IASI - mandra cetate (76)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

mephala, multumesc. Si tie iti doresc acomodare usoara.

umflatel, cazare la hotel, stiu ca vis-a-vis de Mitropolie e un hotel care e mai ieftin, dar nu-mi amintesc acum cum se cheama. Revin cand imi amintesc. Cazare la particulari nu stiu daca este.

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

umflatel, cred ca Ecumenic se cheama. mai vezi pe site-ul asta. http://www.viaromania.eu/index.cfm/param/lang-ro-page-acl-location-1486,Iasi,Iasi-Cazare_hoteluri_pensiuni.html

Am inteles ca mai ieftin ar fi la Conest si la Ceramica, dar nu stiu ce sa-ti spun de conditii. Fiind din oras, nu merg la hotel. La Ceramica, mi-am cazat niste prieteni acum cativa ani si au fost multumiti. Sper sa-ti foloseasca informatiile. Mai mult.... nu stiu.

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

multumesc tare mult,mi-ai fost de mare ajutor...acum,daca nu te superi,sper sa nu gresesc,dar biserica sfanta paraschiva,este chiar in iasi,nu?ca locul de cazare,l-as vrea cat mai aproape cu putinta de biserica...iti multumesc inca o data!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Mihaela,Mitropolia este chiar in centrul orasului.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

multumesc mult de tot,sper sa numa fi facut de ras,dr efectiv nu stiam unde este localizata biserica...
mihaela,tare faza cu cognacul si teama!

Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Citat:
citat din mesajul lui umflatel

biserica sfanta paraschiva,este chiar in iasi,nu?ca locul de cazare,l-as vrea cat mai aproape cu putinta de biserica...iti multumesc inca o data!

Blogul lui Mihaita

Biserica Sfanta Parscheva este si ea in Iasi, dar cea la care vrei tu sa ajungi este Mitropolia, acolo este depusa Sfanta, asa ca atunci cand ajungi in oras, intreaba cum ahungi la Mitropolie, nu la Sf. Parascheva!

iar apropo de oferte de cazare, te poti interesa si la cazari in regim hotelier in apartamente! exista in iasi oferte de genul asta!

aaa....o cefea fetelor?

O votati pe www.tamagochi.ro/pet-alika" target="_blank">ALIKA?
please!
ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

umflatel,te sfatui sa te interesezi cat mai repede de cazare ca sunt multi pelerini interesati de locuri ieftine atunci..sa stii ca se sta si 24-30 ore la rand..depinde cat de repede sositi in iasi..dar anul trecut de ex au mai tinut-o afara pe Sfanta pana a reusit toata lumea sa o vada,adica se terminase coada si cand au vazut ca o mai lasa s-a facut din nou coada de cei care venisera mai tarziu, sau care nu reusisera sa reziste prima data..Iti spun asta din surse sigure,caci coada trece prin fata casei mele.

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 10 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

iasiului,pt amabilitate!
kriss79,multumesc..asa este,am inteles ca se sta foarte mult la coada,dar voi fi cu soacra mea,si ea va sta la coada,important este ca intr-un final sa ajunga si miahaita,la sfanta!
alic,multumesc si tie,nu realizasem,ca intreaga actiune are loc de fapt la mitropolie!
maine cel tarziu fac rezervari pt cazare,sper doar sa nu fie prea tarziu!
va multumesc inca o data!

Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

Umflatel, o altenativa la ceramica este hotelul T23. Ar mai fi ceva mai ieftin si cu conditii foarte bune langa politia rutiera, imi scapa acum numele hotelului. Sau Hotel Municipal, la piata Dimitrov, langa spitalul Sf. Spiridon

Si mai gasesti aici: http://www.laiasi.ro/c/hoteluri.htm
si aici:
http://www.inoras.ro/localuri_hoteluri-pensiuni.htm

asa ca pune mana pe telefon si afla concret care sunt preturile si daca sunt liberi in perioada.

Gea, mami de Catinca-Ruxandra

pozele noastre

Mergi la inceput

Salutare!

umflatel, vad ca ti-au mai raspuns fetele. Asteptam sa ne spui cand ajungi in Iasi, poate ne si vedem.

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou

Mergi la inceput