Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (297)
Raspunsuri - Pagina 9
Giova spune:
sincera sa fiu si eu m-am gandit la lista de pe prima pagina. e super lunga si multe mamici nici nu mai scriu aici, nu am auzit de ele de cateva luni bune.
Capitolele de la Odisee nici nu mai merg. daca dati click pe ele, ve-ti vedea ca nu se deschide capitolul respectiv, ci pag. principala a forumului.
sa-mi spuneti daca sunteti de acord cu curatenia de toamna, caci o voi face, in limita timpului liber disponibil.
Pt. orice eventualitate, voi pastra in comp, datele mamicilor/spiridusilor scosi de pe lista.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
silvi_2005 spune:
Maraki pai a mancat bine Angelo ieri, Alain asa face mutre peste mutre, rar mananca bine...nu ma plang eu degeaba.Si eu ma intrebam de Anabede ce o mai face si de celelalte fete....
Giova ar fi o chestie sa ii iau consola din aia de jucat la calculator dar pana nu ne mutam nu mai iau nimic in sensul asta ca aia se va lasa si cu alt tv cu plasma si mai bine si le ia el la cat de pretetios e. Eu am inceput inca cautattul de chirie, tare ma tenteaza sa inchiriem o casuta ca nu ar fi diferenta mare de pret, pe la 500-600 am gasi probabil dar nu stiu cat costa incalzirea iarna la asa ceva...si s-ar putea sa me mutam totusi la casa pana la primavara.Cel mai mult vroiam pentru Alain sa se joace in curte dar acum de cand cu faza cu capusa si cu fazele ca pe inca trei copilasi de-ai colegilor lui Jean i-au muscat capuse in curte
nu prea ma mai tenteaza. E super bine ca ai apartamentul liber, asa o sa poti sa stai mai linistita ![]()
Bianca iti scrisesem in mesajele care mi s-au sters ca imi imaginez ce nervi ai avut la faza cu tricicleta eu de aceea nu il scot ca am mereu si o plasa si pe eliar pe el il apuca ca nu mai vrea pe tricicleta
asa ca decat sa imping si tricicleta si sa car plasa si copilul mai bine se da cu ea prin acas si in parc cand mergem si cu tati
Aici sunt foarte politicosi daca te vad ca ai copil mic, nu zic ca ma lasa in fata la magazine..desi si asta se intampla daca vad ca ai numai cateva produse si ei au un carucior, dar la institutii totdeuana te servesc mai repede te ajuta sa iesi si sa intri ...tin minte ca in Cluj am avu o faza ca aveau la posta o usa care se rotea extraordinar de mica si nu am putut intra cu caruciorul
a trebuit sa il las in stada si sa iau copilul de 2 luni in brate sa intru.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
silvi_2005 spune:
Am uitat sa va zic ce meniu am eu azi
asa in acdrul dietei de care vb, ac o ciorba de fasole boabe cu costita....ca nici nu am mancat azi nimic cu gandul ca dupa cemanac o farfurie din aiai cu smantana e cat pentru 2 zile, nu m-am putut abtine cand am vazut costita in vitrina...doamne ce gurmanda sunt. Am gasit si fasole boabe din aceea cruda congelata, o sa iasa o minunatie.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
maraki spune:
Giova eu sant de acord sa stergem o gramada din lista
Si asa am un car de nervi, daca ma pui acum sa fac lista cu stersele, cred ca nu se mai termina
Silvi mi.ai facut o poftaaaa
Poate citeste si Bombon si o facem sa gateasca ciorba de fasole
Yammyyy..... Sa stii ca Angelo a mancat doar doua iaurturi azi
Nu stiu ce sa mai fac ![]()
I.-am pus 3 feluri de mancare pe masuta, nici una nu a vrut....
Cosmi
de acord cu tine
Alina a scris de foarte mult timp, atunci cand iesise scandal cu conferintele....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
M-am uitat acum pe prima pagina, oricum am ramas putine in comparatie cu ce era la inceput. Din ce am numarat, trebuiesc sterse 20 de persoane
Giova tie cate iti ies?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
Silvia e misto la casa, curte, verde tot ce vrei. of capusele astea...se pare ca e plin in zona voastra
. numai sa-l dai cu spray Autan, cica este si pt. capuse.
Maraki de ce esti nervoasa?
e cald si mor de somn...dar am mai terminat din treaba.
cred ca pana vin cu piticul de la gradi, dau drumul la AC ca sa fie racoare in apartament.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
Maraki eu sunt mai indulgenta. Imi ies doar 17
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
Giova spune:
gata, am ajuns. azi am fost rapida...la cat e de cald...
Cosmi nuuuu, 17 sunt de scos de pe lista.
daca ma lasa piticul si nu vrea desene la comp., poate curat chiar azi cate ceva pe aici.
Cata prin septembrie-octombrie trebuie sa nasca, dar Bombo pe cand?
Nasa noastra are DPN-ul maine, pana acum nu s-a intamplat nimic. ii place in burtica lui Matei
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
Biancas spune:
Heloo gagici.
Eu azi tare ocupata am fost
: am fost la pedichiura
, la finante sa depun niste bilanuri, la servici si la banca. La banca mi-am facut niste nervi de numa. M-am dus si eu ca tot omul sa vad care e treaba cu conturile mele de pe card ca nu le-am mai folosit de ani de zile. Am 2 carduri (deci doua conturi) si un cont personal pe care l-am lichidat anul anul trecut dar nu am inchis contul. Ca sa imi inchida azi toate cele trei conturi trebuie sa le platesc 61,40 lei
, comision de administrare cica. Pai bun am zis....eu nu sunt firma sa ridic extrasul in fiecare luna si sa se justifice oarecum comisionul ala ca pt mine nu ati facut absolut nimic(am firme care nu lucreaza cu banca dar au cont si lunar ridica extras si li se percepe comision). Trebuia sa imi dea o instiintare acasa sa ma intrebe ce sa faca cu conturile alea ca din 2003 sigur nu am mai lucrat pe cele doua de card. Dar ei nimic, si acum pretind comision. Eu chiar nu stiu ce sa fac, nu le platesc banii aia nici sa stea in cap pt ca eu muncesc pt aia 60 lei si nu am de gand sa le dau lor banii. Am sa merg din nou, am sa discut cu cineva de mai sus pe acolo sa imi inchida conturile si daca nu...nu stiu...suna ciudat dar am zis ca dau banca in judecata, in fond e jaf la drumul mare. Si n-au decat sa imi plateasca si chelt de proces
. Jaf la drumul mare....nu alta.
Maraki, putin mananca Angelo si nu mancare...adica mancare dar de bebe nu de copil de 2,5 ani. Hmmm.. Deci maine te vedem la TV?![]()
Bombo in sept trebuie sa nasca...o fetita
Giova sunt multe in lista pe are eu nici nu le cunosc, de cand scriu eu aici nu au scris. E buna o curatenie generala ca doar nu au sens atatea nume pe pagina (am observat si eu ca nu mai merg capitolele, te dau la situl principal). Lasi membrele cat de cat active, care au spus ca nu mai vor sa scrie aici poti sa le stregi din partea mea. Nici mie nu imi e buna rochia cu care am nasit cand eram gravida cu dani in 5 luni
si duminica am nunta. Dar nu imi cumpar nimic, am in dulap si asortez eu ceva pe mine. Am o fusta si bluza neagra (costumas de vara) mi-am cumprat sandale aurii de la Leonardo, am o gentuta aurie si buna sunt. A
Silvi, oate vreodata se va civiliza si lumea asa si vor avea prioritate femeile cu copii mici. Nici eu nu situ ce sa ii cumpar lui Nelu, in 21 e ziua lui, m-am gandit in ultima instanta la un scaun de calc, avem unul dar e cu tapiterie, brate si roti, dar au aparut modele noi, vreau din piele cu picioare cromate. Cel vechi....il pun in bucatarie sa manance Dani pe el ca se si ridica, el inca mananca in scaunul de masa.
Cosmi 
Azi n-am copii iar, a venit soacra-mea la amiaza si i-a dus pana maine la ei ca a venit sora-sa in vizita si noah...
Ieri l-am frezat pe Dani, scurtat putin cu foarfeca, a stat super cuminte, doamna l-a dat si cu gel dupa ce a terminat
. Era tare mandru copilul meu, tot cu mana in cap era si isi mangaia tepii ![]()
In rest...nimic nou, maine am control pt TVA la o firma ce o fac eu si vin la noi la birou ca firma e din alt oras si decat sa mergem noi la sediul firmei...mai bine sa vina ei la noi. Doamne ajuta sa ii ramburseze TVA-ul si sa fie totul ok ca eu am facut actele
.
Vine nasa lui Dani la 17.30 in vizita, iar nu e acasa Dani
. Sapt trecuta au mai fost si iar nu l-au gasit
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...