IASI - mandra cetate (76)
Raspunsuri - Pagina 9
ralnied1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui l_carmen2003 In alta ordine de idei, remarcam la sfarsitul capitolului trecut... surprinzatoarea reactie a Ralucai... dar daca asa simte e o problema care ii apartine. |
Si tot la sfarsitul capitolului trecut, am si raspuns.
Nu inteleg de ce atata mare tam-tam pentru nimic.
Nu-s prima, nu-s ultima care face asta. Ce e asa iesit din comun? Ca zau daca inteleg.
l_carmen2003 spune:
Raluca de 5 ani de cand m-am alaturat acestei comunitati au venit multi si au plecat si mai multi. Fara astfel de declaratii, fara comentarii, fara agresivitate. Pur si simplu.
Suntem aici pentru a ne bucura unii de altii, pentru prietenie nu pentru a ne rani, certa, sau pentru barfe, ori pentru a ne pune la punct etc... se numeste „desprecopii” si s-a numit candva „cu dragoste... din Iasi”... sau nu ?
Singurul lucru de inteles e ca nimeni nu te tine cu forta. Ramai daca simti ca apartii acestui loc, daca ai ceva de spus...
Restul e problema ta asa cum spuneam si cum se pare ca au acceptat toti, cu exceptia ta...
In ce priveste agresivitatea cu care te-ai exprimat si in capitolul trecut si in acesta ramane la latitudinea ta daca continui discutia.
Eu am incheiat.
Si imi exprim alta nedumerire, cerand scuze anticipat prietenilor DC: daca tot te-ai retras de maniera asta, de ce ne conversam in acest moment?
herra spune:
m-am abtinut pana acum sa nu comentez, dar se pare ca nu mai pot :)
nu am spus nimic, dar am simtit mai demult o schimbare de ton la Raluca; mesajele ei contineau si ceva de citit printre randuri, dar cum mie nu-mi place violenta, am preferat sa ma prefac ca nu inteleg, chiar daca orice sugestie, oricat de subtila, de agresivitate, ma zgarie pe...;am presupus ca a suparat-o ceva / cineva.
oricum, aceasta plecare pe mine nu m-a surprins, de-asta nici nu am zis nimic, pt ca discutiile oricum nu duc nicaieri.
asa ca ... see you around ... or not!
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
herra spune:
eeei, m-am luat cu vorba si ...
LA MULTI ANI celor ce s-au sarbatorit in we!!!
noi am evadat din cuptorul asta de oras; am fost la Varatec si Agapia - frumos, mai racoare, liniste (in padure) si parca mai putina lume decat in zona Bicaz-Lacu Rosu-chei.
Carmen, tu unde te-ai sarbatorit? iti doresc numai bine, multa sanatate tie si alor tai, sa vi se intample numai lucruri bune si frumoase! 
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
ioana spune:
Stie cineva unde se gasesc de cumparat uniforme de scoala, pentru baieti? Baiatul meu incepe clasa I si ne pregatim incet-incet, dar uniforme eu nu am vazut de cumparat prin magazine.
L_carmen2003: citeam ce scriai despre gradinita de stat si mi-am amintit ca exact asa am patit si eu - mi s-a spus ca dupa serbarea de sfarsit de an nu mai vine nimeni, ca sa aflu apoi ca unii copii au fost la gradinita inca doua saptamani, pana la sfarsitul lui iunie... Da eu nu m-am priceput niciodata la periat educatoarea, de aceea cea mai buna solutie pentru noi a fost gradinita particulara unde toti copiii sunt egali, nu se fac favoritisme de genul asta, acolo cea mai mare parte a parintilor nu prea au timp de "aranjamente" speciale cu educatoarele. Unde este gradinita Iris? Noi am terminat cu primul copil, dar peste 2 ani trebuie sa ma apuc de cautat gradinita...
Toate cele bune va doresc!
Ioana.
l_carmen2003 spune:
| citat din mesajul lui ioana Stie cineva unde se gasesc de cumparat uniforme de scoala, pentru baieti? Baiatul meu incepe clasa I si ne pregatim incet-incet, dar uniforme eu nu am vazut de cumparat prin magazine. L_carmen2003: citeam ce scriai despre gradinita de stat si mi-am amintit ca exact asa am patit si eu - mi s-a spus ca dupa serbarea de sfarsit de an nu mai vine nimeni, ca sa aflu apoi ca unii copii au fost la gradinita inca doua saptamani, pana la sfarsitul lui iunie... Da eu nu m-am priceput niciodata la periat educatoarea, de aceea cea mai buna solutie pentru noi a fost gradinita particulara unde toti copiii sunt egali, nu se fac favoritisme de genul asta, acolo cea mai mare parte a parintilor nu prea au timp de "aranjamente" speciale cu educatoarele. Unde este gradinita Iris? Noi am terminat cu primul copil, dar peste 2 ani trebuie sa ma apuc de cautat gradinita... Toate cele bune va doresc! Ioana. |
Ioana, uite aici site-ul: http://www.gradinitairis.ro/contact.html
Acum iti spun sincer nu stiam ca asa se numeste acea ministrada!!!
Sincer, ar fi bine sa mergi sa vorbesti cu ei si sa vezi ce iti place sau nu si sa mai astepti reactii...
Daca iti va placea vei inscrie puiutul... dar cum sunt inca la inceput si nu se stie cum vor evolua... mai ai un pic de rabdare. Sper din tot sufletul - ca asa pare - sa fie pe cat de extraordinar pe cat se arata! Dar eu fiind patita trebuie intai sa ma conving!
In rest? Spatiile sunt luminoase - nu generoase, dar vesele si adaptate colectivului de 12-15 puiuti... au mobilier nou, totul e curat. Imi place de educatoare sunt tinere si energice... Ma rog lui Dumnezeu sa fie ok... si pentru cusurgioaica din mine...
Cristina
... Banui ca nu despre mine era vorba cand ai intrebat pe unde am fost...Dar eu iti spun!

Am stat acasa! Bine, mai mult in Expo decat acasa dat fiind ca avem musafiri si trebuie agrementati si ei!
Zona Agapia si Varatec sunt si favoritele mele! Acolo am petrecut mult timp in copilarie si ce frumos era! Trebuie sa ajung acolo musai vara asta! Da... ce idee mi-ai dat! Multumesc! In week-end sa mergem la un picnic! Super!
herra spune:
ba da, te tine era vorba.
nu intrebai tu de niste locuri, pensiuni, dar mai departe putin...si ti-a raspuns Gabriela ca ea a fost mai de curand...sau am visat? 
herra spune:
| citat din mesajul lui l_carmen2003 Gabriela, chiar vreau sa ajung undeva la munte sambata... Cumva trebuie sa ma odihnesc ca nu stiu daca mai rezist asa. Pe mine marea m-a terminat pur si simplu. Aseara am fost cu Alex la Mall si l-am lasat 2 ore la KidsLand... iar eu am haladuit... Sincer eram vlaguita nu de umblat prin magazine, de stat treaza! Imi venea sa cad din picioare! |
am gasit - citat din 14 august! ca ma gandeam ca era vorba de alt we!
by the way - eu tot nu am gasit papucei cu talpa alba
!
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui herra by the way - eu tot nu am gasit papucei cu talpa alba ! |
Papucii de panza,cei gen "tenisi" nu-s buni? Am luat eu pentru Robert din Selgros.Is cu talpa alba.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
herra spune:
ooo, multumesc!
o sa-i iau din aia.
vad eu cum se incheie singur...
ma gandeam la ceva cu clape / scai...