Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009(34)
Raspunsuri - Pagina 18
BillyBilly spune:
Of Michelle, imi pare tare rau pentru bebelusul tau
Nici nu mi-a venit sa cred ca-i vb de tine...
Te rog fii tare si nu-ti pierde speranta, ingerasul tau se va intoarce in burtica
Suntem cu tine.
Catalina
20+
Ana-Maria ingeras de 
Bebelusa
anca_ spune:
Off, Michelle, nici nu-mi vine sa cred...imi pare f rau, noi suntem alaturi de tine..Nu stiu ce as putea sa zic sa iti alin durerea, daca te pot ajuta cu ceva te rog sa imi spui..Iti doresc multa putere sa poti trece peste aceasta incercare.
16+
lisa79 spune:
bravo tuchi, imi pare bine. astept si eu sa simt asa bine de tot...am simtit eu ceva sau poate o fi fost in capul meu, nu stiu, cred ca totusi era prea devreme la 15 saptmani sa incep sa simt. pana mea,ca nu mai stiu ce simt sau imi imaginez.
oricum, sper ca totul va fi bine.
nici macar nu pto zambii, imi e sufeltul trist pentru clipele nefericite prin care unele persoane, pe care nici nu le cunosc, pot sa treaca. off ce crunta e viata asta. si eu am trecut prin asa ceva, nu se compara, eram la 8-9 sapatamani de srcina, dar ti se rupe sufletul!
15S+
BillyBilly spune:
Bravo Selene!!
Asa mai vii de-acasa! Felicitari pt fetita, sa-ti traiasca si sa se faca mare si frumoasa!
Sunteti mai mari decat noi cu 1 zi...noi vinerea schimbam prefixul![]()
tuchi felicitari pt bebelusul voios!
Ti-ai luat o piatra de pe inima!
Astazi am fost pe la Mark&Spencer si am luat un set de body super dulci pt fetite (1-3 luni) 7 buc la 65 lei. La Ikea erau o gramada de lucrusoare pt copii, o sa mai le facem vizite...
Catalina
20+
Ana-Maria ingeras de 
Bebelusa
anca_ spune:
selene, felicitari pt fetita si pt vestile bune de la eco si rezultatele de la CMV!
miere, ma bucur ca totul e bine, imi inchipui prin ce ai trecut pana ai auzit inimioara lui bebe.
tuchi, ma bucur ca l-ai simtit pe bebe, cred ca ti-a trecut ingrijorarea acum.
cris, IGG pozitiv inseamna ca ai avut boala si ai imunitate?
iris, din povestirea ta pare ca v-ati simtit super in mini-vacanta. Mi-ai facut acum o pofta de ciocolata, yummm
16+
Selene_Bunny spune:
Multumesc, fetelor!
anca, stii cum e cu CMV-ul asta? Mie mi se pare ca e diferit de toxoplasmoza, de exemplu, unde IgG arata, intr-adevar, imunitatea, respectiv faptul ca ai avut boala si ca n-o mai faci. La CMV, IgG iti arata ca ai avut boala, dar nu ca aceasta nu se mai poate reactiva, reactivarea fiind indicata printr-un IgM pozitiv... De asta zic ca imunitatea asta la CMV parca nu e... completa...
cu Daria Nandini
de 20+
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
tuchi123 spune:
Miereamara
multumesc si ma bucur f. mult pt. bb-ul tau care acum recupereaza ziua de ieri...stai sa vezi de acum alte motive de ingrijorare ca si la tine...da dece nu misca azi ca ieri etc....
Doamne ajuta sa fie bine pt. toate mamicile deja active si cele in devenire.
Lisa, Anca, Bily, Cris
va multumesc pt. ca-mi sunteti alaturi
Sper sa fie bine pt. toate si sa ne tinem bb-ii in brate.
17+
Doamne ajuta
tuchi123 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Carmen_Marieta Tuchi felicitari...sa va dea Dumnezeu sanatate!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poze .. http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png 12+ Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.![]() |
Carmen, draga mea-ti multumesc din suflet si ce-mi doresc mie-ti doresc si tie

Doamne ajuta sa avem bb. sanatosi.Dealtfel tuturor mamicilor de la aceasta odisee

17+
lisa79 spune:
Iris , asa fac eu tocanita de ciuperci.
ciuperci chamioagne, le spal,NU le curat, le tai marunt marimea unei boabe de fasole.1 ceapa se taia marunt o pun la calit cu 1 ardei taiat marunt si el. cand se rumenesc,adaug 3-4 catei de usutori feliati si ciupercile. se lasa cam 30 de min la foc mediu, pana se inmoie bine de tot, eventual daca nu lasa destul apa, trebuie adaugata apa. dupa 30 de min, tai cam 2-3 rosii (in functie de mariemea lor), le taii marunt de tot si pe pun si pe ele cu restul, dupa gust mai poti adauga usturoi maruntit. la sf patrunjel. gata
se serveste cu mamaliga.
sau tacana ca in ardeal, ceapa calita, ciueprci, se pun la fiert pana se inmoaie,la sfarsit se adauga smantana amestescata cu un pic de faina si un pic de patrunjel. la fel se serveste cu mamaliga.
sper sa te ajute 
sarcina usoaara fetelor si sa avem copii sanatosi si frumosi!
15S+
andre_ea spune:
Buna dimineata!
N-am vazut la noi in odisee mesajul initial dat de Michelle catre Pepsi, asa ca m-am gandit sa il copiez aici:
"traiesc un cosmar sunt in spital si imi provoaca nasterea caci o parte a creierului a incetat sa se mai dezvolte. DE CE?cum sa mai rezist?nu ne putem opri din plins...e prea mult ptr noi!DE CE?????"
Absolut incredibil!
Sunt fara cuvinte. 

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
18+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008