Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(66)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am aparut si eu. Bebelina iar e cu capul in jos, e bine, are 600 de grame si e timida rau....nu a vrut sa ne arate fatuca ei dulce. Inghitea de zor la lichid si isi punea ambele maini peste fata. Colul meu e inchis dar trebuie sa continui cu tratamentul si repausul fizic. Imi pare rau ca nu le mergea calculatorul sa inregistreze si nu am primit CD. Iar sotul nu a putut sa mearga cu mine, asa ca el nu a vazut printesa.

==========
Corina 23+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Pana fac poze, pun mai jos link-urile cu cele trei item-uri luate de pe bimbo:

- patut-leagan: http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=4621&c_id=168&cf_id=169#
- comoda cu masa de infasat: http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=3040&c_id=168&cf_id=178
- carucior: http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=4185&c_id=33&cf_id=40

In total, 95 de kg.

Diana

25+ Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

andy...nici io nu stiu sa fac calcule...nu imi bat capul ....daca ma intreaba o mamica cu bebe..i raspund in saptamani...daca ma intreaba vreo baba..i zic aprox ,in luni..adica..acuma am 22 saptm...i zic..tanti...intru in luna 6...

de unde esti din canada?parca te-am mai intrebat....fr..engl??pretenuta mea din liceu s-a mutat acu un an in vancouver...si ea are un bebe miic miic....si a trait perioada sarcinii fff relaxata, in canada...2 ecografii pe tot parcursul..

cherie 20+

Mergi la inceput

cherieactiv, cei dela TNT au masini portocalii si scrie cu negru...cred ca nu sunt aceiasi cu cei care ti-au livrat tie...in ceea ce priveste coltii de leoaica, prefer uneori sa aleg o cale mai diplomatica, daca asta nu inseamna un compromis prea mare pentru mine...m-am domolit cu varsta ...asa ca am preferat sa imi care pana la usa pachetele, decat s araman cu ele in strada...

BraveGirl, ma bucur mult ca sunteti bine amandoua...lasa ca o sa o vezi data viitoare, important e ca este sanatoasa!

Diana

25+ Sonia

Mergi la inceput

diamisha, caruciorul trio peg perego..aici costa 450!!!!mama ce diferenta de pret!!!in magazin il vad pana in 500!bubbles!!e modelu nou 2008. fain fain fain....felicitari!si mie imi place mult modelu..dar ce naiba costa asa mult pe site??????waw...

cherie 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Cherie: Eu stau in Montreal. Tot relaxata si eu , tot 2 ecografii pe toata sarcina, una la 12 si una la 19 sapt. Uf! Bine ca am scapat de ele! Am avut ultimul control la 19 sapt. si mai am la 25 (deci 6 sapt. intre ele) E rau ca te mai apuca paranoia si vrei sa faci un eco sau sa-ti faci niste analize si nu poti, cu balaurii astia de aici. Nu-ti fac decat daca au ei motive sa creada ca ai nevoie. Nici la privat nu poti sa mergi decat cu trimitere de la dr. Multumesc lui Dumnezeu ca pana acum n-am avut probleme si ma rog sa n-am nici de acum inainte.

Tu cate eco ai facut sau mai faci? Nici in Italia nu e mult mai usor cu doctorii, nu?

Andy 21+

Mergi la inceput

tanti mami lu sonia,daca eram eu in locul tau...in dimineata asta, cu nervii pe care i am azi..hehe...ar fi dus coletu in dinti 8 etaje marlanu ala!si asa stau si ma invart dupa o cearta...nu aici..noo..outside..pana diseara mai e...

cherie 20+

Mergi la inceput

cherieactiv, caruciorul nu este modelul trio, ci skate tango. Modelele Trio costa si pe site in jur de 500 EUR.

Andy, luna a cincea se incheie cu sapt 22. Cel putin asa este in cartea pe care o citesc acum (La ce sa te astepti cand esti insarcinata).

Diana

25+ Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Diamisha: Multumesc. . Si luna a 6-a la cate sapt. se termina? La 26 sau 27?

Andy 21+

Mergi la inceput

cherieactiv, scuza-ma, acum vad ca le spune Trio tuturor celor formate din trei piese..trio este o categorie, nu un model, din care face parte si al meu...ma refeream la cel modular sau la cel nomad, care sunt clasicele pentru peg perego...

Diana

25+ Sonia

Mergi la inceput