Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (297)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

he-he-he mira...si marco e fermecat de insecte. tot studiaza: goange, muste, tantari, furnici...si ce ma uimeste ca nu are frica de ele. prinde goangele dsi furnicile si vine si mi le arata.
Diana incotro se indreapa acum? Franta sau Romania?
Toanca.

am vorbit cu cumnata, asa ca sunt linistita este mancarica pe strand: pulpe de pui, piept, pizza. atunci cand am fost noi nu era deschis de multa vreme si probabil nu erau dotati.

asa m-am saturat de facut bagaje...deja de 30 min. ma tot invart si am terminat doar cu hainele lui marco si prosoapele.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

musai sa inchid compu, p[rea imi vajaie in cap.
aproape am terminat, asa ca va , weekend fain sa aveti.
ne auzim....duminica/luni, om vedea.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, distractie placuta si un weekend minunat

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova we frumos sa aveti cu soare si sa va simtiti bine,ne pui poze si ne impartasesti impresii la intoarcere.
Mira m-am distrat cand au citit ce xploratori ai, minunate poze vad la tine intotdeauna, sunt o delectare.
Maraki stiam eu de Malaga in zona aceea au fost parintii mei anut trecut e chair in sud de tot....cale lunga pana acolo.Au acolo ceva rude si ne-au invitat si pe noi dar nu am avut nervi sa ajungem pana acolo mai ales ca ne-au zis ca sunt niste calduri....Nu ii va face ceva de adormit lui Angelo ca sa nu modifice in vreun fel rezultatele plus ca e si foarte riscant la pitici faza cu adormitul.Eu zic ca va fi ok Angelo daca il trezesti de dimieata si nu mai doarme, acolo se va stresa si va plange la inceput vreo 10 minute dupa care il va lua somnul, sa ii iei jucaria preferata cu care doarme el. Alain la spital dupa 10 minute de scobit dupa capusa si plans si stress dormea pe mine in timp ce il examinau medicii. La Angelo o sa fie ok ca nu o sa il doara nimic zic eu, tin pumnii sa fie bine.
Al meu pitic e plin de urticarie ce nu a facut el niciodata, de la antibiotic....deja are reactii alergice. L-am stopat ca nu mai avea decat 2 doze a rezistat eroic aproape 10 zile dar ieri nu prae a vrut sa manance cred ca e la limia saracul. Sper sa isi revina cu mancatul acum ca l-am scos, nu a slabit f mult, avea ieri 15,1 kg deci 400 de grame in 10 zile nu e asa grav. La noi s-a pus pe ploaie, iesim pe afara dar nu f mult ca nu ne permite vremea.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Vai,vai ce se szomeaza in zona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

helooooooo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Neatza gagici, eu sunt la
Incepe o noua saptamana....cu vreme cam mohorata...cel putin la mine.
Spor la munci tuturor!!!

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

vad ca v-ati ingramadit la scris pe aici care mai de care.
haideti sa va pove weekendul meu de cosmar, caci nu am cum sa-i spun altfel.
pe drum spre felix incepe sa ma doara gatul si parca toate oasele. Ii zic lui Clau, ca ma paste o gripa urata.
ajungem la felix, caldura mare, vorbim cu cumnata prin gard, ne spune unde e pensiunea, il pasam pe marco, tot prin gard( ca sa nu mai ocolim pana la intrare, el intra gratis oricum) si mergem la pensiune. Pe dinafara e in rosu, atunci o izolau cu polistiren, ne preluam camera, frumoasa, dar micuta. e ora 16. la strand nu mai intram asa ca ne punem la dospit si la vizionat deschiderea jocurilor olimpice.
Ochii mei sunt varza, a lui Clau la fel.
pe la ora 18 apar si neamurile de la strand cu piticul.
ne imbracam si mergem sa mancam. mie imi era cam frig, cu toate ca era cald afara. pe urma o tura pe la nuferi...incepe sa ma doara spatele. mai mergem pe o terasa si dupa o ora in camera...eu cu febra.
Iau un paracetamol, picaturi in ochi, decasept pt. gat si somn. clau a vazut de marco ca eu nu eram in stare. Toata noaptea a plouat, dim. era racoare si picura, eu cu durere de gat si de spate.
Nu aveam haine groase la noi, asa ca nu am stat mult pe-afara. eu vroiam sa ne intoarcem la timisoara, dar nu am avut cu cine discuta.
Dupa-amiaza am plecat la fratele socrului in Oradea, ne-am intors si in pat cu mine. marco a iesit cu cumnata si vara-sa...eu iar cu febra. pastila, picaturi si somn.
Duminica e soare...caldut...facem bagajele ca sa eliberam camera si plecam la strand. dupa vreo 2 ore, incep sa ma simt rau...ma omoara spatele...restul era fix-pix. pe la ora 16 plecam din felix catre Timisoara. marco a dormit cele 2 ore de drum. ajungem acasa...ma ia cu friguri...fac o baie calda, medicamente si in pat cu mine.
azi dim. dupa ce am dus copil la gradi merg la dr., puroi in gat-antibiotic si ketonal pt. durerile de rinichi. daca in 5 zile nu ma lasa durerile fac o urocultura, dar sper sa-mi revin...
asta a fost weekendul nostru cel frumos.....
Cel mai fericit a fost marco, caci l-au rasfatat toti si i-au cumparat toate prostiile si a stat in apa pana devenea vanat.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

Giova sanatate, eu credeam ca santeti la nunta Nasol ca te.ai imbolnavit, dar cum se ia conjunctivita? Ca doar nu stati ochi in ochi

Eu sant varza la mana dreapta, dimineata m.a intepat o viespie si mi s.a umflat bratul cam cat palma...de la 6.00 vad ca nu mi.a trecut, am iesit disperata pe strada si am oprit o gagica sa se uite daca am acul acolo...s-a si speriat piercing-a ( era plina de piercing ) ca parca eram nebuna si la germana mea de balta pana sa inteleaga despre ce e vb Vedeam ca nu stie daca sa se uite la mana sau sa plece, pana si.a dat seama si mi-a zis albina vai de mine, s-a innrosit si umflat nasol de tot....ma si gandeam sa nu intru in soc anafilactic sa cad pe acolo.... nasol singura la sv....la o adica iesi in strada daca e ceva

revin, iese angelo afara cu tac.su mare....iar e in criza de papa.....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

O saptamana frumoasa si de lanoi !
Giova imi pare tare era ca esti bolnavioara, incearca sa ii ii paralel si ceva homeopate pentru raceala.Daca iei antibiotic deja urocultura nu va mai arata nimic, fa-o acum repede daca ai intentia ca dupa aceea numai are nici un rost. Bine ca s-a distrat piticul la strand macar, tie clar nu ti-a ars de nimic.
Maraki chiar m-am distrat cu ochi in ochi conjuctivita se transmite culmea foarte repede, cea virala vb, si simplu de tot punand mana la ochiul bolnav si apoi pe diversee lucruri care intra in contact cu oamenii, Marco cum e si mic si nu intelege foarte greu poti sa lamuresti un copil sa nu puna manuta la ochi sau sa se spele pe maine de zeci de ori pe zi daca isi da seama ca a facut-o, in aceasi familie se ia si de pe contactul cu asternuturile de pat, hainute, etc. Cu muscatura de viespe sa ai mare grija ca poate esti chiar alergica, sa nu te expui vreodata la situatia de a fi muscata de mai multe ca e grav, daca apare sensatia de sufocare si de strans de gat e grav tare ca se ingroasa limba si obstrueaza caile respiratorii la cei care fac soc anafilactic la muscatura de albina. Solutia e hemisuccinatul de hidrocortizon facut intravenos rapid....dar nu e chiar la indemana la iarba verde. Tu poti sa te dai acum cu un ungvent cu hidrocortizon la locul muscaturii si sa iai ceva antialergic usor, cred ca iti da de la Farmacie fara reteta, aici cel putin am vazut ca dau multe chestii fara reteta, excuzand antibioticele si somniferele cu cat stai mai mult asaa cu atat va fi mai rau.Daca este cumva acul ramas trebuie sa il scoticu o penseta cu ceva, sa imi zici daca ai reusit cu ungventul sua tabletele, nu e Giorgos acasa sa mearga cu tine la farmacie?
Despre noi ce sa va zic ca am avut un we cam plois si am stat o groaza acasa spre disperarea lui Alain si a mea, Jean-Paul a fost de garda sambata...asa ca nu am plecat nicaieri. Alain e super mofturos la mancare,nu vrea nimic, nu mai stiu ce sa fac ca imi ies din rabdari, a mancat ceva peste in we, ieri nu a vrut nici supa de pui cu galuscute,nici piure de cartofi cu pui....facute chiar ca ii erau pe plac a mancat numai paine cu vinete si rosii si sunca...eu una nu stiu ce sa mai fac cu el. De nervi mananc eu....si uite asa
Vad ca si-a mai revenit vremea cat de cat, o sa iesim pe afara si cred ca azi ii cumpar iar pizza poate ca aia o mananca cat de cat mai bine.

Mergi la inceput