IASI - mandra cetate (76)
Raspunsuri - Pagina 19
alic spune:
mi-ai amintit de perioada copilariei! 
nu cred daca se mai gasesc diafilme pe piata!
doar daca mai are cineva pastrate de cand era copil...
O votati pe www.tamagochi.ro/pet-alika" target="_blank">ALIKA?
please!
ALICe

eu
l_carmen2003 spune:
Carmen Mephala, la cresa de langa Racovita a fost nepoata mea, acum 20 ani... nu stiu cum e acum dar pe atunci era bine. La cresa de langa Cantemir cica ar fi ok, mie nu imi place de personalul de acolo dar am auzit lucruri bune... Despre crese nu stiu mare lucru... probabil acealsi lucru l-am spus si altadata...
Adriana, numarul ti-l trimit luni cand ma intalnesc cu ea. Am mai intins niste antenute si cu engleza.
Ioana, despre diafilme... nu stiu ce sa iti spun... am si eu un aparat si un film sau doua - dar nu stiu pe unde l-am bagat si nici daca mai merge vreo unul.
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adi69 Mai,eu nu mai pot de somn,oare vine ploaia? |
Initial am procesat
ca nu poti dormi pentru ca vine ploaia.Si m-am gandit "hait,am gasit explicatia...de ce nu doarme Amira noaptea"...Dar cum n-am gasit-o ma'c sa-mi fac o cafea sa prind puteri.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
iulia-stefy spune:
Salutare!
O
pentru cine nu a servit inca, sau pentru cine mai vrea. Eu simt... ca adorm. N-am crezut ca-mi va fi asa greu la inceput la intoarcerea la job. Dar treburile zilnice mi-au ramas si acum le mai am si pe cele de la firma. Sper sa ma descurc.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
mephala30 spune:
neatza.
Iulia, bafta la job, sa te reacomodezi rapid.
Si eu incep de luni munca, dupa 4 ani jumate de pauza,
.
L_carmen, mersi de raspuns.
sa aveti un week. frumos!
Carmen, Iustin & Teodor
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mephala30 Si eu incep de luni munca, dupa 4 ani jumate de pauza, |
Multa bafta.
Si acomodare cat mai rapida. Un week end placut tuturor.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
cgeea spune:
imi cer scuze pentru absenta, stiu ca suna stupid dar am ramas fara tastatura
, am putut doar sa citesc dar nu sa scriu
.
Asa ca va multumesc tuturor pentru primirea calduroasa.
Gea, mami de Catinca-Ruxandra
pozele noastre
mihaela77O spune:
iasi,buna ziua!am si eu o intrebare pt fetele din iasi...imi doresc sa pot ajunge si eu anul asta cu baietelul meu la sfanta paraschiva,dragele mele aveti idee,unde pot gasi si eu cazare mai ieftina?
va multumesc,si astept ceva raspunsuri,pana tunci va doresc un week-end placut!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita