Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (297)
Raspunsuri - Pagina 8
silvi_2005 spune:
Extraordinar de prost imi merge netul
am mai scris doua mesaje unul aseara si azi unul si se blocheaza si le pierd.
Maraki sper ca e mai bine muscatura de viespe. Pe mine ma ia cu fiori cand aud de mafie, nu m-as simti safe pe langa ei
. Sa iti izc ce a mancat Alain ieri, trei felii de paine pe la 11 doar miezul, si a rontait o felie de sunca, pe la ora 17, 2 oua si spanac dupa circ si negocieri cu pui si catofi
si seara scoic, am fost speial dupa elel ca Cora ca stiam ca pe alea le mananca. Azi a mancat ceva cremvusti vreo 3 pe la 11 si popcorn si ute ca e trect de 17 si nu vrea sa manance nimic i-am facut ceva pastrav...am zis ca il las astazi pana nu mai poate de foame ca nu stiu ce sa fac cu el.
Giova sper sa gasesti rochia care sa iti convina, daca nu e buna cea veche asta e...si eu am patit asa de multe ori. Eu in Italia auzea la stirile lor cum mai impuscau pe cate unul...ciudata tara, mi se parea ireal ce face fac credeam ca e mai mult in filme povestea cu mafia dar se pare ca nu e asa.
Cosmi salutari de la noi.
Noi stam iarasi in casuta ca ploua, vai ce m-am saturat de vremea asta. Alain s-a apucat si el de pictat, am facut prostia sa iau prima daca vopsele ulei si am distrus si eu si el cate un rand de haine si cearceaful colorat pe care ne-am desfasurat
acum "lucram" cu acuarele is e mult mai bine. Se plictiseste dupa 10 minute si vine cu masinutele peste desene.
Eu incerc sa nu mai mananc dupa ora 17 i mi se pare tareee lunga ziua.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
silvi_2005 spune:
Toanca eu ii duc lui Alain tot timpul un rucsacel pe care scrie numele lui in care are un schimb complet de hainute de la sosete la body si pantalon si bluza, sa fie pentru orice situatie, 2 pampersuri ca noi inca le folosim
, sticla de apa cu numelepe ea si cam atat dar nu sta decat 3 sua maxim 4 ore. Cel mai bine e sa intrebi acolo ca fiecare au regulile lor.
Am uitat sa va zic ca imi tot bat capul cu ce sa ii iau sotului meu cadou de ziua lui care e acum in 30 august, haine nu mai iau ca si-a luat el tot ce a vrut la reduceri si nici nu mi se pare un cadou..ca alea sunt necesare, parfum i-am luat singurul care ii place Sumer edition de la Calvin Klein...ceas are si isi tot cauta el pe net sa isi ia cand va vedea ceva care sa ii placa tare...carti isi comenda el ce vrea si oricum nu are timp de citit decat cele de specialitate asa ca nu stiu. Portmoneu si curea asortate de piele, maro i-am luat de Craciun...eu chiar mi-am epuizat stocul de cadouri![]()
silvi_2005 spune:
Alain a adormit la desene pana am butonat eu la PC
.
Profit si eu sa ii aranjez lucrusoarele in dulap, ma enerveaza ca e iar intre 2 marimi cu hainele, cele de 98 ii sunt bune unelele si altele mici si cele de 104 ii sunt mari, nu reusesc sa ii gasesc masura potrivita.
maraki spune:
Silvie inseamna ca e la fel de inalt ca si Angelo, asa pateste si el cu hainele
si aceleasi nr. ca si la Alain
Putin a mancat baiatul vostru, al meu astazi a papat asa: dimi branza cu cioco 150 gr. pe la 14.00 supa crema de rosii cu paste si legume-200 gr. si iar o crema branza 150 gr. Dupa masa am iesit special sa-l plimbam cu masina sa manance...i.-am luat carnita din aia presata si nu a vrut, cartofi prajiti de la Mc din care a mancat jumate dintr-o portie mare, un croissant cu unt care nu l-a incercat....acum e in baie, vedem ce va papa cand iese. Nu am idee ce cadou poti sa cumperi pt sot, poate iti vine inspiratia sapt asta 
Giova gluma,gluma dar daca vin mafiotii ceilalti cu pistoale pe la rest? V-am mai zis ca i.am vazut o parte din familie si unchi-su cu frati-su mai mare, au fetze de mafioti din aia smecheri cum vezi in filme 
Cosmi transmite salutari Oanei si multi pupici din partea mea 
Nu am uitat cand a fost alaturi de mine si mi.a explicat multe chestii legate de boala lui Giorgos 
Anasebe ce o mai face? Nici pe ea nu o uit cand m.a ajutat enorm de mult cu traducerea la santaj si hartuire
A fost extraordinar de important pt ca de la discutia aia cu talibanca, am scapat de telefoane
Daca ar fi fost adevarat ce spunea, azi eram bunica
cu nepot de 3-4 luni ![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maraki Daca ar fi fost adevarat ce spunea, azi eram bunica |
Si ce mandra erai ca esti bunica tanara

Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
Neatza!!!
cum maine e sarbatoare mare, azi m-am bagat la spalat, mancare, curat si calcat. sper sa reusesc sa fac tot ce mi-am propus, caci deja sunt 30 grade afara
.
eu plec cu marco in Alba din 1 sept. pt nunta. Clau va veni doar cu 2 zile inainte de eveniment.
acum a sunat soacra si mi-a zis ca ea va fii la felix la tratament in perioada aiai
. asa ca am apartamentul la dispozitie, caci va veni doar vinerea, inainte de nunta
.
Maraki si eu m-am gandit la Anasebe. Chiar am intrebat-o pe bee, de ea, dar nu a zis nimic. stiu ca l-a dus la gradi pe Tibi, de atunci nu a mai scris pe forum.
Silvia grea decizie cu cadoul sotului. ceva electronic nu i-ar placea? al meu e innebunit dupa astea...ce haine, parfumuri, curele? daca i-as lua un Home cinema, sau o alta plasma sau mai stiu eu ce...ar fi in extaz. sau carti de specialitate, sau programe de calcul si proiectare, sau un nou laptop
.
Bianca
.
o zi buna sa aveti si racoroasa.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
toanca spune:
Neata fetele.
Gata l-am inscris pe Matei la gradi.
Mi-au zis si ce sa-i aduc in prima zi de gradi:
- schimburi;
- cativa pampersi (ca din cand in cand mai folosim in timpul zilei);
- jucaria preferata (daca are) cu care doarme (si noi avem asa ceva);
- pernita pe care doarme el.
Giova, te-as ajuta cu cea mai mare placere cu formularul de inscriere, dar am completat un singur exemplar care a ramas la ei;
Mie mi-au dat contractul si fisa medicala ce trebuie completata de medicul de familie.
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Giova spune:
Toanca fa copie dupa alea, sunt bune si ele, vad eu de unde fac rost de o fisa de inscriere. Mie mi-au dat-o acasa, caci era mult de completat.
aha...ei nu pun la dispozitie pampersi, aici in Timisoara se dau gratis de catre gradinite.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
Buna ziua,
Bianca nu cred fata ca a fost aia gravi, vroia sa scoata bani de la noi ca spunea sa-i plateasca de pe atunci Robert chiria la un apt 
Anasebe nu a mai scris exact de cand a bagat Alina mesajul ala nasol.....
Chiar ca mi.am amintit....cand are DPN Catalina?
stiti ce ma enerveaza pe mine? sant atatea care nu scriu iar cand este pauza pe forum isi scot nasul din barlog si intreaba unde santem 

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
cosmi1975 spune:
ziua buna fetele
murim de cald nu alta si am la treaba dar parca nu mi vine sa ies
MARAKI care mesaj?a scris alina ?io nu stiu iar cata cred ca prin septembrie parca asa mi aduc aminte cat despre ce intreaba fetele unde suntem.....lasa draga
GIOVA n ar tb sa mai stergi de pe prima pagina cateva fete....eu de cand scriu aici nu le am vazut..