Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (297)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Eu pe la birou, dupa ce am dus copilul la gradi, am facut piata si m-am intalnit, intamplator, cu Ana_M. poate reusim sa ne vedem dupa masa, e si Clara in oras.
E nasol ca nu-mi vine rochia, azi iar la probat si doamne ce-mi place chestia asta. dupa 2 rochii sunt toata transpirata si plina de nervi.
Toanca, Cosmi .
Cosmi esti cu amandoi copiii acasa? pt. cat timp?
bafta la vaccin, sa scapati cu bine.

ma bag la putina treaba, pe mai tarziu.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

da giova sunt cu amandoi ca nu mai vor la bunici deocamdata....pana cand ...nu mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna ziua si de la noi,

Tare ciudata mi s-a parut plecarea lui Giuseppe in Italia El venise cu o luna in urma de acolo...incep sa cred ca este cu adevarat mafiot Au spus la stiri ca ieri au fost omorati intr-un orasel ( tot la o terasa ) 3 turci si ranita o femeie Modul de operare seamana cu cel de anul trecut cand au fost omorati 5 italieni in fatza unui rest. Stiti ca spuneam ca este cautat nepotul lui Giuseppe, el cica ar fi criminalul...giuseppe a fost anchetat mult de tot, au fost descinderi la restaurant si acasa, etc. um Dumnezeului a plecat el din Germanica tocmai acum??? Poate stia si nu vrea sa fie iar implicat sa il i.a politia Doamne fereste sa nu ma pomenesc cu mafioti pe la sv

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Voi mai stiti ceva de Paula? A mai intrat pe forum ca moderator? De cand era fata bolnava si au plecat la mare, nu mai stiu nimic de ea...

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

MARAKIPAULA e bine asa cred cel putin cand am vb eu cu ea era ....si n am vb demult....dar de celelalte fete???

Mergi la inceput

eu astept vesti de la ...micio sa ne vedem ca e in tara

Mergi la inceput

am venit si noi la racoare. e criminal de cald afara. vajaie AC in masina de nu aud nimic. pana sa se raceasca cat de cat...am ajuns acasa.
Maraki pai si ce-i daca e mafiot? nu trebuie sa te pui rau cu el...sa nu te linseze pe urma.
si ai mei erau, parca am mai zis, mafia camareza din napoli, grei de tot, dar nu am avut probleme si nici nu a venit pol. cat am lucrat eu acolo.
Cosmi, dar Oana e din Bucuresti? cum ai tinut legatura cu ea? vad ca pe aici nu mai scrie.
Toanca unde esti? nu mai zici nimic?
Bombo cum mai esti? Jasy? hai mai scrie ceva si aici, nu numai in drops. sau mai pune poze cu frumoasa.

toata casa miroase a vinete. am copt si eu 3 si uite. si la noi am gasit cu 1 leu, chiar frumoase. dar rosii de gradina am laut la 3 lei kg.

vad ca Ana_M nu a mai sunat. o fi plecat la Vinga, cine stie.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, pe aici sunt...dar era asa de liniste!
Azi ma duc sa platesc avansul la gradi si sa-mi dea fisa de inscriere si analize.
Chiar ce trebuie sa-i duc in prima zi ca sa aiba tot ce e nevoie in prima zi de gradinita?

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

GIOVA am tinut legatura de aici de pe dc...oana e o fata tare de treaba iar puiul ei un superb oana nu i din buc este din buzau...are socrii aici in buc dar acum e la parinti........sper sa ne vedem

Mergi la inceput

Toanca, pleaseeeee fa o copie fisei de inscriere si ce iti mai da. am nevoie de un model, vedem noi cum o trmiti, prin mail sau fax. please, sa nu ma uiti. eu pe a lui marco nu o mai am si mi-e rusina sa le cer lor una.
De ce are nevoie, iti va zice de acolo. eu am primit o lista parca.
ar fi cam asa:
- papucei de interior
- hainute de interior (daca vrei sa nu stea cu cele cu care il duci). eu ii duceam un trening si-l avea toata saptamana.
- pijama
- periuta si pasta de dinti (noua ne-a cerut, cine vrea)
- cana/pahar (din care bea apa/ceai)
- prosop
Cam astea ar fi.
Rechizite, foi, si alte chestii, ofera ei. la fel si bavete pt. papa si pampers (unde e cazul).
Cosmi am inteles. Transmite-i salutari din partea noastra.

a venit Clau si a mancat. nu a mai putut pleca la birou, decat cu marco dupa el.
asa ca dau o tura cu masina, vin acasa, iar cand iesim noi in parc, dupa ora 19, mai merge si el la birou sa-si termine treaba.
asa stam si noi mai mult in parc, caci iaeri ne-a zorit tat-su, la ora 20.30 veneam spre casa.

_

Mergi la inceput