 1 - 1-4 saptamani
Luna 2 - 5-8 saptamani
Luna 3 - 9-13 saptamani
Luna 4 - 14-17 saptamani
Luna 5 - 18-22 saptamani
Luna 6 - 23-27 saptamani
Luna 7 - 28-31 saptamani
Luna 8 - 32-35 saptamani
Luna 9 - 36-40 saptamani

Eu am alergat toata ziua, sunt prinsa rau cu organizarea petrecerii Strumfitei (face 4 anisori in 14 august), cu renovarile...si sunt franta. Bine macar ca mi-a trecut raceala.
Am citit in diagonala, insa am retinut ca Simona a facut azi cerclaj. Simo, si eu am cerclaj, stai linistita ca o sa fie bine! De-acum incolo ai scapat de stersul "colul" , macar atat...

Diamisha, uaaaau, ce lucrusoare delicioase i-ai luat Soniutei!!! Superbe! Sa le folositi sanatoase!

.......................

Noi ne-am razgandit. Pe bebe o sa-l cheme Tudor Andrei, nu Tudor Damian. Cine ma ajuta si pe mine sa modifice in listuta?

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Andrei 25+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Un we placut sa aveti!
Eu sunt cu burta in sus in pat, am bagat la ghiozdanel ciorbitza de fasole si cirese pana la refuz (s-au copt in sfarsit cele norvegiene, si-s doar 10 euro ca pana acum erau 30 de euroi ).
Si mai am si pepene de papat si mi-am scos si-un iaurt, sigur nu ma constip .
Kita, si eu tot cam asa am slabit, o perioada m-am mentinut dupa care a inceput explozia, 1 kg/saptamana si am si pofta de mancare. Ce spui tu acolo de strudele, poate te rog sa-mi trimiti, nu va e mila sa pomeniti de preparate traditionale.
Mie mi se pare ca-i tare mult sa iei utrogestan pana la 37 de saptamani, dar doctorul stie cel mai bine. Singura verificare pe care ai putea-o face este sa faci o analiza a progesteronului.
Cherie, vad ca a inceput sa-ti placa albastrul . Eu zic sa cumperi macar un leagan sa doarma bb. Esti convinsa ca vei reusi sa dormi bine, ca nu vei fi stresata ca il sufoci din greseala, ca dai peste el in pat? Eu prima luna am dormit cu ea in pat pentru ca eram ca o leguma, ma durea operatia si preferam sa o alaptez in pat, plus ca alaptatul asa bine te adoarme. Dar oricum ce te faci cu bb dupa 4 luni cand poate sa cada din pat, incepe sa se rostogoleasca, trebuie sa il lasi undeva in siguranta macar cat stai la baie.
Sa folositi sanatosi carutul.
Dandusa, clar e si canicula un factor important. Eu la 17 grade aici am reusit sa intru in blugii mei obisnuiti.
Madutza_bra, spuneam ca aici nu se masoara colul pe motiv ca-i diferit de la femeie la femeie si nu are relevanta. Si la aceeasi femeie la sarcini diferite se poate comporta diferit, in functie de cum e amplasat bb si cat de des se impinge in el. Nu are nici un sens sa te compari cu colega.
Alexa, pastreaza mai kg pentru tine ca ai nevoie.
Dandusa, felicitari, sa fie usor ultimul trimestru!
Miky-ea, ce vesti bune si bb de 1 kg si colul beton.
Mirtha, ai dreptate, Alra nu a mai scris de foarte multa vreme, adica de pe 10 iunie, da doamne sa fie bine!
Andreyutza, eu seara imi dau cu un gel pentru relaxarea picioarelor, l-am luat de la Plafar si chiar mi se pare bun.
Ancutadiana, Bebden, bine ati venit, sarcini usoare! Scrieti repede 10 mesaje sa scapati de moderare.
Carmendu, noi acum 4 ani ne-am hotarat sa luam o saltea Relaxa, asa ne-au sfatuit prin magazine si nu am stat prea mult pe ganduri. O avem si acum dar este la Bucuresti, conservata foarte bine ca a stat in husa impermeabila tot timpul. Iar Ana s-a batait cu drag pe ea, bune si arcurile de ceva .
Corina, ma bucur ca ai venit cu vesti bune. Si fetita mea s-a ascuns ieri, de pe filmulet am salvat cateva poze si una dintre ele este cum spui tu, isi incrucisa bratele peste fata, rusinoase fete mai avem.
Diamisha, ce faine sunt achizitiile pentru printesa, sa le folositi sanatosi.
Diana, ai grija, nu te agita prea mult. Intru eu sa editez.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 22+

Mergi la inceput