Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009(34)
Raspunsuri - Pagina 21
yashy spune:
Sunt atat de socata...

Michelle, imi pare nespus de rau prin ce treci, din nou...

Nu am cuvinte...
Adina
& Luka
& bobita din burtica
obraznicatura lu' mami
Selene_Bunny spune:
Am discutat si eu cu iubi despre situatia lui Michelle... Pare imposibila... Nici eu n-am crezut, la inceput, ca e vorba de Michelle a noastra... Ma gandeam ca problematic e primul trimestru, insa vad ca nenorocirile nu ne ocolesc nici in cel de-al doilea... M-am trezit cu gandul la Michelle, pe cine oare nu ar da peste cap o astfel de intamplare... Of... Nici eu nu inteleg...![]()

Eu, in Bucuresti, dupa ce am aflat ca e fetita si ca e sanatoasa, am mers la biserica si am intrebat preotul de acolo daca se poate face o binecuvantare pentru bebe din burtica. Se poate, e un acatist, ne-a binecuvantat preotul, si pe bebe la fel. Interesant ca ne-a intrebat si daca avem dusmani...
cu Daria Nandini
de 20+
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
Iris2002 spune:
Selene, ma bucur pentru vestile tale bune, din inima felicitari pentru fetita, ce nume frumos ati gandit pentru ea!
Tuchi, minunat ca strumfulet al tau a miscat! Ce senzatie deosebita, asa-i?
Anca, da, ne-am simtit bine, desi ne-a si lipsit fetita. Dar am avut un pic de timp doar pentru noi doi.
Lisa, multumesc mult pentru retete, sigur le incerc in curind, esti o draguta.
Porumbita, nu am mai scris la topicul tau, eram si bulversata de stirea cu Michelle. Oricum nu stiu in ce masura te-ar ajuta pentru ca noi locuim in Olanda si eu nu sunt o mama grijulie cu banii(imi tot promit sa fiu, dar mai e drum lung). Cred ca eu la hainute exagerez, si stiu ca astea sunt mofturi de parinte, copilul e fericit daca are haine de bumbac si curate.
Carmen, eu cred ca noi ne facem si mai mult stress cu sarcina... cautam mult, citim mult, suntem (prea) mult pe internet.
Michelle, nu am cuvinte care sa te aline, imi pare tare tare rau, toate fetele de aici imi sunt dragi si le simt aproape, de aceea simtim si noi o parte din durerea ta. Te imbratisez cu mult drag, as vrea sa iti transmit putere, incredere, dar imi dau seama ca acum ai nevoie sa plingi dupa puiutul tau.
Leditia spune:
Selene toata lumea are..mai mult(i) sau mai putin(i)..
Oricum eu zic sa fim tari si sa mergem cu D-zeu inainte.Mai mult de atat nu cred ca sta in puterea noastra.Astept sa vad flori de gheata pe geamuri si sa am burta mare mare si sa stau cu mana pe tel..si cu gandu s-o sun pe dna dr,sa n-o sun..deci luna aia dec,care pt mine e ca un prag psihic zau..Pana atunci fara efort(miere,mai usor cu treburile,mai menajeaza-te si tu
) si
ca totul sa fie bine pt toate.
Acum,sa va bat la cap,ca doar e ziua mea libera si ma racaie o chestie pe creier.De 2-3 zile am niste pete pe tricou..in zona sfarcurilor..si initial am crezut ca m-am patat eu cu mancare/apa..acu vad iar..
Edit:tocmai m-a lamurit roxana ca e de bine.
POZE
Minunica mea
18+ 
alinuk spune:
Michelle imi pare enorm de rau.
Nu indraznesc sa spun ... daca as fi in locul tau as face asta....dar incerc sa gasesc o parte cat de mica de care sa te poti agata.
In viata asta am inteles ca din toate lucrurile rele care ni se intampla e bine sa gasim si o parte pozitiva.
Oricat m-as stradui nu pot sa gasesc decat un gand:
As pleca undeva departe fara lucruri si oameni cunoscuti... eu,sotul si gandurile noastre. Din pacate, durerea nu e posibil sa o lasi deoparte..darlucrurile pline de semnificatii da!
Apoi as incerca sa fac demersuri pentru ADOPTIE dupa care as lasa soarta sa hotarasca in privinta aducerii pe lume a unui copilas sanatos
Alinuk,
Teo si perlutza mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................