LMA Piticlonti de iulie-august 2004 (260)
Raspunsuri - Pagina 14
pako spune:
Mitzura,am citit pataniile voastre...hai ca enterocolita trece dar Tudor sa dispara asa...vai,vai ce sperietura si ce mare noroc ati avut.Am luat si noi o coloana de masini...din costinesti pana in eforie am facut 2 ore....ce sa te mai duci in Constanta, vroiam si noi la delfinariu...insa am vazut 2 delfinasi in mare..ieseau din cand in cand in sincron..nu-mi venea sa cred ce vad...
Daria, ti-am vazut fluturasul...sa fie sanatoasa si sa-ti umple inima de bucurie toata viata!
Andreea, am vzut petrecerea...frumos...am vazut si casa, e superba(bucataria nu mai zic)...sa fiti santosi in ea cu multe bucurii!
Andreea acum ii face buzele lui Liviu cu strugurel...e un scandal in casa...noroc ca am facut mancarea ieri spre seara...
Sambata am fost la Ocnele Mari la apa sarata...ce senzatie super e sa te tina apa la suprafata...Andreea nu s-a balacit pe motiv c-o ustura pasarica de la apa sarata...sunt putin cam ingrijorata pe tema asta...sapunul iarasi o irita.Unde ar trebui sa ma duc cu ea? la ginecolog, dermatolog...? habar n-am...
szivarvany spune:
Pako, in prima faza la pediatra, noi am patit-o de la antibiotic acu` vreo 2 ani cand a facut bubite la vulva si mi-a dat pediatra reteta care s-a preparat in farmacii si i-au trecut in 3-4 zile.
Poate e vreo iritatie. Sa nu radeti, eu inca o dau cu crema cand o spal seara ...
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
pako spune:
Daria, nu e e ras ca si eu ii dau cu crema de galbenele.Ma mai gandesc si la altceva...daca va mai amintiti probleme noastra cu masturbarea...Andreea inca isi mai freaca pasarica de canapea...o mai prind facand asta, o face pe furis pt. ca stie ca nu are voie pe motiv ca imbolnaveste pasarica(asa-i spun).Ma gandesc ca poate frecatul asta e cauza...acum o face mai rar ....bubite nu are....cateodata e mai rosie acolo cand trec 2 zile de nespalat.Probleme la suprafata nu are ca altfel asi vedea....nici nu stiu...
szivarvany spune:
Pako, poate e mai sensibila la vulva, ai incercat sa schimbi sapunul sau crema de dupa baita ? Poate ajuta.
Ref frecat, si Giulia a practicat sportul, insa i-am spus ca e mai indicat sa se spele la vulva cu apa si gel de dush, i-am cumparat din`ala intim cu ph neutru si a fost tare incantata si i-a trecut interesul ![]()
Daria &
mitzura spune:
Neata!
Roxi, ca bine zici, intra-adevar ne refacem dupa concediu! Din pacate Cosmin s-a intors deja la serviciu, asa ca n-a prea apucat sa se refaca, eu in schimb mai am doua saptamani mai lejere.
Felicia, de fapt cu enterocolita am tras mult mai mult si a fost de departe mult mai nasol. Pierdutul acela a fost asa...o mica chestie pe langa ce show-uri am avut in rest. Si Tudor a patit la fel cu un dintisor, la stomatolog ne-a spus ca probabil dintele e mort, si in timp va cadea, dar n-a fost asa, s-a albit la loc si acum nu mai are nimic. Pentru Andreea, poti incerca cu Cutaden, cred ca ar ajuta-o.
Cristalina, deci si voi...Imi pare rau! Spor la facut prezentari si gestionat toate trebile! Nu stiu cum poti sa le faci pe toate...
Daria, am vazut pozele, ai o fetita minunata, sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea!
Andreea, frumoasa casa, sa o stapaniti sanataosi!
Pun si eu cateva pozici de la mare
http://family.webshots.com/album/565519369UnCJcH
si cateva poze cu cabanuta noastra, pe care nu am apucat sa v-o arat
http://home-and-garden.webshots.com/album/565518211pbUoKN
szivarvany spune:
Mitzu, ce copii frumosi ai, sa-ti traiasca ! Ce mare s-a facut donsoara Mara 
Vazut cabanuta, e perfecta ! 
Daria &
leeloo2004 spune:
Pako - cit de frumoase sunt pozele voastre!!! Dra nu ar fi fost nici pe departe asa frumoase daca protagonistii nu erau frumosi!
Rox - mersi mult - o sa caut si brinza asta ca vreau sa vad cum iese piinea... 
Ma duc sa vad si pozele lui Mitzu!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
leeloo2004 spune:
Am mai vazut doi copii frumosi-foc - Tudor si Mara de Mitzu - mama, dar nu i-a fost frica lui Tudor in chestia aia de sarit?? Iar cabana e perfecta, nu mai zic de gradina-livada care e de vis!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
mitzura spune:
Multumim....
Nu, nu i-a fost frica deloc lui Tudor in corzi, in schimb, cand il dadeam jos, se lasa cu scandal, ca mai vrea.
Si da, cabanuta noastra e de vis si pentru noi, pentru ca are toti pomii fructiferi la care te poti gandi, si pentru ca am gandit locul in asa fel incat copiii sa se simta bine acolo. De fapt cam tot ce ati vazut acolo (in afara de pomi, care au venit cu terenul), este rodul ideilor si conceptiei lui Cosmin. Cu munca a fost tot el si intr-o mare masura tatal meu.
Pentru noi, gradina si cabana aceasta au fost un compromis, pentru ca de fapt ne dorim o casa, dar asta e inca un vis nerealizabil, asa ca pana o sa ne putem permite o casa, am cumparat terenul asta si am construit cabanuta. Asa avem unde evada.
pako spune:
Mitzule, cabauta e minunata...va invidiez...noi de cateva luni suntem in cautare de un teren cu livada in scopul de a face o mini casuta de vacanta asa cum ati reusit voi....daca nu sunt prea indiscreta imi spui si mie cam cat v-a costat cabanuta, te rog....Pup copii frumosi.
Leeloo,