IASI - mandra cetate (76)
Raspunsuri - Pagina 14
cgeea spune:
Buna dimineata!!!!
Intru acum sa dau primul rand de cafea
, ca dupa aceea nu cred ca mai apuc sa va salut. Ar trebui sa-mi plece echipa care face curatenie in camera fiica-mii si trebuie sa ma apuc de smotru. 
Sa aveti o zi maxima!!!
Gea, mami de Catinca-Ruxandra
pozele noastre
mariussimiuc spune:
Helau! 
Mai e cafea?Sau tre sa fac tura 2? ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
herra spune:
ce mai faceti, fetelor?
eu sunt cam suparata; am fost eu si Vlad la un control oftalmologic, are si el miopie! 

cred ca am sa deschid un subiect pe tema asta, dar poate luni, cand se mai anima spiritele...
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
mariussimiuc spune:
Eu inca mai sper sa nu ne mostenesca pe nici unul din noi,nici la vaz,nici la dantura. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
GabrielaG spune:
I'm home....Am fost la Tg. Ocna pt o saptamana si din cand in cand prin Slanic Moldova. A fost superb, ne-am odihnit, ne-am plimbat, am fost in salina, deci spunem ca ne-am mai intarit imunitatea.
Gea, bine ai venit printre noi...
Ioana, uniforme pt baieti mai bunute gasesti la Louise sau la Salamandra, eu de obicei cumpar doar una, pentru ca o zi pe saptamana au sport si atunci emrg in trening, asa ca spal pantalonii de la uniforma. Ideea e ca Otto a crescut foarte repede, sincer nu ma asteptam, la fiecare jumatate de an creste, pantofii din toamna nu-i mai vin si primavara....asa ca...pregateste=te. Cum a fost cu dr. Mihaila pana la urma? El te-a asistat sau dr. Scurtu?
Pupici si o saptamana buna. Astept cafeaua de dimineata,
Gabriela si baietii
palmyrah2002 spune:
Ioana,unde e Louise?Sa cumpar si eu uniforma pentru Mihnea?
Ai gasit bleumarin?Camasa alba sau bleu?Pretul de 75 lei e super.La Axa Niciman,un costum ,buna calitate e peste 130 lei,camasa 45 lei si treningul 65 lei.Intentionam sa te sun,dar acum vad ca e tirziu!Pupici!
ioana spune:
Palmirah: magazinul Louise este in Centrul Comercial Felicia. Uniforma cumparata de acolo pare sa fie neagra, okiu meu obosit parca asa zice, ma uit maine pe lumina sa vad mai bine... Camasi vom lua si albe si bleu, nu cred sa existe vreo restrictie la culoare, nu?
Problema este ca am gasit numai uniforme marisoare, eu as vrea una care sa-i vine bine acum, cand incepe scoala, lui Tudor toate-i sunt mari, inoata in ele, mai ales pantalonii, nici nu mai vorbesc.
Gabriela: eu am facut cezariana cu dr. Mihaila si cu dr. Moldoveanu mana a doua, nu l-am intalnit, pana la urma, pe dr. Scurtu, desi mi-ar fi facut placere sa-l cunosc, atat de frumos ati vorbit despre el. Totul a fost rapid, am plecat de acasa la ora 7,30 iar ora nasterii copilului este 8,50. Am ajuns, m-am internat, echipa era pregatita si am intrat in operatie, nici nu am avut timpul necesar sa am si eu niste emotii, acolo... Ba mai mult, sambata am facut cezariana, marti la pranz eram acasa, totul mergea pe banda rulanta la maternitate. Parca prima data, in 2001, a fost mai frumos, mai emotionant, acum toti suntem asa grabiti...
Toate cele bune va doresc,
Ioana.
P.S. Palmirah, ce inseamna "papuci de schimb", adica ce sa-i pregatesc? Clar ca trebuie sa-ti dau un telefon, am atatea necunoscute...
GabrielaG spune:
Cristina si Ioana, magazin Louise era si pe strada Socola, cum vii de la Piata Nicolina spore Podu Ros, pe partea dreapta, mai aproape de Podu Ros. Si parca si in Iulius Mall. Papuci de schimb sunt ca cei de la gradinita, copiii se schimba de papuci cand intra la scoala, sa nu murdareasca parchetul (care de cele mai multe ori e dat cu palux). Partea proasta, cel putin la scoala lui Otto e ca se cara papucii acestia in fiecare zi in ghiozdan.
Dau cafeaua de dimineata....e calda....
Gabriela si baietii
l_carmen2003 spune:
Cristina imi pare rau! Si mie tot de asta imi e teama sa nu mosteneasca cumva Alex miopia mea! Sper ca nu pentru ca ai mei nu au purtat ochelari - tata never pana la 60 de ani, mama de pe la 62... si doar de apropiere, asa ca mai sper...
Pe de alta parte, daca stii din timp poti interveni, nu e asa? Si inca ceva, la ce dr ai fost? Nu te apuca sa ii dai ochelari cu dioptrii f mari fara sa verifici de 2 ori, eu am sarit asa de la -1 la -3 si apoi la -5... probabil daca verificau ai mei as fi purtat de la -1 un -2 si as fi stationat mai apoi la -3... cine stie... Pupici lu Vladut...
Eu am iar probleme cu alergiile cu Alex. De la niste piscaturi de tantari de luni - marti saptamana trecuta, apoi probabil a baut un suc sau o fi mancat ciocolata ceva care au agravat problema... e plin de bubite care tot apar... are in jur de 45 de bucati cu tot claritinul pe care i-l dau... parca au incetat sa mai apara dar sunt ingrijorata caci nu stiu clar de la ce le face - inafara de piscaturile de tantar de la care stiu ca face alergie... Si toti dr sunt in concediu... of! nu stiu ce ma fac cu el... La sucurile baute... a baut nestea - am citit si eu apoi ca are ciclamat de sodiu - E 952, care si mie imi face f rau si se pare ca si copilului meu... dar nu mi-am imaginat ca un ceai (cica) poate contine ciclamat de sodiu... si probabil a mai mancat ciocolata... habar n-am de la ce s-o fi starnit...
l_carmen2003 spune:
tocami l-a mai vazut un dr
ar putea fi varicela. el a fost vaccinat antivaricela si face o forma f usoara... fara febra, dureri de cap etc... si cu doar cateva pustule...