IASI - mandra cetate (76)
Raspunsuri - Pagina 18
adi69 spune:
La multi ani Mihaela!
Cu sanatate,fericire dragoste si numai bine!
Iti dai seama ca vreau sa vad pozili...,apropo,ai facut amandina cu fondant?
herra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui GabrielaG Herra am uitat sa te intreb, la ce medci oftalmolog ai fost pt Vladut? Ca si la mine Otto are miopie, am descoprit in ianuarie, deja avea minus 1,5, acum in vara a crescut la minus 2 plus astigmatism. Problema mare e ca a crescut cam repede si la noi in familie nu e nimeni cu miopie...Tu stii mai multe despre asta? |
in primul rand pt ochi mereu este nevoie de o a doua opinie.
eu a 2-a oara am fost la Dr Narcisa Ianopol - de la spitalul cfr. are si cabinet particular, poti da cautare pe net dupa numele ei.
ori nu e actualizat ori are preturi destul de mici fata de restul.
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
acvi spune:
LA MULTI ANI,MIHAELA!!SA FII FERICITA ALATURI DE CELE DOUA COMORI..SI DE TATICUL LOR,EVIDENT
.
Carmenp..hmmm sa stii ca mi-ai dat o solutie mai ieftina decit un psiholog
..sau sint cam la fel ca pret..
..desi la Campari sint sigura de confidentialitate
.(uraaa a dat gol Romania!!!).
Cristina mersi de urari..pina la 36 e deschis la urari asa ca nu esti in intirziere
.
Mephala eu am inscris-o pe Timeea la cresa de linga Racovita din iunie..ar tb sa mergi sa o vezi..mie sincer nu-mi place cum arata...dar cum una particulara nu-mi permit deocamdata o sa incerc sa o duc de luni... daca vrei sa mai cauti loc tb sa mergi sa vb ..cresa s-a deschis de luni acum(25) si in general cica dupa 2 saptamini daca nu duci copilul si nu anunti ca ai un motiv pt asta in mod automat pierzi locul ..asa ca se poate sa mai apara locuri..am inteles ca cica la cresa 14 din Copou ar mai fi locuri.
Hmmmm..mi-ar place sa evadez la o cuconiada
.
Cu intirziiere LA MULTI ANI ADI!!
Pupici tuturor!!
Gabi
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui adi69 Iti dai seama ca vreau sa vad pozili...,apropo,ai facut amandina cu fondant? |
Iaca a trecut si ziua de azi,cu toata agitatia aferenta.
Astazi era ora pranzului si eu inca nu aveam tortul facut.Si Robert ma tot intreba "mami,da nu facem petlecele de ziua ta?" "Ba da,mami,o sa facem,dar dupa ce terminam treaba" "Mami,da' tolt nu ai la petlecele?" "o sa faca mami si un tort dar dupa ce termin de strans de pe aici" "Mami,hai ca te ajut si eu sa stlangi,sa temini mai lepede". Mi-a fost asa de drag...
Si i-am promis ca fac un tort de care isi doreste el.Si a vrut un tort cu ciocolata,bineinteles
Am incercat sa dreg eu busuiocul cu "o sa facem cu masini de ziua ta,acum facem cu altceva" dar nu mi-a mers."Acu facem cu masini si la ziua mea facem cu tlen".
Am mai faurit si o rulada cu ciocolata si niste bombonele ce nu s-au intarit si le-am mancat cu lingurita. Si la sfarsit am facut si niste pop corn ca toata lumea era incleiata de la atata dulce.

Adriana,iti multumesc din suflet pentru ideea geniala cu fondantul,nu m-as fi gandit nici intr-o mie de ani ca-l pot folosi astfel.Si mii de scuze
ca n-am apucat sa-ti multumesc mai devreme.Am uitat! 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mephala30 spune:
poftiti la un ceai verde.
Acvi, mersi de raspuns, nu-ti place cum arata pe interior sau la exterior? ![]()
si
cam tarzior (am citit ca mai accepti urari de ziua ta, :).
Carmen, Iustin & Teodor
adi69 spune:
Cu mare placere!
Sa inteleg ca si tortul si rulada sant glasate in fondant...mmm...si mai si arata foarte bine..
Gabi,multam,
.
Eu insist cu intrebarea,nu stie nimeni o profesoara de engleza care sa vrea sa lucreze in particular cu un copil in clasa a II-a?
xerxe2005 spune:
Va rog frumos ajutati-ma.
Stiti vreun restaurant/pizzerie/terasa care sa aiba scaun de masa pentru copii?
Ca vreau sa iesim cu nasii si cum puiul meu de un an si o luna e foarte activa, nu ma cred in stare sa rezist cu el la masa in bratele mele.
Multumesc
Razvan Gabriel
alic spune:
| citat din mesajul lui adi69 Eu insist cu intrebarea,nu stie nimeni o profesoara de engleza care sa vrea sa lucreze in particular cu un copil in clasa a II-a? Adriana |
Adriana, sotia unui coleg de-al meu a predat engleza pana anul acesta; acum s-a incadrat ca educatoare;
stiam ca mediteaza copii, daca vrei iti dau nr ei de tel pe pm, sa discute prietena ta personal cu ea; eu n-o cunosc, deci nu pot sa-ti dau referinte...doar din auzite...
O votati pe www.tamagochi.ro/pet-alika" target="_blank">ALIKA?
please!
ALICe

eu
adi69 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alic
Adriana, sotia unui coleg de-al meu a predat engleza pana anul acesta; acum s-a incadrat ca educatoare; stiam ca mediteaza copii, daca vrei iti dau nr ei de tel pe pm, sa discute prietena ta personal cu ea; eu n-o cunosc, deci nu pot sa-ti dau referinte...doar din auzite... O votati pe www.tamagochi.ro/pet-alika" target="_blank">ALIKA? please! ALICe ![]() ![]() ![]() eu |
K,multumesc,astept pm.
ionika spune:
Aveti idee unde as putea gasi diafilme cu povesti pentru copii? Baiatul meu a descoperit aparatul si vrea in fiecare seara inainte de culcare povesti.
Multumesc.
Ioana