IASI - mandra cetate (76)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cristina,is cu o clapa ce se prinde cu scai.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza am si eu o intrebare,are cineva copilul la gradinita nr 7 de langa politie din alexandru..sau stie cate ceva despre gradinita aceasta?
Si mandra mea trebuie sa inceapa gradinita din toamna, asa ca sunt foarte atenta la discutiile voastre...Carmen sa ne spui daca-i place lui Alex la noua gradi(a fost si tati in vizita si a fost impresionat de ea,cochetam cu ideea de a o inscrie acolo)
Mariussimiuc multumim pentru informatia cu selgros
Hai sa avem o zi buna,sunt in zona,pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Cristina... as fi plecat de tot sa ma ascund in munti! dar mi-au venit musafiri... care mai stau saptamana asta - sper ca pana sambata cel mult, dar nu bag mana in foc... Cum vin f. rar... deocamdata tac desi imi stau in gat...
Pe langa faptul ca nu am plecat la munte din cauza lor, ei stau pana dupa ora 23 seara la tv - am facut o conventie luni ca deja se facuse ora 1 si ei erau la tv in living, ca dupa ora 23 sa isi deschida tv-ul in camera unde dorm dar, cum sunt 3 si eu nu le-am oferit decat un dormitor... se simt inghesuiti! si sa ne lase si pe noi sa dormim -nu iti povestesc cum arata casa... sau ma rog sa spunem ca sintagma "casa cu fundu'n sus" a capatat grade de comparatie! si in plus ma seaca ca vor la shopping zilnic! eu oricum am oroare de mers prin magazine doar pt a vizita: caut ceva ok, altfel nu intru in magazine doar de amorul artei...

Asa ca daca sunt stressata intelegeti-ma...
In fine, le-am spus tuturor ca la casa nu am facut dormitoare in plus si nu imi voi forta niciodata copilul sa isi cedeze dormitorul pentru musafiri! si ca vine si la noi moda ca daca te duci in vizita si ramai peste noapte sa stai la hotel... poate se simt!
Asta e nu sunt o gazda buna! Adica sunt dar nu mai mult 3 zile! sau in perioada verii cand nu am concediu!

Mergi la inceput

Eu am primit pentru Alex niste papucei de gradinita dintr-un soi de material textil dar cu 'rasuflatori'!! a se citi perforatii si cu talpa de cauciuc alba. Nu au clapeta dar au un elastic pe margine si se incalta usor. Am intrebat-o pe prietena mea de unde i-a luat ca sa ii mai iau o pereche cu un numar mai mare pentru mai tarziu si mi s-a spus ca de la Hala de la Gima insa nu am mai gasit...Anul trecut i-am gasit la Leonardo dar fara perforatii si avea mereu copilul piciorusul transpirat.

Ioana cum am impresii cum vi le impartasesc cu placere.

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Cu intarizere pentru Rares al Norei! - sa fie sanatos, sa creasca mare si fericit! Si voi sa va bucurati de copiii vostri!
Aproppos, mai stie cinvea ceva de Nora? Am intalnit-o acum cateva luni in Mall dar de atunci mai nimic...

Gata chiar ca am treaba.
Pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

ioana, daca e vorba de gradinita cu program scurt de linga politie, pare ok.
am fost anul trecut si mi-a placut atmosfera, era relativ linistita, si directoarea era calma si politicoasa.
la noi n-a mai fost "eligibila" pt ca voiam cu program lung.

daca e vorba de cea cu program lung, impresiile is exact pe dos

ps - cred ca locuim in acelasi bloc, ba mai mult, in aceeasi scara :))

hahaha - carmen, total de acord cu impresiile despre musafiri.
eu m-am gindit totusi sa fac un dormitor in plus la casa

o zi frumoasa sa aveti!

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Carmen, multumesc pentru informatiile despre gradinita Iris! Am locuit in imediata apropiere si-mi amintesc ca atunci terenul dintre blocuri era in curs de retrocedare. Oricum, buna idee sa faci acolo o gradinita, cererea e mare!

Revin cu rugamintea de a-mi spune si mie cineva unde sunt uniforme de scoala pentru baietei. GabrielaG si celelalte fete care au copii de scoala, de unde cumparati uniforme? Oare trebuie sa-i fac la comanda? In cazul asta, ar trebui sa ma grabesc...

Toate cele bune si o zi frumoasa.
Ioana.

Mergi la inceput

Ioana ieri am intrebat pe cineva al carui baietel e la sc 23 si li se cere uniforma. Se fac la comanda. Intreaba pe cineva din scoala mai bine... La ce scoala spuneai ca ai bobocelul?
Stiam ca pt Negruzzi se fac undeva pe sos Pacurari, pe langa spalatorie, dar in spatele unui blocusor de pe acolo - de alea noi cu 4 etaje - e o croitorie.
Imi pare rau mai multe nu stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

se poate sa fi vazut uniforme la standuri in alexandru.
daca am timp intru azi si iti spun miine precis

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

multumesc pt. raspunsuri.
la scoala 33 Mihail Kogalniceanu, pe Lascar Catargi.
scriu cu fetita agatata de san, scuzati-mi stilul telegrafic...
ioana.

Mergi la inceput