Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (122)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

In legatura cu molifta, eu am s-o fac la botez, care o sa fie pe 5 septembrie. Nu ma complic cu dusul la biserica pana atunci. E vreo problema oare? Eu nu sunt asa de bisericoasa, cel putin in ceea ce ma priveste. Pt bb insa imi doream sa fie mai repede botezul, dar nasii pleaca 2 saptamani in concediu asa ca am amanat pt primul weekend din septembrie. Parca nu sunt linistita pana n-o vad botezata...

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Anka daaa, a mea mishuna tare de tot. Eu nu pot s-o las in patul nostru fara sa-i pun pilota pe margine si pernele. Pt ca se impinge in picioare si inainteaza pana pe marginea patului.
Cu mancarea: pai poti sa faci tocanita de cartofi cu legume, pilaf cu legume, mazare, varza noua, tocanita de ciuperci, paste cu sos de roshii/sau cu spanac/sau cu broccoli/ciuperci/masline, poti folosi soia daca ii place si sa faci diverse mancaruri, cartofi la cuptor. Dimineata poate manca margarina/dulceata/pate vegetal. Mai poate manca salate diverse, ca e sezonul legumelor. Poti face si vinete fara maioneza si ardei umpluti de post. Nu stiu, sunt multe mancaruri, asta mi-a venit mie in minte acum repede.

Mie Filipanu imi pare ca o cam tradeaza pe ma-sa:)) si seamana cu tati! Adica la inceput era Bujo in miniatura, acum mi se pare ca regasesc mai mult din tati in el.

Flo eu la molifta de 8 sapt i-am dat doamnei de la lumanari 10 lei iar la asta de 40 de zile i-am dat 50, pt ca asa am vrut eu. Biserica aia si parintele inseamna mult pt noi. Poti da cat vrei, nu exista o suma stabilita. Cat ai, atata dai!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Fetele cred ca va intereseaza ce am primit pe mail de la baby centre:
www.babycentre.co.uk/baby/youafterthebirth/exercisepostbaby/firstsixweeks/" target="_blank">Safe Exercises for the first six weeks
www.babycentre.co.uk/baby/youafterthebirth/exercisepostbaby/exercisingwithbaby/" target="_blank">Exercise with your baby
www.babycentre.co.uk/baby/youafterthebirth/exercisepostbaby/exerciseaftercaesareanexpert/" target="_blank">Exercising after a caesarean
www.babycentre.co.uk/pregnancy/fitness/pelvicfloor/" target="_blank">Pelvic floor exercises

Mami de printese Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

salutare fetele
azi avem si noi 37 in cap!!! ce putin mai este!!!

simt cum ma apasa cu putere acum. saracutzu' nu mai are loc.

MADAultimele link uri nu merg si ele bagate la info utile???zic si eu.

Ruxandra 37+ in asteptarea lui bebe Andrei Tudor

AMR 3 SAPTAMANI

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helou,

Cu miscatul in pat, Matei era o adevarata rama, parcurgea patul de la un cap la altul, si patul e mare. Ilinca ar face la fel, dar la un capat acum e pusa salteluta de infasat si se opreste in ea. Se straduieste ea sa o escaladeze dar deocamdata nu-i iese decat sa-si urce picioarele pe ea . Asa ca, raspunsul e da, bebelushii se pot deplasa in pat si-si schimba pozitia fata de cum ii culci.

Mada, buna ideea cu linkurile pe prima pagina.

Ana, invitatia finala e chiar mai misti ca prima.

Boti, si noi tot in marsupiu am reusit sa ne plimbam acu 2 seri, ca in carut nu-i chip .
pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Povestea nasterii Ilincutzei si poze Ilinca
poze Ilinca, burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Am intrat sa va spun ca intrevad luminita de la captul tunelului in ce priveste sanii si alaptatul. Adica: dupa o noapte de cosmar in care s-au facut ca piatra si ma dureau si daca sufla vantul pe ei mi-am dus perechea de la dr la prima ora. Dupa ce i-am spus ca nu pot scoate lapte din ei nicicum, nici bebe nu vrea, nici muls manual, nici cu pompa manuala, nici cu cea electrica de la maternitate.Ba chiar am fost la nou-nascuti si am pus la san o fetita abandonata si un baietel a carui mamica inca nu avea laptic, in ideea ca bebele meu s-a invatat la biberon si nu vrea sa traga. Degeaba. Dupa toate astea abia ieseau cateva picaturi de lapte
Asa ca nenea dr a pus sa mi se faca oxitocina intravenos care determina conductele de lapte sa se contracte si sa impinga laptele spre iesire, efect pe care l-am simtit instantaneu, dupa care doua asistente s-au apucat de masat la sanii mei ca sa desfunde canalele. Va spun cu mana pe inima ca nasterea a fost floare la ureche pe langa durerile astea. Ma tinea si sotul in brate si eu nu ma puteam stapani din hohote de plans. Dar... a functionat. Dupa manevra asta am reusit sa scot 80ml de laptic la pompa electrica.
De atunci insist si il pun pe bebe doar la san. Nu e el prea multumit ca inca ii curge destul de greu dar daca ii e foame suge de la san. Mai am inca 6 fiole de oxitocina de facut in zilele urmatoare dar eu sper ca suntem pe drumul cel bun. Doamne ajuta!

Cami39s+ cu si ANA (17.08.2005)

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Ruxandra ba acu merg sa le pun da am scris mesajul ala rapid ca venea tantea health visitor-ul.
Anna am intrebat a zis ca e normal si ca daca isi revine repede sa nu imi fac pb.
Ne-a cantarit si pe noi avem 4,850 kg deci in 16 zile am pus 390 de grame pe noi. Si are 39 circumferinta capului. E ok totul bine si frumos si de acuma cand vrem sa ne cantarim mergem la clinica ei au in fiecare sapt clinica da eu o sa merg odata la luna ca nu pot merge in fiecare sapt cu ambele fete dupa mine. Asa ca mergem o data pe luna si atunci daca vreau o masoara si cantareste si pe Ari.
Acu mai avem pe 15 controlul de 6 sapt si dupa aia incepem cu vaccinele si noi.
Cam asta de la noi, fug ca s-a trezit si Ari.

Mami de printese Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

FLO - eheeee, as vrea eu niscai ajutor, da' nu's sanse... Soacra-mea o sa stea doar 2 zile, si drept sa spun, bine ca sta numai atata, ca eu am un pitic tare gras la "mansarda" si am alergie la populatie "extra" in casa...
Cand avea Eliza 7 luni a venit si a stat la noi 2 luni in care eu am terorizat-o si ea a suportat cu stoicism (pe soacra-mea am terorizat-o)...Ea e femeie simpla, mai "de la tara", e destul de in varsta, iar eu aveam niscai obsesii... De exemplu, nu mi se parea ca ccc curata bine morcovii pentru sucul Elizei si ii mai curatam o data in urma ei. Nu o lasam sa spele vasele ca stropea sau ca nu punea suficient detergent, sau ca nu potrivea apa destul de fierbinte...Ea, saraca, a zis ca sunt o mare zgripturoaica, dar m-a suportat... Ajunsese sa nu mai manance ca sa nu ma deranjeze si a slabit teribil in alea 2 luni. Cre' ca daca ar fi putut, nici nu ar mai fi respirat... Eu si tampeniile mele Ma rog, nu e o scuza de fapt, dar ma consolez eu cu gandul ca aveam o perioada cumplita, munceam mult, eram intr-o depresie continua, sefa mea imi manca ficatii, ma durea faptul ca nu am putut sa stau cu Eliza, ca nu am putut sa o alaptez... cam nasol...
Multam de ideea cu gemul sau dulceata pentru dimineata. Zau daca imi daduse prin cap...

Anna - felicitari pentru rezervare! Noi mergem la Constanta din 15 august si stam vreo 6 zile. BOTI - ne vedem, da? Se mai inscrie vreo constanteanca? Abia astept sa merg si eu nitel la plaja!
Aceeasi intrebare am si eu cu molifta... Nu ma pricep deloc in ale bisericii... Si nici macar nu am stabilit vre o data pentru botez... Are ceva daca imi citeste popa abia atunci? Adica la vreo 2-3 luni de la nastere??

SUN - pilaf, ciuperci, spanac! Corect!! Moaamaaaaa, m-ati scos din incurcatura! Spanac am la congelator, super!

ANAXENA - si eu sunt de parere ca a doua e mai misto ca prima, desi si prima e foarte reusita. A doua insa e mai "calma", sa zic,... prima e mai "agitata" cu albastru mult... Asa am vazut eu. Oricum, ambele poze sunt super. Diferenta o vad la restul compozitiei, nu la poza aleasa. Aveti o mandrete fotomodela!

Bai fratilor, ma mir de unde are Eliza atata rabdare cu mine! Sunt o mama rea uneori, ca de exemplu azi dimineata. Aveam si eu niste nervi. Nu e clar de ce, asa, niste nervi de mica "depresiune" si in loc sa tac, tot certam copiii, ba pe una, ba pe cealalta... Aveam eu pe ale mele in cap, ca nu ma mai incape nimic, ca sunt obosita,.... prostii...
In fine, dupa ce am zapacit copilele pe rand, am reusit sa ajungem in parc... Si am considerat ca e cazul sa imi cer scuze, asa ca i-am zis Elizei ca imi pare rau ca am tipat la ea. Si ea, ce imi spune... "Nu-i nimic mami, te-am iertat deja"...
Bai nene, cat sunt de nemernica! Mi s-au inlacrimat ochii si ma gandeam... ce mama pot sa fiu si eu, care ar trebui SA NU UIT nici o secunda ca ele sunt comorile mele de aur, iar depresiunile si nervii nu au ce cauta neam la mine in cap!!!

Si in incheiere, partea a doua din "istoriile de la Elias"... Mi-a trimis Rox mesaj... Cica la 19.00 intra in cezariana, ca nu e anestezistul... Frateeee, astia de la Elias nu stiu unii de altii... Acuma, asta e.... tre' sa se lupte numai cu plictiseala de pana atunci...

Ma'c sa ii caut bicicleta Elizei ca asta pe care o avem i-a "ramas mica"...

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

BOTI multumesc de urari ptr Alessio. Cat despre colici sa speram ca au trecut. Aseara a plans dar nu mult, putin chiar.

KIMMY, MONALAC ( multumesc de subiect....chiar nu stiam de el....am sa ma uit pe acolo), CAPRIOARA, TURTURICA, MADA (sa folositi sanatosi canapelele; tare frumos e acolo la tine, spatios si luminos), CRISTINA, DMA va multumesc mult de tot pentru urari si voua la fel va doresc sa aveti copii sanantosi si fericiti!

TRULI eu mi-am desfundat canalele prin ,masaj foarte dur a sanilor, prin dusuri calde si in acelasi timp muls manual, comprese calde pe sani si pe urma muls, pus bb la san cat mai des dar la mine nu prea functiona ca bb nu mai vroia tzatza, muls cu pompa electrica. Si ce bine ca ai reusit sa ii desfunzi. Bine ca ai dat de un personal care te-a bagat in seama...ca mie mi-au spus ca nu sunt sani de mult cand ei erau duri ca piatra!

STRULUTA bine te-ai intors! Refacere rapida si felicitari pentru bb; sa fie sanatos si fara colici. chiar ma gandeam la tine, oare ce-ai facut.

MONALAC ce mai face bb? §Mai plange? ai incercat sa pui compresa rece pe zona unde i-a facut vaccinul?

LUANA La multi ani fericiti!!

ANCADRAGOMAN si ceaiul de musetel imbaloneaza?? Ce mai face Maria?

DIARUX sanatate multa pana la termen! Mai ai putin si scapi!

Noi ieri la 2 luni aveam 5,610 kg.

ALESSIO, comoara mea

S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

TRULI - felicitari pentru laptic! Na, cu toata durerea, decat o mastita... de preferat durerea.. Plus ca maimutelul papa, asta e cel mai important

DIARUX - ce putin mai ai si tu Rabdare, ca de acum incepe greul - zic eu ca sa te incurajez

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput