IASI - mandra cetate (76)
Raspunsuri - Pagina 13
l_carmen2003 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui connie1974 Carmen, mi-ai luat vorba din gura, Daca aveti vreo idee de cum pot scapa de calcarul din fier, please lansati informatia. Constanta si Calin Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre |
Adevarule ca are un filtru de calcar pe care ar trebui la o luna sa il pui in otet 12 ore... si nu face calcar... Al meu nu se mai incalzeste.
Daca gasesc un service ok daca nu am curajul sa astept ca la mine sotul schimba 2 camasi pe zi iar de Alex si despre mine ce sa mai vorbim... imi trebuie fier de calcat.
g_ioana spune:
| citat din mesajul lui buli ioana, daca e vorba de gradinita cu program scurt de linga politie, pare ok. am fost anul trecut si mi-a placut atmosfera, era relativ linistita, si directoarea era calma si politicoasa. la noi n-a mai fost "eligibila" pt ca voiam cu program lung. daca e vorba de cea cu program lung, impresiile is exact pe dos ps - cred ca locuim in acelasi bloc, ba mai mult, in aceeasi scara :)) hahaha - carmen, total de acord cu impresiile despre musafiri. eu m-am gindit totusi sa fac un dormitor in plus la casa o zi frumoasa sa aveti! www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |
Multumesc vecina pentru informatii
,momentan cautam gradi cu program scurt si..bona ca am ramas fara
...btw,daca afla sotioru ca suntem doua forumiste pe scara ne taie conexiunea la netConnie cica este o metoda eficienta de scapat de calcar din fier,filtru de cafea si masina de spalat cu un amestec jumi juma apa-otet..io n-am incercat niciodata da'merge
Herra de ce nu faci o plimbare in alexandru ca aici este raiul tenisilor
Cgeea bine ai venit!
...meii cu papucii aia care-s in trend nu exista riscul de a patina...intreb si io...hai sa avem o zi buna

cgeea spune:
Multumesc de primirea calduroasa, fetelor. Si Constanta, multumesc de indicatii, o sa caut azi sau maine - deocamdata la mine e santier, renovez camera copilei.
Fii-mea nu a facut nici rani si nici nu a alunecat cu gumarii aia, i-a purtat nonstop 8 zile la mare. Acum e la bunici - respir si eu - si nu prea-i mai poarta, ca nu-i da bunica-sa. Umbla mai mult desculta. ![]()
Cred ca o sa-i dau crocsii la gradi, oricum o sa aiba si sosetica in piciorus.
pentru tefal gasiti aici firma care asigura service: http://www.tefal.ro/tefal/Consumer_service/Service_centres/HomeServiceCentresSearchTemplateFile.aspx?NRMODE=Published&NRNODEGUID=%7b5315FDEB-B4DE-4E86-AB2E-42567D971519%7d&NRORIGINALURL=%2fConsumer%2bservice%2fService%2bcentres%2fService%2bcentres%2bsearch%2fHome%2bservice%2bcentres%2bsearch%2ehtm&NRCACHEHINT=NoModifyGuest
adica
SAT SRL Str. STEFAN CEL MARE , 11-13
6600 IASI
Telefon: 0232/317.169
Fax: 0232/214.621
Cred ca e aceeasi cu cea are asigura la moulinex, eu am cafetiera de la ei si aveam nevoie de cana noua. M-au trimis la plimbare pe motiv ca durata de viata a produsului - cf certif de garantie - e de 3 sau 4 ani si eu o aveam de vreo 5. Si cica nu se mai fabrica modelul. 
Poate aveti mai mult noroc
Gea, mami de Catinca-Ruxandra
pozele noastre
buli spune:
Multumesc vecina pentru informatii ,momentan cautam gradi cu program scurt si..bona ca am ramas fara ...btw,daca afla sotioru ca suntem doua forumiste pe scara ne taie conexiunea la net |
las' c-o pune al meu la loc, nu poate sta fara
noi am renuntat la cautat bona, l-am dat pe Matei la gradi cu program lung, la "Ioana" - ne e in drum hahaha, stam in alexandru, sotul lucreaza dincolo de agronomie, eu in piata unirii, gradi e pe sararie

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
alic spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui l_carmen2003
Adevarule ca are un filtru de calcar pe care ar trebui la o luna sa il pui in otet 12 ore... si nu face calcar... Al meu nu se mai incalzeste. Daca gasesc un service ok daca nu am curajul sa astept ca la mine sotul schimba 2 camasi pe zi iar de Alex si despre mine ce sa mai vorbim... imi trebuie fier de calcat. "La plus belle russe de diable est celle de nous persouade qu'il n'existe pas" - Baudelaire |
mai, l-am intrebat pe "croitorasul cel viteaz", adica pe sotul meu care e taticul fiarelor....
stiam ca mai e ceva in afara de apa cu otet..si intradeavr e o solutie de la sano, anticalc se numeste, stiu ca e foarte buna; eu am incredere in produsele astea, am un spray pentru pete acasa care e super, am scos pata de ulei fara sa spal
O votati pe www.tamagochi.ro/pet-alika" target="_blank">ALIKA?
please!
ALICe

eu
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui buli noi am renuntat la cautat bona, l-am dat pe Matei la gradi cu program lung, la "Ioana" - ne e in drum hahaha, stam in alexandru, sotul lucreaza dincolo de agronomie, eu in piata unirii, gradi e pe sararie ![]() |
Hi hi...si la noi era la fel cand mergeam la serviciu...Noi stam in Nicolina,il duceam pe Robert la bunica in Tatarasi,eu ramaneam mai apoi in Copou si sotul trebuia sa ajunga in Pacurari.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
connie1974 spune:
Multam mamici
.
Am sa incerc cu otetul si daca nu merge bine, vad si de solutia de la Sano. Oricum de-acum o sa incerc sa pun apa fiarta sau iau apa distilata sa nu ma mai chinui asa cu el.
Acu ma pregatesc sa plec ca am acasa la smotru de facut, mi-au pus tamplaria, mai au de facut ceva pe la tencuiala la balcon, dar in camere fac curat, ca imi aduc copilu' acasa
. Abia astept. Pupici si spor la treaba (sau la odihna). Fiecare cum poate. ![]()
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
l_carmen2003 spune:
Gea merci de link
... am sa merg sa imi iau alt fie rde calcat... tipii nu raspund la telefon si banui ca nu am prea multe sanse.. si asta e.
herra spune:
| citat din mesajul lui g_ioana Herra de ce nu faci o plimbare in alexandru ca aici este raiul tenisilor |
pt ca nu cunosc deloc zona...
unde sunt astea, pt cineva care nu este iesean get-beget? :)
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
ioana spune:
M-am lamurit si eu cu uniforma pentru scoala. Am fost la Selgros, au ceva uniforme, dar de o calitate slaba (e drept, si pretul este mic, pe masura calitatii materialului si a croielii). Pe odrasla mea filiforma stateau ca pe gard.
Am cumparat pana la urma de la magazinul Louise - destul de bune, pantaloni, vesta si sacou 75 lei. Mai cumpar si din alta parte inca un rand, sa aiba de schimb.
Va multumesc pentru ajutor.
Ioana.