IMI FAC CURAJ SA CONDUC (12)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor!
Vin si eu cu vesti proaspete Ieri am fost iar singurica cu masina la serviciu si pot sa spun ca sunt mandra de mine, m-am descurcat binisor si mi-a mai trecut din teama si stress!
Insa nu reusesc deocamdata sa scap de emotii (inainte de a ma urca la volan si apoi cand cobor), am o stare de emotii, cum ai inainte de un examen important si cum te simti apoi ca ai luat examenul. As vrea sa devina un lucru normal condusul, sa nu mai am emotii, dar cred ca mai e mult pana atunci. Insa ce e important, in timp ce conduc efectiv nu am emotii, adica ma concentrez la drum incat nu mai simt alceva.
Baby 09, sa stii ca mesajul tau chiar m-a mobilizat sa merg singura cu masina, eu tot imi ziceam ca ar mai trebui sa mai merg cu sotul in dreapta, cel putin pana se termina sezonul. Dar ai dreptate, ma simt mult mai bine singura, conduc cu mai putin stress si chiar daca mai gresesc cateodata ( greselile mele ar fi minore -zic eu- mai turez uneori cam mult masina, mai opresc motorul la plecat de pe loc, daca ma grabesc -de astea zic eu, daca il iau pe sot in masina nimic nu-i bine..)parca ma concentrez mai bine.
Ana cum sa nu mai treci pe aici, te asteptam oricand cu drag!
Ref la d-na cu parcarea din clip, nu am vazut sa aiba semne de incepator, dar poate cine stie, nu o fi condus(parcat) suficient.
Aveti dreptate, mai bine te dai jos din masina si te uiti, decat sa lovesti masina, insa parca de trei ori..e cam mult..si masina micuta, cu care te misti mai usor..
Si ref la semnele de incepator, ma gandeam, (pt ca eu conduc mai rar ca masina e la sotul) ca daca atunci cand termin anul nu conduc suficient de bine sa mai pastrez semnele, si ele imi dau siguranta, cand vad cum tin distanta de mine, cum ma ocolesc in caz de merg mai incet sau ma asigur mai mult pana plec, etc.
Insa pana atunci mai am 8 luni, deci totusi timp berechet sa mai conduc si sa ma pun la punct.
Ancuta ce faci, cum a fost la examen? Te asteptam cu vestea buna! Sau daca n-a fost sa fie de data asta, intra sa vorbesti cu noi, te vei simti mai bine!

Ref la noile reguli pt examen, cred ca e la fel in toate orasele, au introdus la testele teoretice niste intrebari de mecanica exagerat de complicate..Cumnata mea a dat acum doua saptamani si i-au cazut 4 intrebari de mecanica, pe care nu le-a facut si aa gresit una din restul si acum, saracuta, invata pe branci mecanica.., abia a gasit pe net o carte, ca nu gasea pe nicaieri teoria..
O mare porcarie.. chiar ca respir usurata ca am luat permisul..(pe care stiti ce greu l-am luat, din cauza ca picat orasul, daca as mai fi picat si sala..off..ma lasam pagubasa..)

M-am lungit si eu ca de obicei.
Va pe toate!

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Sa va vin si eu in ajutor nu am retinut cine zicea ca se depunde personal dosarul acum la inscriere.Se intampla asa pentru ca iti ia si fotografia pentru permis cand te inscrii la examen.

ps:O persoana draga mie imi povestea cum veneau reprezentantele sexului frumos si cand le spunea "Bine si acum va rog sa luati loc pentru fotografie" se speriau saracele ca nu au stiut sa vina aranjate.Pai cum fotografia asta e pentru permis?Da doamna.Nu se poate arata tare rau azi....
Ca sa nu va spun ca au fost doamne care au preferat sa isi amane examenul sa vina pregatite pentru poza.
Asa e pana se duce vestea cu fotografia la inscriere

Spor la condus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Vio...hai ca nu-s egoista,doar bucuroasa....ca e mai greu acuma decat aunci,in '94,cand am dat eu examen pentru permis..
Ioana,ai grija ca din cate imi amintesc purtatul mamaligii dupa trecerea anului e cu ceva amenda...nu stiu prea bine,insa asa am auzit.Cerceteaza olecuta pe legislatia rutiera.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melody spune:

Carmen, dar tu te pregatesti de G2 sau de G highway?
Ca daca e G2 manualul este foarte folositor. Poti cumpara si cartea, eu o am, e o editie mai veche, ca noi suntem aici din 1999 si atunci am dat de G1 si atunci am cumparat-o. Probabil ca o fi updated acum on-line. Si da, este si varianta franceza, dar nu stiam ca esti in zona franceza.

http://www.mto.gov.on.ca/french/dandv/driver/handbook/section6.10.0.shtml

Ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Salutare, soferitelor ! De multishor n-am mai fost pe-aici... Stau foarte bine cu condusul in sensul ca pana am lucrat, aprox. 4 luni,( ca intre timp mi-am dat demisia ) am condus zi de zi cam 30 de km pe zi, asta numai drumul de acasa la serviciu, fara turele prin oras. Ma descurc bine, nu mi-e frica deloc ( cel mai important aspect al problemei, consider eu ). De parcat, ce sa zic, de cand am luat carnetul n-am facut nicio parcare laterala, parchez doar cu fata sau cu spatele da' nu ma bag niciodata ( cand parchez cu spatele ) cum se cade langa cealalta masina ( adik cum te invata la scoala ).Daca nu e spatiu mai mare ( sa ma lafai ) , parchez cu fata si ies cu spatele. Punct. Nu mai mi-e frica nici de rampa.... Conduc foarte relaxata si mai ales... atenta. Pupici, fetelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Buna fetelor.

Ma alatur si eu clubului de fricoase. Dupa un accident, acum cativa ani, ma ingrozeste ideea de a ma urca din nou la volan. Oricum ar trebui sa iau destul de multe ore de condus pentru ca nu cred ca ma mai descurc.

Va rog puteti sa imi recomandati si mie un instructor care sa ma poata lua de acasa (Zona Podul Grand) si care sa fie rabdator si calm.

Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

hop si eu asa tare pe scurt. am inceput lucrul de doua saptamini, dupa doi ani de concediu, tare greu merge cu acomodatul.
am mai condus putin we trecut dar am avut doua evenimente pe drum de mi s-au inmuiat picioarele si am cedat covrigul sotului.
intr-un sat, aveam de urcat o panta de vreo 45 grade, pe la jumatatea pantei, trei vaci si un om, astia patru mergeau in cinci parti. sotz cica sa-i ocolec, io pe unde sa ii ocolesc, ca nu aveam loc pe nici o parte, doar pe o aratura. aia nu se dau la o parte, evident, cu toate claxoanele mele(acu am gasit si eu unde este claxonul). urmarea a fost ca mi-a murit motorul in panta
mai incolo mi-a sarit un catel in fata, am reusit sa-l feresc pe ala cu frina brusca, drept urmare al meu copil in spate s-a speriat de mama-focului si a inceput sa urle, s-a linistit de-abia dupa citiva km pe care i-a condus sotul, ca io n-am mai fost in stare de nimik
greu tare pe drumurile din romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!
Eu n-am mai condus de 1 an...am fost gravida,am nascut...masinuta sta saraca in garaj...Nici inainte nu prea conduceam ca imi era frica...Oare o sa reusesc vreodata???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Salutare!
Eu n-am mai condus de 1 an...am fost gravida,am nascut...masinuta sta saraca in garaj...Nici inainte nu prea conduceam ca imi era frica...Oare o sa reusesc vreodata???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

S I G U R...e ca mersul pe bicicleta!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Ei, Ana, nu e chiar ca mersul pe bicicleta. Si mai e si frica aia care nu-ti da pace....dar sigur se poate.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput