IASI - mandra cetate (76)
Raspunsuri - Pagina 16
GabrielaG spune:
Intru pe fuga...o sa citesc mai tarziu.
Intreba cinevaq de anticalcar pt fierul de calcat, eu am cumparata CILLIT pt electrocasnice, e bun si pt fier si pt toate electrocasnicele.
Va pup si o zi frumoasa,
Gabriela si baietii
mariussimiuc spune:
Ca tot veni vorba de elecrocasnice...stie cineva un...doctor de frigidere? 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
l_carmen2003 spune:
Buna... Am fost la infectioase... ca acolo am fost trimisi. Ei bine, e ALERGIE... 
Sincer as fi preferat sa nu fie alergie ci varicela...
Deci retrag, cei de la Spitalul de Copii, de vineri au avut dreptate, cei de ieri de al Spitalul de copii nu...
Il dau cu mixtura mentolata si de acum ii dau zyrtec... si alcool mentolat.
adi69 spune:
Carmen,am o cunostinta care cauta profesor(ara) de engleza ptr fetita de clasa a II-a,nu e multumita de cat face in clasa si vrea suplimentare.Stiam ca Alex face suplimentar,ai vre-o recomandare?Un nr de telefon?
Sau poate cunoaste altcineva?
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioana_olaf buna sunt noua aici si asi vrea sa stiu ce se discuta la voi si eu sunt din iasi dar acum sunt plecata ![]() |
Bine ai venit la noi Ioana!

Discutam aici despre tot ceea ce ne trece prin cap...mai putin despre "cipandei" ca doar suntem femei serioase.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ioana_olaf spune:
buna am si eu o intrebare la voi. anul trecut am avut o operatie la ovare(chisturi) dar sa rezolvat de atunci ne dorim foarte mult un
. mi sa spus ca nu am suficienti ovuli feminini e posibil sa nu pot avea un bebe din cauza asta va pup
l_carmen2003 spune:
Intai de toate la multi ani Adriana
- am dreptate, e Sf. Adrian azi?!
La multi ani tie si tuturor celor ce poarta numele acesta!
Engleza Alex o face cu o studenta de anul 4 iar la germana avem o dna profesoara super. Daca doresti vorbesc cu domnisoara de engleza... dar stii cum e cu sesiunea etc... Alex nu are nevoie de note, doar sa isi forma un minivocabular si pronuntie... la un elev de clasa a doua e altceva... cum vrei.
Eu intentionez sa il dau la Lexis pe Alex - daca reusesc sa prind loc.
Ioana, bine ai venit...
Mihaela, poate tu ca o femeie serioasa ce esti nu vorbesti de cipendei, noi am mai discutat pe aici despre chip'nd'dale... nu e asa? - aproppos, asa se scrie? Ce e drept mai de mult...
l_carmen2003 spune:
Si aproppos e zile si sarbatori... eu prima!
MIHAELA
cu tot ce iti doresti si sa fii sanatoasa si fericita si te bucuri de cei dragi!
(zi tu de nu's eu prima! cel putin de pe aici! Imi iau de-o grija ca nu stiu ce fac maine... si daca pierd ocazia!? )
mariussimiuc spune:
Carmen trebuie sa recunosc ca esti prima
Multumesc!
iulia-stefy spune:
Miha, multi ani!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi. Iti doresc tot binele din lume.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)