LMA Piticlonti de iulie-august 2004 (260)
Raspunsuri - Pagina 12
kim222 spune:
Buna dimineata!
Ioana am vazut cele trei fete cucuiete..zic si eu ca Caro..daca te trezeai pt doua in fiecare noapte?
Eu as duce la gradinita..de ce sa cauti alta bona???
Caro imi pare rau de cazatura, sper sa fie fara urmari!Anul acesta nu plecati in concediu?Pina la urma ati facut firma voastra?
Daria la multi ani pe Giulik..numai bucurii sa aiba! Asteptam poze ..distractie placuta!!!
Anca am vazut pozele...ce dor mi s-a facut de Bucurestiul meu
..chiar si asa prafuit...Merci ca ti-ai facut timp sa ne spui ce ti-a palcut si ce nu..Am vazut-o si pe Anca(parca asa o chema ,nu?)..ce mare s-a facut!
La multi ani Edi !!!
La multi ani Carmencita!
ieri am vazut la tv..cea mai mare inflatie din USA in ultimii 20 de ani...iar in 2042 albii vor fi aici minoritari!!Nu ar fi ingrozitor daca mexicanosii nu s-ar tripla ca numar....ajung cica vrea 106 milioane...brrr...
edit ..La multi ani Stefan pt mine!!
Eli sa-ti traisca!!
Gabi,eu piine nu fac mai nou decit la program rapid de 2 ore, si mereu la fel rozmarin si seminte de in..nu am mai cumparat piine demuult..
AncaMaria spune:
Multumim de aprecieri fetelor... Olivia, te referi la sora mai mare a Biancai?.. o cheama Andreea.. da, e mare, a terminat liceul anul asta..Bianca o iubeste tare, se mandreste peste tot cu sora-sa..
Roxi m-am gandit la voi cat am fost la mare, dar nu am avut acces la Internet deloc..
Mai intru mai incolo sa fac urarile de rigoare..
Rugati-va pentru Diana
kim222 spune:
Anca..scuze..deci Andreea..da la ea ma refeream..Nu uita sa-mi spui cita romana intelegea Bia la plecare in Romania...
..e..fiecare cu ce-l doare
AncaMaria spune:
scuze :).. cred ca intelegea bine, dar de vorbit vorbea sub 20% romana.. iar culmea ca gradi era in limba engleza, asa s-a nimerit.. dar copiii vorbeau intre ei romana.. la inceput a vorbit engleza vreo luna cel putin... abia dupa aceea a inceput cu romana.. dar ei la varsta asta prind asa repede.. ah, dar nivelul ei de romana nu se compara cu a celorlalti copii, facea multe greseli gramaticale.. iar lumea zicea ca vorbeste cu accent romana.. eu ma bucur oricum si asa..
Rugati-va pentru Diana
kim222 spune:
Ok merci de raspuns..la noi se pune diferit problema...noi nu i-am mai vorbit romana...deci nu vorbeste romaneste deloc si nici nu intelege(decit chestii super banale..vino..dute..hai
) pt ca nu l-am mai expus..
edit..Un we placut!
szivarvany spune:

Eduard
Stefan

Giulia mea

Un we frumos tuturor ! 
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
g_ioana spune:
LA MULTI ANI GIULIK,SA CRESTI MARE SANATOASA SI VOIOASA!!!!
Daria sa-ti traiasca printesa,sa aveti o petrecere superba,te asteptam cu multe poze!!!

LA MULTI ANI EDI!!!
LA MULTI ANI STEFAN!!
mitzura spune:
Buna fetele!
In primul rand le uram La multi ani Giuliei, lui Edi si lui Stefan!!!! Sa cresteti mari si sanatosi! 
Ne-am intors si noi ieri de la mare, unde nu prea ne-am simtit in vacanta (sau nu tot timpul), pentru ca am avut un mare pocinog. Copilasii nostri au facut amandoi enterocolita acuta, cam de prin a treia zi (mai intai Mara, apoi si Tudor) si am fost numai cu tratamente si regim, pana la sfarsit, plus crizele si nervii de rigoare. Cand a fost cel mai rau, ne-am dus cu amandoi la urgenta la spitalul din Mangalia, pentru ca nu se mai opreau din vomat (cu Metoclopramid cu tot) si le-a prescris la amandoi trei zile de antibiotic injectabil, la 8 ore. Asta a fost de departe cel mai nasol, zilele acelea au fost efectiv un calvar, bineinteles ca ei plangeau rau la fiecare injectie, stiau deja drumul spre spital si cand ne urcam in masina sa mergem la injectie. Urat a mai fost si faptul ca a fost foarte greu sa le dau mancare de regim, si sa le tot interzic chestii pe care le le vedeau intruna pe plaja. Am avut noroc ca am avut un resou, pe care am mai facut mucilagiu de orez si morcovi fierti. Am avut de asemenea noroc ca au fost si parintii mei cu noi si ne-au mai ajutat.
Mie inca nu imi vine sa cred ca ni s-a intamplat chestia asta, in conditiile in care am fost foarte atenta la ce le-am dat sa manance. Totul ni s-a tras de la mancarea de pranz de la hotel, pentru ca nu am mancat in alta parte si in acelasi timp s-au imbolnavit si parintii mei.
Am prins totusi si cateva zile de relaxare, la inceput si la sfarsit. Copiilor le-a placut foarte mult pe plaja si in apa. Am avut ceva de furca cu Tudor, care a continuat tot timpul sa plece de langa noi (vedea cate o chestie pe plaja si pleca fugind spre ea, fara sa ne spuna nimic). A trebuit a fim tot cu ochii pe el, dar chiar si asa l-am pierdut la un moment dat si l-am cautat innebuniti pe plaja vreo jumate de ora. A aparut un domn cu el in brate...mergea pe plaja cu el, in speranta ca il revendica cineva
. Dupa sperietura asta, le-am pus la amandoi pe manute niste bratari cu numele lor si telefoanele noastre. Din fericire, n-au mai fost folosite.
Ne-am intalnit de vreo doua ori cu Marcelle, sotul ei si Bianca si copiii s-au jucat putin impreuna (apropos Marcelle, sa stii ca Mara si acum ma mai intreaba "unde e Biaca?"). Ei erau cazati la hotelul de langa noi.
Roxi, imi pare rau ca nu am sunat, dar in conditiile astea ne-ar fi fost foarte greu sa ne intalnim. Cosmin a avut intr-o zi o tentativa sa mearga cu Tudor pana in Constanta, la delfinariu, dar s-au intors din Eforie Nord, pentru ca s-au blocat intr-o coada de masini.
Sa va mai zic ca ne-am intors obositi din concediu? Cred ca va dati seama...Ei, poate la anul va fi mai bine...
eli spune:
Buna! La multi ani tuturor sarbatoritilor de pe 16, Edi, Giulia si puiul meu Stefan.Va multumim pt urari! A fost o zi placuta, in prima parte forfota pt pregatirea petrecerii, in a 2-a parte petrecerea pana la ore tarzii. Poze aici http://community.webshots.com/user/sutikun21/albums/most-recent Copii s-au simtit super, sper ca si parintii. Au fost vreo 2 incidente, din care unul la suflatul lumanarilor, dar au trecut repede.
Nu am citit nimik datorita faptului ca de joi am avut prieteni la noi care au ramas peste noapte, intr-o noapte am fost 8 persoane.
La multi ani si viitorilor sarbatoriti, nu-mi vine sa cred ca e pe sfarsite luna aceasta. Inca un pic si mergem pe alt forum.
V-am pupat si weekend placut in continuare!
_
O zi plina de bucurii, Eli &
Stef
vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei
noi
Stefan
bebe din burtica
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Multumim frumos de urari 
Mitzu, moama, ce patanie urata cu bolile, dar bine ca ati ajuns cu bine, asteptam poze 
Eli, pupam feciorul frumos, ati avut o petrecere pe cinste 
Avem si noi pozele de ieri, a fost extraordinar de fain, eu zic ca s-au simtit bine cu totii, iar clownul a fost da best 
aici pozele.![]()
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()