LMA Piticlonti de iulie-august 2004 (260)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza..tocmai am scris un mesaj si s-a resetat
Eli superbe pozele,se vede ca ati avut o petrecere frumoasa,mi-au placut torturile,sarbatoritul si mamicile frumoase..cum te mai simti..ai aflat ce va fi bb?
Daria felicitari si pupici ca i-ai organizat o petrecere pe cinste lu Giulik,bravo tie..cu tine seamana domnisoara asa frumoasa
Mitzu ce intamplare urata cu enterocolita,brr...votba ta,poate la anu va fi mai bine,mai cresc si se mai imunizeaza(acu realizez ce noroc am avut noi ca n-am patit nik patru ani la rand de la mancarea din restaurant)
Andreeap felicitari pentru cetatenie ..te asteptam si in septembrie sa dai de beut..tu cum te mai simti,te-ai obisnuit cu regimul?
Vivia la gradi oricum o dau dar as fi preferat la program normal ca sa manance si sa doarma acasa...sper ca de saptamana viitoare sa mai rezolv niste probleme ca prea sunt incurcate rau...
Noi am avut un week-end aglomerat,am fost sa-l incurajam pe tati care a arbitrat la 38 de grade si am fost la ziua prietenului mandrei...pun si pozici sa nu va plictisiti
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/august%202008/
hai pupicei si sa incepem maine o saptamana buna si norocoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

f misto pozele, multumim. eli, esti o graviduta tare cocheta. daria, imi place ca esti mami de gasca, ce misto iti statea cu ochelarii :)
ioana, imi place mult rochita si-ti sade tare bine, parca ai avea 16 ani, zau.
avem si noi niste poze de we de la ziua lui logan, prietenul micutului, si de la festivalul baloanelor care n-au zbrat. sunt 2 albume:
www.apha.shutterfly.com
pupici si o saptamana minunata

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

La Multi Ani, Edi, Stefan si Giulia!

Mam ce a crescut Stefanut de cand nu l-am mai vazut...

Daria, vad ca ati avut si voi o petrecere pe cinste, Giulik a fost o printesa frumoasa, si cred ca au impresionat-o mult torturile..

Andreea, am uitat sa-ti zic felicitari pentru cetatenie! Nu am vazut pozele voastre inca..

Da carmencita pe unde umbla..o fi in conced?

Rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
la multi ani pentru Giulia, Edi si Stefan! sa fiti sanatosi si fericiti!!!
Mitzu ufff bietii de voi. a fost plin de viroze anul asta pe aici... stii ca si noi am avut - desi nici macar nu am mancat pe la restaurant/hotel. bine totusi ca ati prins ceva zile de relaxare. acum va odihniti dupa concediu, nu?
Anca super frumoase pozele din Romania, ce zicea Bianca, vroia inapoi acasa la ea sau i-a placut?
Oliv ce ati facut in week end?
Andreea de pupi felicitari pentru cetatenie!
oare se racoreste macar putin de azi?... aici e ingrozitor, noaptea nici nu poti deschide geamurile din cauza umiditatii (plus caldura bineinteles).... de 3 zile stam cu aerul conditionat deschis, bleacks!
ma duc sa vad poze ca nu am apucat inca. revin.
sa avem o saptamana buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata la toata lumea si LA MULTI ANI sarbatoritilor de weekend: Giulika, Stefan si Edi sa cresteti mari si sanatosi!

Rox - trebuie neaparat sa faci reteta aia de piine pentru ca e dementiala - mie mi-a placut cel mai mult din toate retetele de pina acum - parmezanul ii da un gust si o aroma super! Ma gindesc sa fac si a 2-a reteta de piine cu brinza - cu 3 feluri de brinza dar habar nu am ce ar fi tipul de brinza "dolcelatte" si cu ce as putea sa-l inlocuiesc - are cineva vreo idee???
Philip - felicitari pentru cetatenie - asteptam hamburgherii virtuali...
Mitzule - vai, dar ce ati mai tras...bine ca sunt ok copiii acum!

Azi e mai racoare prin Bucuresti - poate ies si eu pe afara cu Tudor... dar acum va duc sa vad poze de PhiliP, Eli si Daria...
Edit ca am vazut toate pozele: Daria - felicitari, se vede ca s-au distrat copiii - care a fost pina la urma meniul pregatit de tine? De Giulia nu mai zic - e frumoasa foc!
Philip - sunteti niste frumosi, ca de obicei - dar nu am vazut niciun un balon in poze - sau mi-au scapat mie??
Eli - mi-a palcut mult de tot mini-piscina de pe terasa - iar pe voi sa nu va mai recunosc...La multi ani!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.
Semnez si io rapid ... moama, sunt rupta de oboseala, alergia m-a terminat psihic in acest we
Va multumim pt vizionari

Vazut poze super faine cu Maria si Pupi

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Buna dimineata!...bine v-am gasit!...fuseram si noi in vacanta

a fost placut in eforie...copii s-au distrat, am avut timp super...Andreea a stat numai in apa...Liviu in schimb s-a speriat de valuri asa ca a prestat doar piscinuta.In ultima zi a facut febra apoi a doua zi a lat-o si Andreea..infectie in gat urmata cu antibiotic...acum suntem bine.

Roxana, vreau de mult sa-ti multumesc pentru sfatul tau cu dintisorul...stii ca ii se inegrise incisivul Andreei asa cum a avut si Partick...si asa cum ai spus nu am fost imediat la doctor ci am mai asteptat...si minunea s-a intamplat...S-A ALBIT!!...super! mii de multumiri din partea noastra , altfel ii scoteam nervul..

uitati pozici cu noi de la mare...sper sa le puteti vedea...puneti linkul in fereastra de internet explorer ca numa' acolo merge vizionat

http://www.nede.netfirms.com/start.bin

...ma duc sa va citesc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Felicia ce bine imi pare ca si la voi a fost la fel!!
Gabitz, dolcelatte e o branza cu mucegai albastru sdar dulceaga - nu asa agresiva la gust. poti cauta de la galbani (e chiar numele lor comercial asta) sau una pe care scrie "gorgonzola dolce".
Daria, refacere rapida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pako, stati frumosi-frumosi !
Rox, sar`na

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Carmen!
Multi ani fericiti si impliniti!

Sa traiasca Mariile!

La multi ani Giulia!
Sa-ti traiasca printesa Daria si sa-ti aduca numai bucurii!

La multi ani Stefan!

La multi ani Edi!

AndreeaPhilip, felicitari pentru cetatenie!
Daria, sanatate!
Mitzu, vrei sa ma ajungi?! Imi pare rau de aventurile aventuroase de la mare...
Felicia, ma bucur ca v-ati relaxat si ca nu ati tras prea tare cu gatul...
Abia astept sa vad poze, sper sa apuc si eu candva...:)

Gabi, Olivia, toata admiratia ...faceti paine de casa...Masina noastra a functionat de 2-3 ori si acum zace la loc de cinste in bucatarie...sa-mi fie rusine!

Io sunt in mare viteza, ne-am intors cu Barosana vomitacioasa si cacacioasa, m-as fi dezmintit daca nu aveam cateva zile nedormite, sa simt ca e vacanta
Acum incerc sa ma dreg la o cafea, am un milion de lucruri de facut, John pleaca o saptamana in Italia, ramana singurica de data asta, a doua zi eu plec o saptamana in Spania si trebuie sa pregatesc prezentarea...E ca la nebuni.
Si mai am de colindat si pe la banci pen' ca am facut tot felul de micii inginerii (pierdut card, uitat sa platesc rata la casa...d'astea "de vara" )

Asa ca pentru mine se anunta o saptamana interesanta...
Sa avem o saptamana relaxata!...:)

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput