Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009(34)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Buna dimineata burticutze,

Lisa am scris reteta ca nu mai puteam de .
Tuchi vorbeam aseara si cu sotul meu: cate tragi pana la 36-40 saptamani; stai cu sufletul la gura daca ai ramas sau nu, cand ai testul pozitiv incepe nebunia daca se fixeaza bine sau nu... analize, echo, stres sa nu curga ceva... misca, de ce misca prea putin...frica daca nu vine medicul, nasterea naturala/cezariana??

Unde este perioada frumoasa de altadata?? Nu zic ca acum nu e frumos, dar eu una nu am liniste, va rog sa ma credeti.... voi sunteti singurele care ma intelegeti..

Dumnezeu sa ne intareasca si sa ne ajute sa ne tinem copilasii in brate.

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

12+ Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata mandrelor!
Michelle nu imi vine sa cred... te rog da-ne un semn! suntem alaturi de tine... tot timpul!!
Jasmi drum bun si concediu placut!
lisa imi pare rau ca nu esti in relatii bune cu cumnata ta. cunosc si eu cazuri din astea... parerea mea - cea mai buna atitudine e ignorarea . hehehe bine ca nu erau toate placintele afumate . nasoala dependenta asta de DC
Porumbito taaare greu de raspuns la topicul ala. in general se aplica "intinsul cat te tine plapuma". si crede-ma ca cu cat ai mai mult cu atat cheltui mai mult, ca de, nu te poti abtine.
miericico, zisei de fro 4-5 ori pana acum - NU va stresati pana in jur de 20s. miscarile fetale se simt des si puternic si zilnic doar dupa acea perioada - inainte nu prea. sau sunt aleatorii sau nu le simti de fiecare data. altfel mai mult va stresati dejaba, zau. imi pare bine ca te-au linistit cei de la spital. a, si mai zic sa tineti cont de pozitionarea placentei, daca este anterioara loviturile si implicit modul in care le simtiti in uter sunt atenuat mult.
Delia, burtica creste ca mancam noi si pentru ca uterul se mareste si el incet-incet.
Selene felicitari pentru fetita, imi pare bine ca te-a linistit Iosup si ca ai ajuns la el.
tuchi imi pare bine ca te-ai linistit si tu cu miscarile lui bb.
Iris imi pare bine ca v-ati simtti bine la Koln. descrierea de la muzeu suna yummi de tot
o zi mai buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusyketa spune:

Imi pare rau tare rau sa aud vesti proaste.Cand nu te astepti,se intampla inevitabilul.
Michelle,imi pare foarte rau,oricum cred ca nici un cuvant din lume nu iti poate aduce acum vreo alinare.

15+

VINE BEBE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Buna dimineata!
Da, asa este cu sarcina exact cum ai spus tu Carmen Marieta, toata sarcina esti cu sufletul la gura, sa fie bine si sa nu avem parte de probleme.

Acum astep sa vad ce mai face bebe azi, cand misca si cat misca..."bebe te iubeste mama"

burtici si sunt pe aici.

17+Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

HELLO FETELOR

azi vroiam sa ma plang de toate nenorociril;e legate de mutare dar mi-a trecut cheful.

michelle - nu pot nici sa imi imaginez prin ce treceti acum. sa va dea domnul putere sa treceti cu bine si peste incercarea asta.

18+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Nu pot sa cred ce se intampla. Mi se pare ingrozitor, abia ma abtin sa nu izbucnesc in lacrimi aici in fata calculatorului. Michelle, suntem alaturi de tine in incercarea asta atata de grea prin care treci. Ma doare sufletul pentru tine si pentru puiul tau si sper din toata inima ca Dumnezeu iti va da putere sa mergi inainte si peste un timp sa fiti binecuvantati cu un bebe sanatos.

Fetelor, desi nu ne cunoastem personal, eu simt ca suntem prietene, impartasim atatea ganduri, nelinisti, bucurii, exact ca intre prieteni. E groaznic sa auzi asa veste trista despre un prieten. Suntem alaturi de tine, Michelle!

Bee15+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza..
Pur si simplu nu-mi gasesc cuvintele,stau de 15min si sunt ingrozita de ceea ce i s-a intamplat lui Michelle si ma doare sufletul.Nici nu-mi vine sa cred ...
Michelle sunt alaturi de tine,cuvintele sunt de prisos si am un nod in gat de ceva timp si mintea-mi este pur si simplu blocata si nu stiu ce sa-ti zic,avand in vedere ca e incredibil de dureros ceea ce ti s-a intamplat.Sa va dea D-zeu putere sa treceti peste aceasta incercare si sa va ajute sa aveti un bb.

POZE
Minunica mea
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Doamne,cat de tare doare!!!!!!!!!!!!Ma innec in lacrimi si nu pot intelege DE CE?????????Pana cand??Nu mi s-au uscat lacrimile dupa fetita noastra scumpa pe care am pierdut.o pe 26 oct 2006 la 24 saptamani iar acum,acum din nou...este inuman sa traiesc cu o asemenea durere,nu este posibil!De ce ne-a fost luat si baietelul???Cum sa rezist,este prea mult!!!!Nu va pot spune ce simt pt ca v.ati ingrozi.Atata durere,o Doamne cum sa fac fata??????????????Ma doare atat de tare!!Nu pot vorbi despre ce s-a intamplat,aceasta putere nu o am...nu pot decat sa va spun ca sufletul meu este atat de gol acum si vindecare nu vad sa fie posibila vreodata pt ca durerea este atat de mare,plang in hohote,DE CE DOAMNE DE CE???????????????????

DURERE FARA SFARSIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Voiam sa mai zic una alta fetelor,dar...oofff Doamne..
tuchi ma bucur ca ti-ai simtit bebelusul.
Selene ma bucur ca fetita e bine,vad ca ti-a crescut moralul si esti mai optimista..bravo
Habar n-am ce mai voiam sa zic..
Nu stiu cum unora li se pare per asta super faina(poate doar celor care n-au avut probleme niciodata,nu fac tratament,n-au nimic,n-au restrictii)...mie mi se pare grea si abia astept sa-mi vad minunea in brate,atunci ma mai linistesc si eu.

POZE
Minunica mea
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Nu stiu ce-as mai putea spune... Nimic nu mai pare corect. O sa ne rugam pt voi, Michelle!!

18+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput