IASI - mandra cetate (76)
Raspunsuri - Pagina 17
connie1974 spune:
La multi ani Mihaela, sa fii fericita alaturi de cei dragi! 
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
herra spune:
LA MULTI ANI, MIHAELA!
(ce fete matinale :))
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
GabrielaG spune:
LA MULTI ANI MIHAELA!!!!

Sa fii sanatoasa, iubita si fericita si petrecere frumoasa....
Herra am uitat sa te intreb, la ce medci oftalmolog ai fost pt Vladut? Ca si la mine Otto are miopie, am descoprit in ianuarie, deja avea minus 1,5, acum in vara a crescut la minus 2 plus astigmatism. Problema mare e ca a crescut cam repede si la noi in familie nu e nimeni cu miopie...Tu stii mai mulkte despre asta?
Multumesc,
Gabriela si baietii
alic spune:
Mihaela, iti spun si eu la multi ani, chiar daca cu putina intarziere...
sa ai parte de impliniri, sa te bucuri alaturi de cei dragi de tot ce-i mai bun!
O votati pe www.tamagochi.ro/pet-alika" target="_blank">ALIKA?
please!
ALICe

eu
mephala30 spune:
Mihaela,
.
L_carmen, citeam ca ai recomandat unei fete cresa de langa Racovitza. E intr-adevar buna? Mai precis, pe unde e?
multumesc
Carmen, Iustin & Teodor
mariussimiuc spune:
Multumesc pentru urari dragelor!
Acum va poftesc la o cafeluta,mai tarziu dau si o fripturica,prajiturica...chiar si o bericica. 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
carmenp spune:
celor care ne-am aniversat cu mic si mare, sanatate, fericire si noroc cu caru`
la multi ani, mihaela! multi, fericiti si buni...
multu` pentru urari, cu intirziere pentru voi 
si special pentru pentru gabi (acvi) un pahat cu campari ca face bine la depresie;))
pies, `nafara de gabi si nora care nu vrea :d cine ie amatoare de-o cuconiada? fara cupii, evident...
palmyrah2002 spune:
Gabi(acvi si Timi)si Carmenp...SA-MI FIE RUSINE!!!
Stiti voi de ce
!
Va pup din toata inima,chiar daca cu intirziere si va doresc tot binele din lume,multa,multa sanatate !Poate reusim sa ne vedem;cu siguranta pe Raluca am pierdut-o
,macar noi sa ne mobilizam!
adi69 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui l_carmen2003 Intai de toate la multi ani Adriana - am dreptate, e Sf. Adrian azi?!La multi ani tie si tuturor celor ce poarta numele acesta! Engleza Alex o face cu o studenta de anul 4 iar la germana avem o dna profesoara super. Daca doresti vorbesc cu domnisoara de engleza... dar stii cum e cu sesiunea etc... Alex nu are nevoie de note, doar sa isi forma un minivocabular si pronuntie... la un elev de clasa a doua e altceva... cum vrei. Eu intentionez sa il dau la Lexis pe Alex - daca reusesc sa prind loc. "La plus belle russe de diable est celle de nous persouade qu'il n'existe pas" - Baudelaire |
Uaaau! Multumesc,uitasem,adica stiu ca e pe undeva un SF Adrian insa nu mai stiam cand.
Daca vrei sa-mi dai nr de telefon al domnisoarei,sa o pun in legatura cu amica mea,sa discute ele doua.Multam.
Ce e aia Lexis,(scuze de ignoranta..)?