Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009(34)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Nu-mi vine sa cred Dumnezeule, initial am crezut ca este vorba de alta Michelle, dar vad ca nu este.
Stiu ca a mai pierdut o fetita la 20 de saptamani si acuma un baietel, e atat de nedrept .
Michelle draga noastra iti doresc ca Dumnezeu sa-ti dea si tie si sotului multa putere sa trece-ti de perioada aseasta grea.
Nu-mi mai gasesc cuvintele sunt inca socata si nu-mi vine sa cred, chiar acuma am aprins o candela pentru ingerasul lui Michelle

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
17+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Buna, fetelor!

Vroiam sa incep cu vestile bune pe care le am de la Bucuresti, dar am vazut ce s-a intamplat cu mimika si mai ales cu Michelle, care avea sarcina si mai inaintata, parca nu mai am cuvinte, eu sa zic de bine, pe cand ele, saracele… Of, am ramas cu degetele in aer pe tastatura, Doamne, mi s-a strans inima… Ce mai poti zice in astfel de situatii? Parca n-as zice nimic, le-as strange in brate si le-as lasa sa planga…

O sa va zic, totusi, si ce am facut la Bucuresti, desi bucuria mea este acum umbrita de sfarsitul prematur si trist al povestilor lui mimika si Michelle.

Am plecat luni, pentru ca am hotarat sa urmez sfatul doctorului Tutunaru, respectiv de a repeta CMV-ul la Cantacuzino. Asta s-a intamplat marti. Rezultatul: IgG pozitiv, IgM negativ, primoinfectia cel mai probabil cu mai mult de 3 luni in urma. Doctorul Tutunaru mi-a confirmat ca este OK si ca nu sunt probleme pentru bebe.

Joi am avut morfofetala la Fortis, la doctorul Iosup. Multumesc fetelor care m-au indreptat catre dansul. Vorbeste incet, intr-adevar, insa mi-a placut ca i-am putut pune intrebari si ca m-a intrebat si el destule lucruri. Joi am implinit 20 de saptamani de sarcina.

Copilasul meu este fetita, o fetita bine dezvoltata si fara niciun fel de probleme. I-a facut destule masuratori, atat la nivelul scheletului, cat si la nivelul organelor interne. Nu prezinta nicio malformatie. Colul meu are 44 de mm si este inchis, lichidul amniotic este in cantitate normala. I-am ascultat inima bebelinei, i-am vazut piciorusele, degetelele, capsorul, fata, am 5 poze si ditamai buletinul de rezultate. E un copil activ, o simt mereu acum, azi chiar f. puternic.

flowerbee intreba daca la morfofetala se pot vedea eventualele defecte, da, se pot, am urmarit si eu, pe ecran, masuratorile acelea.

Ce sa va mai spun, c-am si uitat, mi s-a strans inima mai devreme si am ramas cu scrisul in aer…

O cheama Daria Nandini. Daria este nume de origine persana si inseamna "posedata de bine", iar Nandini este nume de origine hindusa si inseamna “cea care cunoaste fericirea, cea care se bucura de fericire”.

Mai vroiam sa va zic ca eu am aplicat, pentru conceperea bebelinei, o metoda brevetata de un doctor, nu mai gasesc acum articolul, zicea ca, pentru fetita, sa mananci dulciuri, sa faci dragoste in pozitia clasica si sa nu ai orgasm, tu, ca femeie, pentru ca modificarea pH-ului vaginal in timpul orgasmului ii ajuta pe spermatozoizii purtatori de cromozomi de baietei, care traiesc mai putin, dar sunt mai “miscareti”, pe cand cei purtatori de cromozomi de fetita sunt mai lenesi, dar mai rezistenti. Nu e universal valabila, dar la mine a functionat.

Va mai spusesem si ca am niste dureri puternice si chiar foarte puternice in partea stanga. Nu sunt deloc contractii, nu cedeaza cu No-Spa, m-am lamurit la echo, mi-au aparut doua fibroame, unul de 11 mm si celalalt de 19 mm, se pare ca, atunci cand bebelina le atinge sau e in zona, io ma stramb de durere… Nu pot face decat sa stau in pat, atunci cedeaza, se vor resorbi dupa ce nasc, asa mi-a zis doctorul Iosup.

Cam asta ar fi, pe scurt, ce am facut la Bucuresti.

Va pup pe toate, aveti grija de voi, pace in suflet pentru mimika si Michelle...

cu Daria Nandini de 20+

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Selene, ma bucur mult pt vestile bune pe care ni le-ai dat. Daca Tutunaru ti-a spus ca e totul OK, cred ca nu mai are rost sa-ti faci griji, felicitari pt fetita! In ceea ce priveste fibroamele stai linistita, in sarcina se intampla sa se dezvolte sau sa se retraga, nu e o regula. Eu am avut doua inainte de sarcina, acum a mai rams doar unul de vreo 2 cm (initial era mai mare). Problematic este doar cand sarcina se fixeaza pe fibrom, ca atunci nu se poate dezvolta cum trebuie, dar la noi deja s-a exclus problema asta.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Selene ma bucur tare mult pentru tine felicitari pentru bebelina, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa.Sa stii ca si noi tot la numele Daria ne-am gandit (Daria-Julia) ne place la amandoi si cred ca si acesta o sa si ramana.

M-am dus si eu sa-mi faca aici CMV-ul si am primit rezultatul numai la IGG care este pozitiv.Acuma ma duc iar marti sa-mi ia sange si sa-mi faca IGM-ul, n-am inteles de ce nu mi l-a facut de prima data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

miere, multumesc!

Am citit si din urma, cat am putut, am vazut ca si tu te-ai ingrijorat pentru un anumit lucru, bine ca acum e OK.

cris30, multumesc, sanatate si tie, e frumos si in combinatie cu Julia.

cu Daria Nandini de 20+

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Felicitari Selene ma bucur pt. tine ca totul este bine si fetita ta este sanatoasa, a...frumose nume

Chiar daca suferim cu toate alaturi de Michelle nu pot sa nu va impartasesc si voua bucuria mea...bebele meu a miscat, a miscat o perioada destul de mare cca. 5-10 min. bineinteles cu intreruperile de rigoare si tati al lui era cu mana pe burtica si el a simtit miscarea ce frumos...nu mai pot de fericire.

Miereamara

Va pup si Dumnezeu sa ne dea puterea de care avem nevoie... ne rugam pt. tine Michelle

17+Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Selene bine ai venit... Felicitari pentru fetita..
Eu merg vineri la dr. Iosup, de abia astept. Ma bucur ca totul e bine...
Aveti grija de voi!

Fetele din Bucuresti, merge vreuna dintre voi la Maternitatea Giulesti, si daca da la ce medic?
Poate trecem la listuta si medicii la care mergem? Asa ne-ar fi mai usor sa schimbam pareri. Ce ziceti?

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

12+ Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Tuchi felicitari...sa va dea Dumnezeu sanatate!!

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

12+ Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Tuchi, bravo, ce bine ca nu mai esti ingrijorata! Vad ca si bebele meu e foarte activ de azi dimineta, poate vrea sa compenseze ziua de ieri. Nu cred ca v-am spus, dar in drum spre spital, cand m-am uitat la viteza cu care conduceam, nu mi-a venit sa cred, aveam aproape 100 de km/ora prin oras, simteam ca nu mai ajung o data, daca ma ochea vreun politist o incurcam.

Eu as vrea sa o sun pe Michelle, daca are cineva numarul ei de telefon, rog sa mi-l dea pe PM, nu stiu daca este o idee buna, dar ma gandesc ca este in spital si poate ar vrea sa vorbeasca cu cineva.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Tuchi micutul tau in sfarsit si-a facut simtita prezenta, sa fie sanatos si voinic.

Mergi la inceput