Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009(34)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

nici eu nu stiu ce sa iti zic michelle, nu cred ca la intrebarea asta sa fie vreun om care sa aiba raspuns. sau rezolvare. noi iti suntem alaturi - macar asa virtual cum putem.

fetelor, nu facem schimb de numere de telefon sa ne putem contacta in caz de ceva?

18+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

...acum chiar ca nu exista cuvinte...durerea pe care o ai imi doresc sa se transforme in fericire o data pentru totdeauna... Dumnezeu sa fie cu voi

17+Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Michelle, ai grija de voi te rog - de tine si de sotul tau!! Puneti increderea in el si fiti unul langa celalalt!! Nu te lasa!
Noi suntem aici, langa tine cu gandul mereu! Si vrem sa fim langa tine si de acum in colo.
Te imbratisez cu mult mult drag!!
Orice ai avea nevoie, spune te rog!!

18+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Michelle nu te putem ajuta cu nimic si asta ma doare cel mai tare. sper din suflet sa simti ca suntem alaturi de voi. nu e corect deloc. te asteptam aici oricand simti nevoie sau vrei sa vorbesti cu noi - vei fi intotdeauna cu noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Nu mai am cuvinte si ma doare sufletul ca nu putem face nimic pentru a o alina pe Michelle. Numai timpul si Dumnezeu o pot ajuta sa treaca peste asta.

Cristi, sigur ca facem schimb de telefoane. ma rog la Dumnezeu sa trebuiasca sa ne contactam doar pentru a impartasi lucruri bune.

Bee15+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

In concluzie, cine vrea nrul meu de tel sau sa mi-l dea pe-al ei va rog dati un PM!
P.S. Eu daca ar fi dupa mine vi l-as cere tuturor iar pe al meu l-as posta direct si cred ca nu e bine mai ales avand in vedere ca n-am avut deloc imaginatie la alegerea nickului!!! :)

18+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Imi pare rau, Michelle!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Michelle,te rog sa ma crezi ca sunt socata...initial nu intelegeam daca esti tu sau altcineva!!!!!!sa-ti dea Dumnezeu putere sa-ti revii si tie si sotului tau...nu inteleg!!!!te pup si sunt alaturi de tine...

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani,Michelle Catalina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Michelle regret nespus de tare! Plangi pana te descarci, dar nu te da batuta! Stiu ca acum cuvintele sunt de prisos..dar suntem alaturi de tine! Te imbratisez cu drag!

Justme 19+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

am uitat...m-a socat vestea cu Michelle si am uitat sa va spun...azi dimineata am simtit intre buric si osul pubian clasica mangaiere a puiului...stateam de vorba cu sotul meu si ,am ramas cu gura cascata si fara cuvinte cand am simtit...s-a speriat bietul om!!!a crezut ca iar mi se face rau!!!...suntem la a treia sarcina,deci chiar nu pot confunda!...doamne,cum a spus dr IOsup:,,Doamna ,nu sta locului o clipa!''...cred ca incepe sa-mi explice ca e prezenta...
ieri am fost la niste prieteni,gratar cu peste,a facut barbata-miu 2 feluri de paste ,un fel cu vongole,unul cu somon afumat,frigarui de ton,calamari,peste spada,deci de se dadea lumea cu capu' de pereti...credeti ca printesa mea m-a lasat sa mananc ceva?nuuuuuuuuuu!!!!am poftit la salata de andive la greu,drept care,cand am plecat acasa,m-am oprit la La Fourmi,am cumparat andive ,am ajuns acasa,am culcat copiii si,la 12,30 noaptea ,am bagat un castron de salata de andive....ce spuneti?!

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani,Michelle Catalina 13+

Mergi la inceput