Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (297)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Vai de mine Silvie!!!! M-ai speriat, oare sant alergica? La albine nu sant dar acum e prima oara in viata cand ma inteapa o viespie....tipa care am oprit-o pe strada a spus ca si pe ea a intepat-o una ieri si intr-o ora imi trece....ea zicea ca nu e nici un ac, eu stiam ca acul ramane unde te inteapa...poate o fi acolo ca tot ma doare de la venin, daca ating locul e si mai rau.....la inceput se vedea sange la intepatura, acum s.a facut alb ca un capac....am pus poze la drop 5 sa vezi daca e normal sa se vada asa.....in realitate se vede si mai umflat dar poza nu a iesit chiar bine....

Incep sa cred ca se vorbesc baietii nostrii, Angelo e in oras sa manance ca nu a vrut nimic acasa

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

pe mine la servici m.a intepat, vroiam sa sterg pervazul de la geam si m.am pomenit cu o intepatura pe sub maneca Se mai aduna cate 2-3 vara din cauza bauturilor racoritoare Nu cred ca e normal ca dupa 6,5 ore sa se vada in halul asta si sa doara Se va duce Giorgos la farmacie sa cumpere unguent si sa le explice farmacistelor situatia Multumesc mult Silvie, tare mult ma ajuti Sa-i arati sotului tau sa iti spuna daca e normal sa se faca asa intepatura si sa fie dupa atat de multe ore fara schimbare...

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare si de la noi.
Giova, te-ai procopsit cu o frumoasa raceala...of,of,of.....
Si eu credeam ca tot in weekendul asta mergi la nunta.
Maraki, nasol cu albina...
Dar unde poza ca eu nu vad nimic....

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

e la filmulete maraki5...jos la semnatura.....

socrosenia cica e ca o injectie si astea fac bine la organism OPrProbabil se referea la terapia aia prin intepaturi de albine.....Toanca pe mine m-a intepat o viespie, e mai rau decat albina.....tot 30 cm umflatura am si durere.....giorgos cica se duce la farmacie dar tot la tv il vad de atunci fleosc...il doare si pe asta........

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova, nasol cu excursia, bine ca Marco nu are nimic. Se pare ca te-ai pricopsit cu o raceala de vara . Nasol ca trebuie antibotic, dar cu puroiul in gat nu e de glumit, eu stiu bine.
Marakinu stiu cu ce alifie trece mai repede dar si eu am fost piscata de viespe si cateva zile m-am incaltat in slapi ca nu imi incapea piciorul in nimic asa umflata eram. Trebuie sa ii spui lui Giorgos sa se uite daca se vede negru si daca se vede sa ia un ac (de preferinta de siringa daca nu e bun si ac bagat in spirt) si sa iti scoata acul viespei. Cand inteapa viespea nu e neaparat sa ramana acolo acul, daca ramane acolo acul se spune ca moare viespea daca nu ramane acul nu moare. Pune comprese cu apa rece. Reactia fiecarui om e diferita la venin, cine e alergic la venin se umfla f tare si nu numai acolo, ci tot corpul.(poate ai vazut in filme oameni care au murit din cauza ca li s-a umflat gatul si nu mai puteau respira). Si e pe bune. (aveam o vecina pe care a intepat-o albina si era deformata saraca la fatza... era alergica si s-a umflat peste tot)
P.S. Socrosenia are dreptate, veninul e bun pt reumatism , scoate reumatismul din tine...
Noi in weeekend am fost plecati la Sovata la nasi...ne-am simtit bine.
Mi-am pus sambata dimineata si vinete in congelator, am prajit 25 kg. Le-am luat cu 0,90 bani .
Acum caut de nebuna castraveti si sunt 3 lei si 3.5 lei . Scumpi, avand in vedere ca nu am cumparat cand erau 1.8 lei.
Iesim pe undeva...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Maraki nu pot sa vad pozele, nu se deschide dpops-ul ala, nu stiue ce are. Daca vrei incearca sa mi le pui pe mail pe psilviaro@yahoo.com sau pe mess daca esti acum prin zona ca intru. La multe persoane se intampal sa apara asa umflatura, esti alergica la ele dar lasa ca o sa treaca, comprese cu apa rece si ar fi bine daca ai avea cat mai repede ungventu cu antihistaminic, ceva cu hidrocortizoN......mobilizeaza-l pe sotul tau sa mearga sa ia, poate si ceva tablete daac iti dau fara reteta.
Acum trebuei safug ca al meu copil a luat o vanata coapta si a aruncat-o in pat peste Jean care doarme si l-a speriat via ca mor de ras

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Am fost cu Giorgos la farmacie si am aratat bratul farmacistei Mi-a dat un unguent cu hidrocortizon, ai avut dreptate Silvie oricum am mare incredere in ce spui pt ca ai sotul medic Bianca unguentul asta era chiar langa fenistil Daca spui ca ai fost si tu umflata cateva zile de la intepatura, sant mai linistita Silvie, macar era necuratata vanata? Imi dau seama ca s.a speriat bietul Jean, luat din somn iti imaginezi....Noi am fost afara sa manance printul, cativa cartofi de la Mc si niste carne presata, de fapt e un fel de carne de crenwurst...i.am luat un croisant cu branza dar alegea semintele de deasupra....greu cu mancatul.....Alain macar a mancat rosii, Angelo nu a gustat crude never....merg sa.l scot din cada, azi nu a dormit si trebuie sa il bag la somn.....

Anasol ce mai zici? strigi si atat?

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

bai fete cum sa merg la nasit...mai am pana atunci...asa vreo 3 sapt. Numai bine, poate gasesc toate hainele pt. un asa eveniment.
Maraki eu am vazut pozele. nu mi se pare ca e super umflat. e normal sa se umfle, daca aveai ceva mai grav stai linistita ca se intampla imediat. acum nu ai ce face...decat sa astepti sa treaca...pui unguent de galbenele, parca si arnica e buna si gata.
Cu conjuctivita ti-a explicat bine Silvia.
Silvia am si inceput sa iau antibioticul de cum am iesit din cabinet. nu am mai asteptat, cert e ca nu ma mai doare spatele, iar gatul putin. acum daca am inceput...5 zile il iau, n-am incotro.
Poate nici nu era de la rinichi, caci m-a intrebat daca urinez des, si eu nu am nicio treaba. o fi vreo raceala la spate, cum am mai dormit cu geamul deschis...si bate direct pe spatele mes dezvelit...uite unde duce.
Ce m-a distrat Alain cu vanata. era curatata sau nu?
Bianca si eu am dat comanda la mama de vinete, i-am zis sa puna doar 15 kg. anul trecut a luat 20 si au fost multe, caci am mai primit si de la nevasta socrului.
Castravetii aia mici si in Real sunt 3 lei kg. In Alba cica sunt si la 1 leu, dar ma bazez pe mama/bunica/soacra pt. asta.
eu am facut gem si atat.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki bine ca te-ai mai linistit si ai luat unguent.
Imi pare rau ca iar fac mofturi la mancare cei 2 A. Macar Alain e pe antibiotic si poate si asta e o cauza.....Angelos o fi asa din cauza socrilor? ca s-au intors in tara?

noi am fost afara si cam atat. am desfacut bagaje, am bagat la spalat, cumparaturi, am adunat de prin casa si astept ziua de maine.

In afara de gat si spate nu mai am altceva. pe astea le tratez acum si sper sa scap.ochii incep sa se limpezeasca...

am poze, dar am si o lene imensa, care nu ma lasa sa le pun in webshot. poate maine am vreo sansa in fata ei.

va , noapte buna.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Maraki, bine ca te-ai linistit. baga si comprese cu apa rece ca fac bine.
Giova, chiar la Real am fost si am vazut castraveti cu 3 lei kg. Nu sunt mari dar nici f mici. Dar pana aleg 15 kg din lazile alea incaruntesc. Mai stau putin/.//pe joi e mai ieftina piata sa vedem poate am noroc.
Vinete din 25 kg anul trecut mi-au ramas 5 pungi (eu pun pungi de 1 kg de vinete copate si mixate). Dar le folosesc la zacusca. Nici zacusca nu mai mancam cum mancam mai demult...mi-a ramas si dinaia o gramada si am impartit la prieteni, fini .
Noi muraturi mancam foarte multe, la aproape orice felul doi si neaparat la orice e cu carne ca altfel nu aluneca. Eu pun castraveti, soacra imi pune cateva borcane de gogosari, imi pune 5 kg de gogonele si uneori ardei cu varza. Poate anul asta pun si eu ciulama (varza, gogonele, castraveti- amestecate...).Anul trecut mi s-au stricat vreo 3 borcane mari de castraveti si nu mai am gram de muratura in camara...noroc ca e sezonul rosiilor, castravetilor si fac rapid o salata.
Despre Dani:
A inceput sa repete orice prostie o aude.
In seara asta imi arata pe tabloul de pe perete ca sunt brazi. Si l-am intrebat cine aduce bradul la noi in casa la iarna? Mi-a raspuns ca Mos Craciun (fara sa ii spun eu nimic). Si i-am spus lui Nelu ca anul asta trebuie sa vedem ce mos aducem...si am zis mai incet ca vreun coleg ca sa nu il recunoasca... Dani repede a spus adu tati un coleg . Deja trebuie sa ne ferim ce spunem, cu Sandra de multe ori vb in engleza cand vrea ceva si nu e sigura ca obtine.
Am cumparat porumb din piata...e dulce...ca ala din Ungaria , nu imi place.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput