***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (74)***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mica,e haioasa tare Maya cu codite. Dar de ce nu vrei s-o mai tunzi macar un pic? Ma gandesc ca transpira si ea, vara fiind. Eu din motivul asta abia asteptam sa-i iau motul lui B.
Mai mult ca sigur Carstea a facut o gresela. Nici Matei al meu nu are inaltimea asta. Abia are 100 cm.
poohy, ce mai faci? Mai da-ne o veste si despre voi.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

buna si de la noi.

cum spunea arcadia, m-am gandit sa fac si eu un update. nu prea scriu, nu stiu, am o stare ciudata de care nu reusesc sa mai scap asa ca nu prea imi vine sa verbalizez. sa incerc, totusi.

david e ok, super-activ, merge de o luna foarte bine, are deja mare viteza: il aud in sufragerie si cand ma intorc e de fapt in picioarele mele in bucatarie, de ex. nu ar sta locului nici cinci minute, e normal, si ma bucur de fapt ca este asa, dar mi se pare tare tare obositor. m-am cam saturat de statul numai acasa, de treburi bebelusesti, dar ca un facut, nici nu as vrea sa pierd nici o zi cu el. cred ca de aici si frustrarile mele...vreau si eu cateva zile numai pentru mine, sa fac ce vreau, sa dorm cat vreau (moama, ce vise...) dar cum asta nu se poate, imi impun sa merg mai departe.

de vreo doua luni david doarme foarte foarte rau noptile, in general numai "asistat", cu unul dintre noi. a dormit trei nopti singur de m-am crucit, dar cum nici o minune nu tine mai mult de trei zile, azi-noapte la doua m-a chemat iar la apel. pana pe la patru jumate m-a inghiontit, calarit, miorlait...i-am facut intr-un final o sticla de lapte, am aerisit camera si l-am culcat la loc. din fericire, de data asta cu mai mult succes.

de mancat mananca binisor, cam tot ce ii dau. cand nu gatesc ii dau borcanele, cand am mai mult de o salata ii dau si lui . a ramas un pofticios si jumatate, nu se poate manca nimic cand e el treaz fara sa nu primesca si el ceva de rontait.

marti a nascut o prietena si mi-am revazut in minte toata povestea nasterii, zilele imediat venirii acasa si m-a luat cu fiori, nu mai vreau sa trec vreodata prin ce-am trecut. stiu, suna aiurea, majoritatea vor doi- trei copii (nici nu m-am gandit vreodata ca nu o sa am doi copii), dar eu o sa ma opresc la unul. si bun (sper eu). culmea e ca atunci cand m-am dus sa-mi vizitez prietena am ramas aproape socata de ce mic era fii-su, care totusi s-a nascut cu patru kile, nu cu 2600 ca david. si nu am avut curaj sa-l iau in brate, desi nu a trecut decat un an de cand am avut si eu asa bebe mic. sunt cu capul, nu????

in alta ordine de idei sa stiti ca bantui regulat pe aici, va citesc, ma bucur de progresele picilor vostri si imi pare rau de cate ori vad ca mai e unul bolnavior. ma bucur mult cand vad poze haioase, si vorba voastra, ma intreb cand a trecut timpul si cand au crescut asa de mari.

va pup pe toti si va doresc numai bine.

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Liviana, cu adaptarea ai dreptate, cu cat sunt mai mari cu atat cred ca se despart mai greu de parinti.Io cu mancatul nu imi fac probleme, el e un pofticios, asa cum zicea si Miniuta nu poate nimeni manca nimic ca trebuie sa primeasca si el.In schimb cu somnul e o problema, el doarme doar in liniste(deh, dc l-am invatat prost), plus ca inainte de a adormi are un ritual al lui:isi arunca jucariile din patut, se asaza in cap si u fundul in sus, mai scoate niste sunete ca si cum ar canta...si asta nu pricep, cum sa faci un copil de 1 an sa doarma in acelasi timp cu ceilalti fara sa deranjeze sau sa fie deranjat.Iar el uneori are un somn pe zi, in alte zile are cate doua...
Am zis sa mai fac o incercare cu bona, poate acum am mai mult noroc, si apoi in primavara va lua si el calea gradinitei...

Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

liviana la tuns la altcineva nu sta, plange de zici ca o taie si mie mi-e cam frica sa nu o "capresc". De asta ii fac si codite, din cauza caldurii, insa si le cam scoate ea. La ce gradi ai baietii??? Am gasit si eu 2 gardi particulare pe Petre Isperescu si una pe langa parc. Am zis ca dupa 1 sept sa ma duc sa le vad sa imi fac o idee. Cat dai la gradi?

miniuta prin starile astea trecem toate, si eu imi doresc de mor zile doar pentru mine dar cand o duc pe Maya a mama simt ca mor de dorul ei si zic ca e ultima data cand stau fara ea.....
Si Maya are o perioada destul de proasta, cu maraieli si plansete vu trezit noaptea plangand, nu prea mai mananca nici bine si nici nu vrea sa mai adorma singurica seara in patut....cred ca sunt maselele. Felicitari pentru progrese.

lavini chiar ma gandeam la tine cu bona. Ce ai mai facut, ai gasit ceva? Cat au cerut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mica, baietii mei vor merge doar la insitutii de stat. Din cele auzite, cele particulare nu garanteaza neaparat conditii sau ingrijire mai buna. Bogdan va merge la cresa Dr Taberii (unde e Matei acum), iar din septembrie Matei va merge la o gradi tot de Stat, de pe bv Timisoara. Ambele costa cca 6ron/zi. Vecina ta n-ar vrea sa-ti fie bona sau n-ai abordat-o inca?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Mica, am gasit intr-un final, dupa ce am vazut vreo 20 de pers.Andrei o place, s-a acomodat imediat cu ea, important e sa si stea.Eu ii dau 8 mil pt 8 ore/zi, dc sta suplimentar ii platesc in plus.In afara de Andrei trebuie doar sa ii calce hainutele, de restul ma ocup eu:nu spala, nu gateste, nu face altceva in casa.A fost si decizia mea sa fie asa, ma intereseaza sa se ocupe de el si nu sa dea cu aspiratorul.Acu ea mai spala o farfurie, intr-o zi a maturat in bucatarie, azi ma intreba dc vreau sa imi calce rufele.I-am spus ca tot ce face suplimentar o face pe timpul ei, ca eu nu o platesc pt menaj...O sa vedem acum...sper din tot sufletul sa fie bine.
Sa aveti un weekend placut!

Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

fetelor bebicii vostri papa cerealele cu cacao de la 1-3 ani?As vrea sa ii iau si io lu' STEFAN insa nu are prea mult cacao,adica este buna la varsta asta?Si la mare ce papa le-ati dat?Dr. lui mi-a zis sa nu-i dau nimik pregatit cu apa deacolo ca se deranjeaza la burtica rau.Cica totul tre' sa fie cu apa plata.Voi ce ziceti?

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:
citat din mesajul lui lbelciug
Graviduta, chiar, tu ai mai pozat-o profes. pe Mara?

Nope, ca atunci cand am vrut s-a lovit si avea vanataie pe frunte, apoi am tuns-o cam cheliuta dupa turta. O sa le fac tot cu Bogdan, dar mai prin toamna, poate cand venim din vacanta.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Nu mi-a mers net-ul pe laptop si abia am asteptat sa plece sotul de acasa sa citesc. Ce ti si cu dependenta asta.

Didi, ti-am vazut pozele, frumosi baieti ai si ce frumoase locuri sunt pt copii in alte parti. Piscina mi-a placut f mult. Andreea ar fi super incantata, am dus-o in Spania, si aici doar pe langa fantani arteziene trebuie sa ne jucam.

Alyna, imi pare bine ca ai mai scris. Am vazut si pozele voastre, ce mare s-a facut David!

Mica, ce frumoasa e Maya cu codite! Si mie mi se pare mai mare si mai schimbata si parca si mai grasuta. Nici eu nu mai vreau sa o mai tund chiar daca transpira ca imediat vine toamna, mai este o luna de caldura.

Doarme fata mea cate 3 ore la pranz de cateva zile. O fi lasat-o maselele ca si noaptea doarme mai bine.

Cred ca s-a trezit si vb cu jucariile.

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

kid si calin are cam 9700 greutate, inaltime in jur de 80 cred.

lavini, merci, super idee, vrem si noi, de unde l-ati luat? voi ii puneti casca si protectii?

miniuta si eu am zile proaste, din diverse motive, dar citesc pe aici sau pe la alte subiecte si-mi trece ma bucur pentru progresele lui david, si calin m-a frichinit in noaptea in care a fost racit pana dimineata, nu am putut dormi deloc, dar trec ele. si eu cunosc un bebe mic si tot asa nu-mi vine sa il iau in brate, cred ca e altceva cand sunt ai nostri

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput