IASI - mandra cetate (76)
Raspunsuri - Pagina 8
l_carmen2003 spune:
Buna dimineata!
Multumim de urari! si ca v-ati amintit de noi.
Noi am serbat la Fun Party vineri cu cativa prieteni - normal, colegii de la fosta gradinita Betania, cu care inca ne vedem si ne bucuram sa ne petrecem timpul impreuna si cu nici un fost coleg de al fosta gradinita Sf. Paraschiva.
Am avut mai putini invitati fata de anul trecut, doar 10 fata de 25 anul trecut dar a fost frumos si sincer mi-a placut personalul.
(Cu ocazia asta am descoperit un nou tort de la Montecatini, Cappucino care e delicios, unul dinre cele mai bune pe care le-am mancat pana azi...)
Apoi am desavarsit petrecerea la Expo...
De vineri Alex nu a mai pus mana pe dinozauri si cred ca suntem pe drumul cel bun! Am inlocuit deja cu lego si cu jocul cu mingea afara! Doamne de ar tine! sa vrea sa stea afara la aer! Sa il vad bronzat si imbujorat plesnind de sanatate! Da Doamne!
Inca o data va multumim pentru urari!
l_carmen2003 spune:
Alic eu stau la X-uri, la 4 camere, la et 1. Sincer nu ma grabesc sa vand, in principiu trebuie sa o fac daca terminam si casa, insa tare imi place zona! Daca stai in zona inteelgi de ec, blocul e inconjurat de spatii verzi...
Plus ca e gradinita lui Alex asa aproape acum.
Iti mai scriu pe PM.
connie1974 spune:
'Neata,
Buli, eu am un nr. de telefon al d-nei Petronela, este in Piata Independentei, stiu ca la ea se fac buchete si tot felul de chestii pentru nunti, pentru evenimente oficiale etc. Eu am facut acu 2 ani pt o nunta si a iesit dragut. Oricum are si poze cu buchete facute, poate sa-ti arate. Daca o mai fi pe acolo. Tel. 0745-692762. Sper sa te ajute.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
l_carmen2003 spune:
Buli si eu tot pe dna Petronela ti-o recomand!
Am cununat in mai si am facut buchetele - ca asa a vrut mireasa - la Decora... Nu mi-au placut si au costat o caruta de bani. Problema e ca nu au facut ce trebuiau sa faca si nu fac banii in cazul asta...
Apoi am vazut buchete facute de dna Petronela si imi pare rau ca nu am apelat la ea.
Deci mergi cu incredere...
l_carmen2003 spune:
Alic ti-am trimis mail, vad ca nu ai activat PM-ul.
Sincer, nu ma grabesc atre cu mutatul...
buli spune:
am si fost la ea, am vorbit si am vazut si poze cu ce stie sa faca.
pare superok si ca persoana, e placuta.
la decora am fost vineri si aveau un sictir ... ca altfel nu pot sa-i spun ...am zis ca nu calc acolo
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adi69 Carmen,a lasat Alex dinozaurii si a inceput fiimea..:) |
Eu imi pun intrebarea:oare fii-miu va lasa vreodata trenuletele?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...