IASI - mandra cetate (76)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

Bine e de el ca nu e pofticios!!

In alta ordine de idei, stie cineva unde gasesc o lustra / aplica ceva pentru camera de copila? Vazut dedeman, bazar, mai e un magazin pe langa vama-gara internationala, dar am iesit repede ca depasea cu mult bugetul.
Nu mai am idei, asa ca daca aveti voi.... Pls!!

Gea, mami de Catinca-Ruxandra

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Citat:
citat din mesajul lui l_carmen2003

Ioana am vazut ieri in selgros uniforme pentru baietei.

si eu le-am vazut :))
adica am fost ieri in selgros, de la 19 la 20!

tenesii aia erau mici de Vlad, asa ca sunt in continuare in aer cu incaltarile.

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

uite colea crocsi http://anjakrajnc.blogspot.com/2007_12_01_archive.html

in unele locuri sint foarte la moda

Hi hi...i-am luat si eu lui Robert de la mare o pereche de...gumari de astia.Nu stiam ca-s la moda,i-am luat doar pentru ca nu putea sa tina slapii in picioare.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Daca te uiti atent la toate accesoriile de plastic, o sa vezi ca jaluzelele verticale se scot usor de sus, de langa sina, se extrage partea lata de plastic de la baza inferioara, se scot din snurul ala care le tine legate jos.
Infasoare-le ca un colac, pune-le intr-un saculet sau fata de perna, dar preferabil stranse cu o ata, ca sa nu se sifoneze, pune-le la masina cu un program usor, cu o stoarcere mai fina si apoi poti sa le insiri asa ude, urmand pasii de mai sus in mod invers.
Spor la treaba!

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

aplice - metro, selgros - nu foarte multwe modele, dar relativ ok si nu scumpe
eu am luat si de la un magazin din pacurari, dar nu stiu sa-ti spun de unde

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

multumesc buli, o sa incerc.

Poate totusi iti amintesti un punct de reper ceva, in pacurari unde, capat, moara 1 mai....?

Gea, mami de Catinca-Ruxandra

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Oauu! Se anima... atmosfera..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Multam de raspunsurile referitoare la jaluzele. Am sa intreb si la firma, mi-a fost mai usor sa dau o cautare pe net si sa intreb, ca fiind la servici, nu stiam firma (s-a ocupat sotul). Oricum le-am strans, le-am rulat si pus in vreo 3 sacose si acu astept sa imi puna termopanul.
Oi vedea dupa aia.
Carmen, mi-ai luat vorba din gura, tocmai ce ma pregateam sa intreb si eu de Tefal. Fierul meu de calcat, desi e “tanar”, cred ca colcaie de calcar. Nu mai scoate nici aburi prin gaurele. Ca eu m-am bazat pe ce mi-au spus de la magazin ca are nu stiu de tasti basti de protectie contra calcarului si am pus apa direct de la robinet. Si acu stau pe tusa (nu ca nu mi-ar conveni), dar acusi nu mai incap dupa dulap.
Daca aveti vreo idee de cum pot scapa de calcarul din fier, please lansati informatia.
In alta ordine de idei, Cgeea, bun venit!
Crocsii astia sunt haiosi, dar fara ciorap mi se pare ca fac bataturi in dreptul capselor. Fetita nasilor acum la mare a facut niste rani de toata frumusetea. Dar cu ciorap, nu vad de ce sa nu mearga la gradi.
Din cate stiu, era un magazin de electrice vis-a-vis de Raiffeisenul din Pacurari, Mimoza, prin zona respectiva. Si aveau chiar dragute. Dar nu am mai fost demult prin zona si nu stiu daca mai sunt acolo. Sau poate gasesti la Praktikerul asta nou ca cica ar fi mai frumos si aprovizionat decat celalalt.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

A, sau la Ikea, daca ai pe cineva in Bucuresti, te uiti pe net in catalog si spui ce sa-ti ia. Ce-i acolo! Te duci sa nu iei nimic si iesi cu cosul plin. Cel putin asa am patit eu.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui connie1974
Daca aveti vreo idee de cum pot scapa de calcarul din fier, please lansati informatia.

Otet diluat cu apa.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput