IASI - mandra cetate (76)
Raspunsuri - Pagina 11
connie1974 spune:
Stiti cumva cum se spala jaluzelele verticale? Am cautat pe net si ba nu trebuie spalate la masina, sub nici o forma, ba se pot spala, dar rulate. Ma gandeam sa le rulez, sa le prind cu ata, bagate intr-un sac si la masina cu ele, fara centrifuga. Ca la cate sunt, fac febra musculara numai clatindu-le pe fiecare cu dusul.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
l_carmen2003 spune:
Ioana am vazut ieri in selgros uniforme pentru baietei.
Conie de ce nu ii intrebi pe cei ce ti le-au furnizat. Ar fi trbuit sa iti dea instructiuni de curatare ca nu tin la infinit curate.
Stie cineva un centru de reparat masini de calcat Teffal? In Iasi, firesc...
cgeea spune:
Buna dimineata tuturor, urati-mi si mie "bun venit"
ca dau o cafea
sau un ceai negru pentru amatori.
Ca tot ziceti de papuci pt gradi, oare ce-ar fi daca as trimite copila cu crocsi la gradi?
Gea, mami de Catinca-Ruxandra
pozele noastre
alic spune:
buna dimineata!
cred ca uniforme pentru scolari gasesti si la Siraj;
oricum, croitoria care face uniforme speciale pentru Negruzzi este foarte scumpa, din cate stiu...
O votati pe www.tamagochi.ro/pet-alika" target="_blank">ALIKA?
please!
ALICe

eu
buli spune:
uite colea crocsi http://anjakrajnc.blogspot.com/2007_12_01_archive.html
in unele locuri sint foarte la moda
i-am luat si eu lui Matei, dar ii sint mari, asa nu pot sa-mi dau cu parerea pe moment
welcome, Gea!
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
cgeea spune:
Multumesc tuturor.
Crocsii sunt un soi de gumari
- saboti cu o bareta la spate, pe care copilul chiar ii poate incalta usor. Si intr-adevar, prin unele locuri sunt - sau mai exact au fost - foarte la moda. Acu un an parca purta si nea Bush - facea Badea haz de el.
pozele noastre
cgeea spune:
Da, buli, aia sunt. Da' unde gasisi blogul ala ca mi se facu gura zoaie de la atata ciocolata??? 
pozele noastre