IASI - mandra cetate (76)
Raspunsuri - Pagina 2

miki68 spune:
Buna dimineata, o ca sa aveti o saptamana buna!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

adi69 spune:
O saptamana frumoasa va doresc!
Mai dar ce frumoasa e Alika,de ce ai lasat-o sa intre in spital,zice acolo ca n-ai ingrijit-o corespunzator..ntz,ntz...

alic spune:
Adriana, merci! sa stii ca n-am avut de gand s-o las sa intre in spital, dar consuma prea multe puncte fata de cate voturi primeste...de-asta; dar sper sa nu se mai intample...
mai..am o dilema...de vreo 2-3 ori am vazut o mamica cu baoatul ei prin kaufland si nu stiu de unde s-o iau; stiu sigur c-am vazut-o pe-aici, printre iesence, dar n-o mai gasesc... e plinuta, poart ochelari de vedere (cred) si are un baiat care-i seamana tare bine (si el poarta ochelari); o stiti cumva?
aaa...multumesc pentru cafea si voturi!
O votati pe www.tamagochi.ro/pet-alika" target="_blank">ALIKA?
please!
ALICe
eu

l_carmen2003 spune:
Buna,
Am nevoie de ajutorul vostru.
Nu am telefonul la mine si imi trebuie AZI ACUM, dimineata, numarul de telefon de la FUNPARTY din Tatarasi - sau link ceva.
E musai sa rezolv va rog. Merci.

connie1974 spune:
Buan dimineata si o saptamana buna
Alic, merci again.
Poate stiti, poate nu, eu oricum va spun
S-a deschis pe langa terenul de tenis din Pacurari de la intrare, un loc de joaca pentru copii, cu vreo 3 gonflabile mari si una mai micuta, masinute, lego si alte chestiute. E dragut. Noi abia l-am descoperit si am fost de cateva ori. Lui Calin i-a placut mai ales toboganul cel mare, unde s-a dus cu domnisoara de acolo, pentru ca eu nu am putut sa urc ultimele trepte din motiv de rau de inaltime. E 3 lei / 30 min.
Si daca intereseaza pe cineva spalatul covoarelor, in Nicolina, vis-a-vis de spitalul de recuperare, am dus dimineata 5 lei/mp, mi le da vineri.
Dupa cum se vede, azi am fost cu informatiile.
Mai tarziu am sa va arat si poze din concediu.
Spor la treaba (ah ce-mi trebuie si mie)!
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

kriss79 spune:
connie, daca tot esti cu informatiile poate ma ajuti si pe mine..stii pe unde pot gasi un parc de copii cu leagane pt. copilasi micuti, cu opritoare in fata?
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 9 luni!!
Cristina

alic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui connie1974 Buan dimineata si o saptamana buna Alic, merci again. Poate stiti, poate nu, eu oricum va spun ![]() S-a deschis pe langa terenul de tenis din Pacurari de la intrare, un loc de joaca pentru copii, cu vreo 3 gonflabile mari si una mai micuta, masinute, lego si alte chestiute. E dragut. Noi abia l-am descoperit si am fost de cateva ori. Lui Calin i-a placut mai ales toboganul cel mare, unde s-a dus cu domnisoara de acolo, pentru ca eu nu am putut sa urc ultimele trepte din motiv de rau de inaltime. E 3 lei / 30 min. Si daca intereseaza pe cineva spalatul covoarelor, in Nicolina, vis-a-vis de spitalul de recuperare, am dus dimineata 5 lei/mp, mi le da vineri. Dupa cum se vede, azi am fost cu informatiile ![]() Mai tarziu am sa va arat si poze din concediu. Spor la treaba (ah ce-mi trebuie si mie)! Constanta si Calin Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre |
cu placere!
multumim si noi pentru info!
da-mi te rog un reper pentru parcul de joaca; eu stiu unde sunt terenurile de tenis, merg acolo destul de des, dar n-am vazut locul asta de care zici; e pe langa Anl-uri sau kaufland ?
O votati pe www.tamagochi.ro/pet-alika" target="_blank">ALIKA?
please!
ALICe

eu

mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alic da-mi te rog un reper pentru parcul de joaca; eu stiu unde sunt terenurile de tenis, merg acolo destul de des, dar n-am vazut locul asta de care zici; e pe langa Anl-uri sau kaufland ? |
Pe partea stanga cum mergi dn Fundatie spre Pacurari,langa scoala de soferi Automobilistul.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...