IASI - mandra cetate (76)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

DA daa si noi mergem acolo destul de des.Chiar sambata as fi dus-o pe CAtalina insa mi-a fost teama ca ma voi plictisi,de obicei merg cu inca o mamica,acum eram singure,si catalina cand intra acolo..uita sa mai iasa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

aha, pe asta il stiu si eu, adica am auzit de el; credeam ca s-a mai deschis ceva si in capatul pacurariului...

hai! trezirea! va poftesc la cafeluta!
sa aveti o zi reusita!

O votati pe www.tamagochi.ro/pet-alika" target="_blank">ALIKA?
please!
ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Eu raspund prezent la cafelutza...
Adi, pai cand n-ai cu cine merge da un telefon...si poate ne urnim si noi.

Pupici si o zi frumoasa,

Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

'Neata,
Da, despre cel de langa terenul de tenis Ottimoni e vorba, de la fundatie spre Pacurari.
Imi pare rau Kriss, nu stiu de parc mai dragut cu leagane de genul asta. Este unul in Pacurari, parc de cartier, unde e un astfel de scranciob, dar nu stiu daca te ajuta, decat daca stai pe langa Ario, ca pe acolo este. Sau prin parculetele de cartier banuiesc ca sunt.
Noi l-am dus pe Calin la bunici ca vrem sa facem un pic de curatenie in casa si acum cautam sa ne punem termopane la balcon. Cu ploaia din ultima vreme am avut neplacuta surpriza sa avem balta mai ales cand a batut spre geam. Asa ca la treaba cu noi.
Multam de cafea Alic, eu nu beau de fel, dar zic ca e un cappucino si merge.
Azi as avea eu nevoie de ceva informatii. Cam ce activitati se potrivesc unui copil de 3 ani jumate, sporturi, ca parca as vrea sa incep ceva sport cu el si nu stiu ce e potrivit la o varsta mica?
Uitati si poze din concediu, daca vreti sa le vedeti
http://s127.photobucket.com/albums/p126/connie74/concediu%20thassos/
Pupici si spor la treaba.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabrielaG

Eu raspund prezent la cafelutza...
Adi, pai cand n-ai cu cine merge da un telefon...si poate ne urnim si noi.

Pupici si o zi frumoasa,

Gabriela si baietii

Chiar am vrut sa te sun sambata,insa n-am indraznit..stiind ca (de obicei si la noi) sambata si duminica sant singurle doua zile pe saptamana in care e tati acasa si se face program impreuna...
Sau m-am inselat?

Mergi la inceput

Connie, sa va fie de bine concediul! faine poze!

please!
ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Bine v-am gasit.
Multumesc inca o datat de promptitudinea raspunsului de ieri.

Am reusit sa rezolv cu Fun Party.
Pur si simplu imi lasasem acasa telefonul in care am numarul lor si nu puteam sa mai iau legatura cu ei.
Am fixat tema petrecerii, tortul, programul etc.
Pacat ca spre deosebire de anul trecut cand am avut multi copii anul asta nu am mai mult de 10-15 copii si majoritatea sunt copiii prietenilor nostri, nu prietenii lui Alex - deh, e august si e concediu!
Dar vom compensa cumva in noiembrie de ziua numelui cu colegii de gradinita!

De luni Alex incepe gradinita, vreau sa vad cumse acomodeaza si sa ma conving ca fac bine schimband iar colectivul si educatoarea... sper. Deci anmalize, papucei de schimb... rechizite - s-ar putea sa se ia rechizite la comun inca nu stiu cum va fi.
Partea buna e ca aici nu sunt vacante in timpul anului.
In rest? vom mai vedea.

Va las, o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Conie, frumoase poze, si superb model Calin. sa va fie de bine concediul!

Ma gandeam ca in weekend sa mergem un pic la munte... dar inc anu stiu ce sa alegem, pe aproape. Ceva sugestii?

In alta ordine de idei, remarcam la sfarsitul capitolului trecut... surprinzatoarea reactie a Ralucai... dar daca asa simte e o problema care ii apartine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Hop si eu la cafeluta.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui l_carmen2003

Ma gandeam ca in weekend sa mergem un pic la munte... dar inc anu stiu ce sa alegem, pe aproape. Ceva sugestii?

"La plus belle russe de diable est celle de nous persouade qu'il n'existe pas" - Baudelaire

Carmen, niste prieteni ai mei au fost un weekend la Slanic Moldova; am vazut poze, e superba zona!
asta binenteles daca nu vrei destinatii precum Durau, Bicaz, Lacu ROsu! eu aici am tot fost de-asta as mai schimba!

am inteles ca in zona este salina...deci ai si ce vizita; ei ai stat la o pensiune cu piscina, biliard, gratar afara si altele de gen....dar cum piperat pretul 130 sau 140 ron pe noapte; daca vrei, ma interesez unde!

please!
ALICe
eu

Mergi la inceput