IASI - mandra cetate (76)
Raspunsuri - Pagina 15
l_carmen2003 spune:
si handicapatii aia de la spitalul de copii nu au fost in stare sa vada!
o boala a copilariei! of! of!
normal eu i-am facut zilnic baie, s-a sarpiant la greu... ce mai... super
herra spune:
Carmen, imi pare rau; tin pumnii sa scapati repede.
si eu tot de la spitalul de copii am capatat diagnostic "angina pultacee" si el avea de fapt roseola infantum...
azi dimineata am mai fost la un oftalmolog; mi-a zis ca are un -0,5, pt care nu se recomanda ochelari deocamdata (decat de catre cei care sunt axati pe comert, adica sa-ti bage pe gat ochelarii!);
in schimb i-a gasit conjunctivita - despre care dr nr 1 nu a spus nimic...si pe care probabil o am si eu, dar nici mie nu mi-a zis nimic...
ca m-am consulatat si eu la dr nr 1, credeti ca am scapat ocazia de da 100 de ron / consultatie?! 
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
iulia-stefy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui l_carmen2003 Eu am iar probleme cu alergiile cu Alex. De la niste piscaturi de tantari de luni - marti saptamana trecuta, apoi probabil a baut un suc sau o fi mancat ciocolata ceva care au agravat problema... e plin de bubite care tot apar... are in jur de 45 de bucati cu tot claritinul pe care i-l dau... parca au incetat sa mai apara dar sunt ingrijorata caci nu stiu clar de la ce le face - inafara de piscaturile de tantar de la care stiu ca face alergie... Si toti dr sunt in concediu... of! nu stiu ce ma fac cu el... La sucurile baute... a baut nestea - am citit si eu apoi ca are ciclamat de sodiu - E 952, care si mie imi face f rau si se pare ca si copilului meu... dar nu mi-am imaginat ca un ceai (cica) poate contine ciclamat de sodiu... si probabil a mai mancat ciocolata... habar n-am de la ce s-o fi starnit... |
Carmen, aceeasi problema cu alergia la piscaturile de insecte a avut-o si Stefy la inceputul lui iulie. Eu am mers la d-na. dr. Rugina la spitalul de copii. Dansa are specialitate alergologie. O mai gasesti la Centrul medical Medex. Astea sunt datele.
Dr. Rugina Aurica
medic pr. pediatrie, imunologie-alergologie
SECTIA PEDIATRIE II
SPITALUL CLINIC DE URGENTA PENTRU COPII SF. MARIA si
CENTRUL MEDICAL MEDEX ,Iasi
Str. Toma Cozma, 83, bl. 572, sc. B, ap. 1,
tel / fax: 0332.440033, 0740.666518
Si noi am inceput cu Claritine, dar pina nu i-am dat Clorfeniramin.... nu s-a vazut nici un efect. Multa sanatate lui Alex.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
Fetele, eu zic ca foarte mult conteaza medicul la care mergi... sunt si medici buni in Spitalul de copii, dar si... Orice padure are si uscaturi. Sa nu-i judecam pe toti la fel. Asta e parerea mea si va rog sa nu ma judecati aspru. Si eu am dat si peste unii si peste altii.
Insa pe d-na doctor Rugina o recomand din tot sufletul. Pe noi ne-a ajutat de multe ori.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
adi69 spune:
Salutare si saptamana placuta tuturor!
Bun venit Gea!
Imi place ca s-a animat,se vede ca vara e pe sfarsite si ne adunam pe langa case pregatindu-ne de gradinite,scoli..
CArmen,ai cumparat o crema sau o pasta de apa sa-l ungi pe Alex?Catalina a facut tot o forma mai usoara(pe la 2 ani),a avut bubite doar pe spate,burtica si doar una- doua pe gat si picioare.
Multa sanatate!
As scrie mai mult dar ma enerveaza rau calculatorul,sau netul,unul din ele merge ca o frana..
iulia-stefy spune:
Gea, bun venit.
Carmen, mie pentru bubite mi-a recomandat Calamine. Are si ceva calmant, ca sa nu se mai scarpine. Si Stefy a avut varicela.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
palmyrah2002 spune:
Ioana,intre ce ore pot suna fara sa deranjez bebelusa?
Pentru Mihnea voi cumpara un adidas sau un pantofior mai usor cu care sa stea in clasa;o sun pe doamna si o intreb.Daca lui Tudor ii sint mari costumele ,inseamna ca pentru Mihnea nu gasesc
.Azi am avzut niste porcarii sinteticoase rau la 145 lei,nici degeaba nu le iau.
Carmen ,si Rares e plin iar de bube,banuiesc ca e vorba de niste cereale din care nu i-am mai dat pina acum.Off,alergiile astea pacatoase.O singura data le-am dat de fir,erau din cauza unui sortiment de piine intermediara de la brutaria din cartier.Acum nu-i mai dau si nu a mai facut decit foarte rar ,dar din pacate nu am reusit sa aflu de la ce.
Multa sanatate !
palmyrah2002 spune:
Daca e varsat de vint,e bine sa nu-l scoti din casa 2 saptamini sa iasa toate bubitele in exterior!Poate il mai vede cineva sa-ti confirme diagnosticul !
mephala30 spune:
Salut.
Fetele, credeti ca mai gasesc vreun loc la o cresa de stat? as prefera-o pe cea din Cantemir, caci tot acolo merge si cel mare la gradinitza.
trebuie sa merg sa ma interesez...
Carmen, Iustin & Teodor
ioana_olaf spune:
buna sunt noua aici si asi vrea sa stiu ce se discuta la voi si eu sunt din iasi dar acum sunt plecata