IASI - mandra cetate (76)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui STEF30IASI

BUNA FETELOR !
MA NUMESC STEFANIA SI SUNT SI EU DIN IASI.

Bine ati venit!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui acvi

LA MULTI ANI ,CARMENP!!!MULTA FERICIRE,SANATATE, IMPLINIRI ..SI MULTE SURPRIZE FRUMOASE ASTAZI!!!

LA MULTI ANI ALEX!!O PETRECERE ASA CUM AI VISAT SI O COPILARIE FRUMOASA!!!

LA MULTI ANI si din partea noastra!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

La multi ani sarbatoritilor, mari si mici! Sa fiti feriiti si sanatosi!
Adi, mersi de aprecieri.
Am fost ieri la Carrefour si inca mai erau reduceri, desi pe final, tricouase si maiouri pentru fetite (3-12 ani), 3 RON si pentru mici, mici, pana intr-un an, de la Disney, niste bluzite de-ti venea sa le mananci.
Au iesit bine si pozele, ca aveam emotii, aceeasi oferta ca la Domo, doar ca dureaza cam mult procesarea, cele date pe 8 nu erau inca venite.
Bun venit Stef si la cat mai multe mesaje! Eu vorbesc, care intru din an in Paste .
Ca veni vorba de tenis si mie mi-ar place sa faca tenis, acum cred ca e prea mic, dar am zis ca-l vom da la mai multe sporturi, sa se opreasca la care ii va placea. Daca o sa-i placa ceva. Dupa mine, l-as da la dansuri, de cand ma stiu mie mi-au placut, dar n-am reusit sa fac cursuri, ca al meu barbat nu prea le are cu "sportul" asta si cand eram studenti si as fi avut timp, nu a vrut de fel. Iar acum, a cam trecut timpul. Asa ca am sa incerc cu Calin sa vad daca vrea.
Mihaela, unde ai gasit pasta de zahar? Ca eu m-am chinuit si am facut pentru tortul lui Calin de anul trecut. Noaptea cu al meu barbat, dupa ce l-am culcat pe Calin, am inceput sa framantam si sa mai facem si figurine .
Calin intreaba si el de gradinita, cand va merge, se vede ca i-a placut, desi la inceput cam plangea. Eu il duc la gradinita de langa Billa, anul trecut a mers vreo luna si a fost OK, sa vedem anul asta. Eu i-am luat pentru interior niste tenisi subtirei, ii las acolo treiningul cu un tricou si il schimba bona dimineata cand il duce. Si mai are, cum a zis Gabi si un saculet cu schimburi ca nu stii cand este nevoie.
Va pup. Am sa ma duc sa-mi iau o cola ca nu mai pot de somn. Si cum cafea nu beau, macar asta poate o sa ma trezeasca un pic.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui connie1974
Mihaela, unde ai gasit pasta de zahar?

Am luat anul trecut impreuna cu fetele de aici.Am tinut-o la frigider,am si gustat din ea si are gust bun,nu are miros...Intrebam de termenul de valabilitate pentru ca vreau sa o dau...oricui doreste.Fara bani. Nu am nici timp si nici talent la facut figurine,floricele...asa ca ce rost are s-o tin acolo?Macar s-o folosesca cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Citat:
citat din mesajul lui l_carmen2003

daca nu vand cumva apartamentul - nu ma grabesc inca - probabil abia la anul ne mutam de aici.
Si daca lui ii va fi usor aici va continua gradinita chiar de ar fi sa vina din copou pana aici. Numai sa ii fie lui bine.
Am emotii sa fiu sincera.

"La plus belle russe de diable est celle de nous persouade qu'il n'existe pas" - Baudelaire

Carmen, vad ca n-ai mai plecat weekendul asta....
in alta ordine, unde locuiesti acum? ma intereseaza pentru ca noi vrem sa ne schimbam apartamentul si incerc sa fac o prospectare de piata!

am vazut gradinita unde l-ai inscris pe Alex, e lipita de blocul meu; se auzea pe-aici cum c-ar face gradinita di vecinii sunt nemultumiti, fiindca sunt foarte aproape de geamurile lor; s-o vedea ce-o fi...

O votati pe www.tamagochi.ro/pet-alika" target="_blank">ALIKA?
please!
ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Citat:
citat din mesajul lui alic

vorbesti de caldirea noua din cantemir, cea de dintre blocuri?

Cred ca vorbim despre aceeasi cladire. Ca alta noua nu am mai vazut si violet.....

vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

LA MULTI ANI CARMENP!!!! SANATATE MULTA SI SA-TI MEARGA TOATE DIN PLIN.
lA MULTI ANI ALEX, pui de l_carmen!!! sa cresti mare sanatos si sa aduci multe bucurii parintilor.

Fetelor..ma toepesc de cald, help me, vreau la munte...

Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

LA MULTI ANI CARMENP!!!! SANATATE MULTA SI SA-TI MEARGA TOATE DIN PLIN.
LA MULTI ANI ALEX, pui de l_carmen!!!sa cresti mare sanatos si sa aduci multe bucurii parintilor.

vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou

Mergi la inceput

Bine ai venit, Stefania!

vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

hello!

ma ajutati si pe mine cu niste numere de telefon de doamne care fac buchete frumoase de mirese??
pliiz

aici sau pe pm, cum credeti
nu e musai sa fie fff ieftine, dar e musai sa faca lucru frumos

merci!

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput