IASI - mandra cetate (76)
Raspunsuri - Pagina 4
mariussimiuc spune:
Connie,faine poze din concediu.Si Calin e tare dragalas.
Noi am ramas restanti cu muntele asta.Ar trebui sa ne mobilizam nitel si sa recuperam ,ca tare mi s-a facut dor.Noi aveam in plan Vatra Dornei,dar daca aveti idei de alte locatii...Is numa ochi si urechi.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
l_carmen2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alic Carmen, niste prieteni ai mei au fost un weekend la Slanic Moldova; am vazut poze, e superba zona! asta binenteles daca nu vrei destinatii precum Durau, Bicaz, Lacu ROsu! eu aici am tot fost de-asta as mai schimba! am inteles ca in zona este salina...deci ai si ce vizita; ei ai stat la o pensiune cu piscina, biliard, gratar afara si altele de gen....dar cum piperat pretul 130 sau 140 ron pe noapte; daca vrei, ma interesez unde! |
Ar fi ok... am sa intru pe net sa caut si eu dar daca stii ceva informatii chiar te rog frumos. Multumesc.
alic spune:
uite aici info despre pensiunea de care iti ziceam:
se numeste margareta si e la intrarea in Slanic pe parte stanga
http://www.pensiuni-turistice.ro/romana/pensiunea-margareta-slanic%20moldova/
http://www.novaturist.ro./ (e o firma din iasi care detine 3 unitati de cazare in locatii diferite) - acum am vazut si eu
pe situl asta ai si preturi!
daca vrei lasa-mi id-ul tau si diseara iti pot trimite pe mess poze si un film facut de prietenii mei..
ps: amica mea zice ca nu cazarea in sine marita banii, ci ceea ce iti ofera suplimentar; cazarea in camerele vilei din lemn e cam pretentioasa...
O votati pe www.tamagochi.ro/pet-alika" target="_blank">ALIKA?
please!
ALICe
eu
GabrielaG spune:
Eu am fost cu Otto in excursie anul trecut si am fost cazati la Pensiunea Margareta. Ne-a placut, acum nu stiu dcaa sunt si camere cu dush propriu, unde am stat noi, erau la capatul holului. Fiind cu clasa de copii, nu am incercat piscina, dar arata foarte bine...in mare mi-a placut. Cand am fost noi, nu era seon si nu erau decat 2 persoane care ne asigurau si masa si cazarea...si se miscau cam incet la bucatarie. Dsar cadrul merita, plus ca e aproape de Slanic.
Pupici,
Gabriela si baietii
connie1974 spune:
'Neata,
Multam in primul rand de aprecieri, Alic, Carmen, Mihaela .
Cat despre munte si zona respectiva va spun sigur ca e foarte frumos, eu sunt de pe aproape de acolo, din Comanesti si e placut, aer de munte, curat, Salina e la Targu Ocna. N-am nici o idee de cazare, ca nu am avut nevoie.
Vad ca sunt prima in dimineata asta, asa ca dau si eu o cafeluta de trezire.
Apoi am o intrebare, daca stiti cum se poate gasi o persoana plecata in strainatate, care nu mai plateste pensia alimentara si careia nu ii stim adresa. Am incercat cu scrisori la diverse institutii din UK sa incercam sa obtinem adresa (Biroul pentru Imigranti, Protectia Copilului de la ei), dar exista un act pentru protectia datelor, care nu le permite sa ofere aceste informatii catre terte persoane. Aveti idee ce autoritate de la noi trebuie contactata pentru a ne ajuta? Multam pentru orice ajutor.
O zi buna.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
adi69 spune:
Constanta,sa va fie de bine concediul!
Ce flacau frumusel!!!Sa-ti traiasca!
Carmen,la ce gradinita-l duci pe Alex?
l_carmen2003 spune:
Conie multumesc. Am sa ma uit pe link; din pacate pentru problema cu pensia alimentara nu stiu ce sa iti spun.
Adi, deoocamdata Alex merge la IRIS. Sa vedem cum se adapteaza cum ii place. Eu sper sa ii placa si sa fie si bine aici, sa respecte programa, sa fie bine, sa fie incurajat sa progreseze, pentru ca sincer prefer sa platesc lunar o taxa si sa nu ma mai doara capul cu ce ar putea dori doamnele educatoare si mie nu mi-a dat prin cap inca sau cu ce cred ele despre ce ar trebui sa fac eu.
Are program de engleza intensiv si cateva optionale, dansuri/sah/pian/actorie si informatica dar nu l-am inscris decat la primele 4 cred ca informatica va avea timp suficient sa faca nu e necesar sa invete jocuri acum... adica sper sa ma ocup eu de informatica lui cand va fi mai mare. E la grupa mare/pregatitoare, sunt 4 copii care merg la grupa pregatitoare ceilalti la grupa mare - sper ca am inteles bien si nu e invers!, ca ma durea capul si eram super obosita... medie de varsta 5 ani jumatate 7 ani... dar macar sunt 15 in grupa! si nu 38 - oricum ar fi e tot printre cei mai mici... mai e unul tot in august nascut ca si el...
De luni pana pe 1 septembrie au program de adaptare si abia de pe 1 septembrie incepe de fapt anul scolar. Ce imi convine e faptul ca nu au vacantele astea ciudate de al gradinitele de stat si au si program de vara. Adica am scapat de grija lui ce fac cu copilul cand e vacanta si mama nu e acasa sau de chestia ca unii copii vin la gradinita si dupa serbarea de sfarsit de an in timp ce altii nu... (cum a fost cazul anul asta cand ni s-a spus ca s-a incheiat anul scolar o data cu serbarea iar, ceilalti copii au mai venit o saptamana! sincer tare m-a secat faza asta ca am carat copilul cu mine la servicu pe caldura aia! probabil tot pentru ca nu am cotizat la dna educatoare).
Cert e ca doar daca se intampla sa nu ii placa se va intoarce la vechea gradinita...
Sincer, el hotaraste daca nu ii place si ii e dor de vechii colegi...
l_carmen2003 spune:
aaa si mai e o faza care imi place, am sa il vad online in timp ce e la gradinita! asta mi se pare super.
adi69 spune:
Carmen suna tare bine ce zici tu despre respectiva gradinita.Cat e plata lunara si pe unde se afla?
Edit ca am gasit intre timp pe net.E foarte bine ptr tine ca e aproape,doar daca nu va mutati curand..
herra spune:
buna dimineata!
ce mai faceti stiu, ca am citit in tot acest timp.
Carmen, gradinita asta e deschisa anul asta? ca mi se pare tariful mult prea avantajos ca sa dureze, stii, ca o minune...
mi-ar fi placut si mie, dar chiar nu am pe nimeni in Iasi, deci trebuie sa pastrez si femeia care sta cu el si ma ajuta cu casa; iar daca adun salariul ei la tarif, nu fac fata...
si eu am deja emotii pentru ... aloleu, mai este doar o luna si incepe si Vlad gradi!
ma primiti cu intrebari - mai ales cele care stiu ceva despre Sf Paraschiva:
- trebuie sa-i fac analize, si noua dealtfel; cat de recente trebuie sa fie – o saptamana, doua, o luna?
- Ce fel de papuci de schimb sa-i iau? Chiar papuci, sau ceva gen espadrile, adidasi? Sandale?
- Ce sfaturi imi mai dati, ce ar trebui sa stiu?
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)