Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (297)
Raspunsuri - Pagina 6
Biancas spune:
Am venit si noi de afara...mi-am facut niste nervi
. Mi s-a rupt tricicleta exact in doua, noroc ca i-am spus lui Dani sa se dea jos de pe ea ca mi se parerea ca sta aiurea roata. Si cand s-a dat jos a si cazut partea din fata. Si am venit cu un colet mare sub brat, cu Dani de mana si cu tricicleta rupta...numai eu stiu cum am ajuns acasa
. Cu ocazia asta ii scoatem de la "naftalina" tricicleta lui Sandra, are roti ajutatoare si sa speram ca ajunge. cealalta trici de platic e la socrii si o las acolo sa aibe cu ce il scoate afara.
Maraki super ca filmeaza restaurantul
. Fa-te ca ai treaba si du-te si tu pe acolo, imbracata-te in uniforma si...fa ceva
. Zi-ne la cat e emisiunea sa ne uitam si noi ca doar avem RTL cel putin cred ca mai avem.
Giova, am vazut pozele, mi se pare ca marco a slabit putin, cred ca i se trage de la enteroviroza aia cand nu a mancat. Tu boleai in pat, si ei la distractie....
.
Dani azi a fost foarte rau, la posta pana am stat la coada sa ridic un colet s-a bagat pe sub tejghea, a stans lumina in depozit de vreo 2 ori...numai prostii a facut azi. Am intrat intr-un magazin sa probez o fusta.,...a dat in oglinda, a vrut sa plece ....nu mai avea multe si o incasa
. Ce situatie jenanata e sa tot strigi la el in public, sa ii tot spui ca nu e voie si sa il doara in
.
Vineri e Sf Maria, am primit de la sefa un parfum cadou
, e de la Avon si miroase bine. Eu mi-am mai luat mai demult dinasta si l-am facut cadou. Acum sper sa il folosesc ca am destule aletele in baie.
Miha, Cosmi cum stati cu olita?
Irina,Giova voi ati scapat de pampers de tot?
Maraki, Angelos s-a impreietenit cu olita, sau tot in vana ii place?
.
Eu chiar zilele trecute ii spuneam lui Nelu ca trebuie sa il lasam pe Dani sa isi dea jos pantalonii si sa si traga singur ca e cam pututros...adica nu l-am lasat pana acum si la gradi stiti cum e...multi copii si noah. Si acolo sunt wc-uri dinalea mici si el acasa face pe olita. Sper sa se obisnuiasca sa se descurce pe wc ca acasa face dar rar si deobicei ne grabim si il dezbracam noi, punem pe wc....nu prea are cum se invete singur.
Am facut pt maine sarmale cu bulion, nu m-am rabdat sa nu mancam si in seara asta, am mancat si Dani o sarmala
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
Buna seara somere ![]()
Giova inseamna ca a fost mai rau la Marco
Angelo a inceput sa isi revina, nu a mai varsat deloc dar l-am tinut cu mai putina apa astazi, am aruncat cutia cu apa si am desfacut alta( de la asta nu a varsat deloc ) Cat de cat a mancat astazi ceva
Ai gasit ceva in oras? Ce ai cumparat pana la urma?
Bianca pe unde esti?
Silvi a papat Alain astazi?
Misto cu familia asta de romani din Munchen, noi de cand sant in germanica santem cu datorii la banca
Am venit in iulie si nu suportam sa stau cu socrii asa ca a trebuit sa cautam apt. Dupa 3 luni de cautari am gasit in cartierul ala rezidential unde trebuia sa platim 1100 pe luna
Plus ca se inchiriaza apt goale, a tebuit sa facem credit sa cumparam tot ce era nevoie intr-o casa.... sa platim chiria pe 3 luni si sa dam comisionul la agentia imobiliara...tot scoteam pe credit cand ramaneam fara bani, eu cheltuitoare cum eram obisnuita in Ro....asa ne.am afundat de ne.a luat dracu cu creditul nostru
Scapam si noi de datorie la anul in sept
Deci fiind inglodati in datorii nu era loc de nici o...imi scapa cuvantul......nu aveam posibilitatea sa facem ceva pe cont propriu....
Bianca pe unde esti???
Oachi???
Irina pana la urma ai gasit ceva tapet?
edit:acum am vazut mesajul tau >Bianca...
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Lasa Bianca, Dani nu a facut nimic in comparatie cu Angelo
El s-a urcat sus pe chestia aia de la canapele in librarie, nemtalaii vin acolo sa citeasca draga
Eu cand ma duc intr-o librarie, rasfoiesc ce vreau sa cumpar si atat, astia stau si lectureaza
ca intr-o biblioteca
Angelo alerga pe langa capatanile lor si tipa
se intorcea toata lumea si se tzatzaia, pana a venit una care lucra acolo si mi.a spus sa iau baiatul sa plec ![]()
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Maraki, lasa-ma ca in fata mea la coada la colet erau 2 pers...unii erau aproape gata si mai era o tipa. Si a vazut nesimtita (ca numai asa pot sa ii spun) ca sunt cu copil si e neastamparat si nu are rabdare dar nu a interesat-o sa ma lase inaintea ei. Dupa ce a plecat prima pers,a dat hartia la doamna de la posta, si-a scos linistita coletul de la Quelle, a trebuit sa plateasca pt el, sa isi scrie datele
.... Cand a vazut alta doamna de la posta a venit si mi-a luat hartia, mi-a dat coletul, am semnat si am iesit impreuna cu "domnisorica" asta. Am vrut sa o atentionez ca pe viitor ca fie mai atenta la mamele care au copii si stau dupa ea (chiar daca era dreptul ei sa fie la coada inaintea mea ca a juns inainte) ca nu toi copii au rabdare si e de preferat sa le lase in fata . Dar m-am abtinut si m-am dus in treaba mea
.
Cu biblioteca
pai sa cumpere cartile si le studiza acasa. Asa pot merge azi sa citeasca, maine, poimaine si au citit romanul fara sa-l plateasca
.
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
nesimtita tipa aia
Asa zic si eu cand e ceva de asteptat si esti cu copil mic ...Nici la Germanica nu te lasa in fatza 
cand pot, o sa fac poza la nemtalai sa vezi ce adanciti sant in lectura
Ma oftic pt ca nu stiu bine limba, m-as fi luat eu de toti care se tzatzaiau din cauza lui Angelo
si i-as fi trimis la biblioteca
dar iti dai seama, stai si citesti linistita si deodata te pomenesti chiar la urechea ta cu un copil tipand si alergand ![]()
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maraki dar iti dai seama, stai si citesti linistita si deodata te pomenesti chiar la urechea ta cu un copil tipand si alergand |

Bianca
Biancas spune:
Noapte buna, mi se inchid ochii...

.
Bianca
Giova spune:
veste naspa: rochia de anul trecut nu ma mai cuprinde
. stiu ca am vreo 2 kg in plus fata de anul trecut...si uite...toate sunt de la umeri pana la burta
. de voie de nevoie trebuie sa-mi iau ceva.
Bianca nu stiu ce sa zic, tot 14 kg are. si eu am fost la apa cu ei, mi-a facut cumnata poze, dar pana le iau de la ea....vine septembrie...caci nu mai mergem mai repede in Alba.
Eheeeheee a fost rau Dani? pai marco asa face des, asa ca eu nu intru sa probez haine cu el, ca n-am nicio sansa.
Nici in fata nu ma lasa nimeni, nu stiu de asa ceva. Iar la posta sunt cozi interminabile, miscare in reluare, oameni plictisiti. ...
Eu ma incarc cu rabdare dim., dupa ce-l las pe marco la gradi. nu indraznesc sa ma mai duc cu el acolo, stiu ce a facut ultima data.
De pampers am scapat de mult. nu-i mai pun, noaptea nu face in pat, cam de o luna si ceva. In schimb mai scapa pe el cand se ia cu joaca si uita...cativa picuri, ca vine repede-repede si-mi zice, dar pana se dezbraca...caci nu ma lasa tot timpul pe mine. De imbracat tot el vrea, asa ca, chilotii lui sunt cam invartiti sus si doar putini ridicati
.
Maraki stai fata linistita, aia numai dupa 7 ani au inceput sa produca si sa-si deschida bussines-ul lor.
Bine ca si-a revenit Angelos, sper sa-i revina si pofta de mancare.
Naspa cu lecturatul in librarii. la noi e una asa, te serveste si cu ceai, biscuiti si poti citi din cartile expuse.
ma duc si eu la
, maine iar cu treaba.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
toanca spune:
neata fetele.
Giova, nasol ca nu iti mai vine rochia...
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
cosmi1975 spune:
neata gagici
am citit ce ati scris(putin ati scris)dar mai greu cu scrisu ca bianca se joaca stef vrea cleopatra si tot asa ..seara nici atat ca venim tarziu din parc
azi ne ducem la vaccin...la 12 sper sa fie totul super ok