IASI - mandra cetate (76)
Raspunsuri - Pagina 6

GabrielaG spune:
Cu placere Cristina...si alta data, daca mai ai nevoie de ceva sfaturi...
Gabriela si baietii

l_carmen2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui herra Carmen, in legatura cu tenisul - nu stiu; vezi ca este un subiect deschis de administratori - "sportul pt copii, ce fel si la ce varsta", poate gasesti acolo un raspuns rapid. poti sa ne dai detalii - unde vor fii aceste cursuri; la anu' as vrea si eu pt Vlad un loc. esti prietena cu antrenorul? |
Cursurile se vor tine fie in Copou fie la terenul de la CFR; e o poveste lunga: nu sunt prietena cu antenorul ci cu o mamica care are copilul la tenis al doilea an de acum... sotul ei se cunoaste bine cu antenorul si cum copii nostri sunt prieteni... am aflat si noi.
CAm lunga si imbarligata povestea... dar pot interveni la anul daca vei mai dori.

iulia-stefy spune:
Salut!
Herra, gradinita e deschisa in vara asta, e chiar in Cantemir, cum te duci de la scoala 23 spre gara Nicolina e o cladire violet.
Analizele tb sa fie recente. Examenul epidemiologic, chiar cu 24 ore inainte.
Stefy are pantofiori de schimb, cu scai. La multi ani!
tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat.
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

STEF30IASI spune:
BUNA FETELOR !
MA NUMESC STEFANIA SI SUNT SI EU DIN IASI.
AM UN BAIETEL DE 2 ANI SI 11 LUNI.LUNA VIITOARE PE 22 SEPTEMBRIE IMPLINESTE 3 ANI SI E BAIAT MARE , VA MERGE LA GRADINITA.
PUPICI PENTRU TOATE !
SPER SA MAI VORBIM.
PE CURAND !
PA ,PA.

acvi spune:
Va multumesc tuturor pentru urari din toata inima!!!Dimineata m-am gindit ca daca astazi macar 5 persoane din viata mea isi vor aminti de mine(in afara de familie ca ar fi fost culmea)ma pot considera un om fericit.Acum seara ma gindeam sint un om fericit..dar citind mesajele voastre...m-am considerat super-super fericita(nu va speriati...am trecut in tabara celor cu 35 inceputul declinului
,chiar ar tb sa caut subiectul
)de aia acum fac bilanturi..sa vad ce mai am de rezolvat rapid
.
LA MULTI ANI ALYNTA!!!MULTA FERICIRE SI IMPLINIRE ALATURI DE CEI DRAGI!!
Gabi

alic spune:
citat din mesajul lui iulia-stefy Salut! Herra, gradinita e deschisa in vara asta, e chiar in Cantemir, cum te duci de la scoala 23 spre gara Nicolina e o cladire violet. Analizele tb sa fie recente. Examenul epidemiologic, chiar cu 24 ore inainte. Stefy are pantofiori de schimb, cu scai. ![]() ![]() vacanta la bunici poze din iunie Poze din Copou Lacramioara mamica ![]() |
vorbesti de caldirea noua din cantemir, cea de dintre blocuri?
O votati pe www.tamagochi.ro/pet-alika" target="_blank">ALIKA?
please!
ALICe

eu

buli spune:
La multi ani cu sanatate!Acvi
Alina
Carmen
sa fiti iubite si sa va bucurati de cei dragi!
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

buli spune:
Timeea
Stefania
Alexandru Marius
sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si voiosi!
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

acvi spune:
LA MULTI ANI ,CARMENP!!!MULTA FERICIRE,SANATATE, IMPLINIRI ..SI MULTE SURPRIZE FRUMOASE ASTAZI!!!
LA MULTI ANI ALEX!!O PETRECERE ASA CUM AI VISAT SI O COPILARIE FRUMOASA!!!
O zi frumoasa !!!
Gabi

mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui acvi am trecut in tabara celor cu 35 inceputul declinului ![]() ![]() ![]() |
Eu nu mai fac nici un bilant,ca intru in depresie.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...