***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (74)***
Raspunsuri - Pagina 6
loredana_76 spune:
Buna ,poate puteti ajuta in acest caz http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125079
ella_74 spune:
Am vazut si eu poze cu nazdravanii lui Didi si cu Maya fetita cu codite.
Vad ca vorbiti de gradi; dupa mine Liviana a luat cea mai inteleapta decizie; noua ne-a zis dr Palicari sa-l dam la gradi la 1 an jumate maxim 2 fiindca altfel va fi greu sa se desparta de noi.
Din pacate sotul meu nu e de acord sa ne luam nici bona(ca sa scap de soacra) dar nici sa-l ducem la gradi pe asa devreme; mi-a spus ca poate pe la 2 ani.
Carstea,esti sigura de inaltimea lui Rares? are 12 kg si 80 cm abia.
carstea spune:
Aoleuuu ,l-am masurat cu o porcarie de masurat care nu incepea de la 0Rectific:78cm si 11kg jumate.Ma mai credeti acum?!
Ioana13 spune:
Eu il masor pe P pe frigider.. adica trag o linie cu markeru, deasupra capului... si asa a dat 85 cm si are intre 12-13 kg... nu pot sa stiu sigur, ca nu sta pe cintar singur si il cintaresc la mine in brate.
VA pup
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
doxinu spune:
fetelor sa va zic ce mi-a zis mie un dr. care era la o gradi .particulara: copilul nu se da la gradinita inainte de 3 ani caci nu are bine format pana la acesasta varsta sistemul imunitar.Daca este dat mai devreme aduna toate bolile si toti virusiiacum sa stiti ca era un dr. cam la 50 si ceva de ani hai 60.Am tot citit si io si am ajuns sa cred ca asa este.Desigur ca daca alta solutie nu e....atunci chiar nu ai ce face.Sper sa nu va suparati caci nu am spus-o rautacios.
Ell noua ne-a zis ca la 2 ani jumate este bine, off o fi imbatranit si uita?
Nu-mi raspunde si mie nimeni,referitor la cerealele cu cacao de la 1-3 ani?
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
DidiAlex spune:
Salutare,
Carstea, io cred ca tu ai vrut sa verifici daca iti sunt citite mesajele. Asa un test mik . nu-i asa ?
Arcadia, James J. Heckman e numele. Daca ii da-i cautare pe Google o sa gasesti multe, inclusiv asta.
Oricum orice tema pe care o gasiti si o constatati ca fiind interesanta postati.o aici sa ne dam mai multe cu parerea. dar nu in stilul: lista, ca intr-o fabula cu invatatura finala.
Cat despre poze tin sa precizez ca nu sunt ceea ce par, voi ati vazut Twin Pix, nu ?
carutza aia pe care Liv, a botezat-o "telegutza" se numeste www.yatego.com/lauras-shop/p,3fb6a155b71e2,3faa1f581c2816_8,profex-kinder-fahrradanh%C3%A4nger-f-1-2-kinder-rot-grau" target="_blank">aici dar e cam un fel de trebantzel fatza de o adevarata www.kindercar.de/?gclid=CLqflIuD_5QCFQHqXgodyXRhrQ" target="_blank">telegutza
ma cam oftic ca acu 3 ani cand am luat-o dupa ebay nu stiam diverse chestii, modele si acu nu mai investesc in alta. aici se pun bebelusii de din a doua luna de viata, in astfel de telefutza iar pt mine bicicleta e un mod de transport, decat sa dau 2,1 E pt un bilet de tramvai, chiar si numai o statie, numai dus.
Piscina e una de cartier, cam veke dar mai buna pt David prin simplitatea ei. La poarta scris 24 de grade dar cred ca nu erau nici 20, imi clantzaneau dintzii in gura cand am intrat pan la glezne in ea.
in legatura cu cresa, o felicit si io pe Liv, cat mai putine zile state acasa pt Bogdanelul.
Pe Robert l-am dat de la 1an si 9 zile la o asa zisa cresa de 2 ori pe saptamana a cate 4 ore si urla de stia toata strada. si la 2 ani la cresa zilnica si mai rau, asa ca l-a dus tata lui, ca era mai binisor. Dupa un an de zile ii parea rau, si mie, ca pleaca de la cresa, de fapt e aceeasi cladire, dar erau 10 copii cu 2 educatoare.
Acum astept raspunsul ca mi-l primesc pe David, m-as bucura mai ales ca ei merg in acelasi loc, R il poate vizita oricand, se vor juca in aceeasi gradina..si daca e sa astept 2 ani pe Robert il dau la scoala la 6 ani fara 1 zi, cred in 2010.
nici un bb 2 la orizont??? ntz ntz..
Unde-i Pepsi?
Mica, cum e cu Mirena,
la mine o adevarata istorie de acu....
DidiAlex spune:
Doxinu, am evitat cacao pt ca il agita. Nu-i dau deloc nicicl a cel mare nici la cel mik sub forma de late+ cacao. O mai scap la inghetata, adika inghetata cu cacao
Mai Domnitzelor cu 2 copii: la mine cel mik e mai diversificat ca cel mare: asta mik manaca pulpa de pui, ii dau pulpa cu tot cu os si roade binisor precum un catzel, spunea R aseara, mananca peste de toate felurile/ culorile, ala mare cum il miroase mi-l scuipa. legumele le culege..etc etc..
asa e ca cu cat cresc is mai scifositi?
mica0307 spune:
ella imi pare rau ca aud asta. Te inteleg perfect.
doxinu despre cerealele cu cacao dr a zis 1 data pe sapt si doar dimineata drept pentru care am decis sa nu ii mai dau deloc. Parca tot tu ai intrebat si de mare, eu i-am gatit la matusa sotului unde am stat, si da cu apa de la robinet.
didi acum e ok, nu mai am nici o problema, dar la inceput am avut niste dureri de burta .
chiquitita spune:
Doxinu, imediat ce Livia a facut 1 an eu i-am luat cereale cu cacao de la Nestle pt 1-3 ani, regulamentar si i le dadeam in fiecare seara. Nu a dormit nici mai bine nici mai prost fata de cand manca alte cereale. Insa am renuntat la ele ca mi se parea ca nu ii placeau si manca mai putin lapte in care erau puse cerealele.
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
carstea spune:
Doxinu trebuie sa-ti spun ca indiferent de varsta la care il bagi in colectivitate tot va colecta toti virusii pt ca din cate stiu imunitatea nu ti-o da varsta.Eu as vrea sa-l dau pe rares la gradinita dar nu-mi permit aici.Sper sa reusesc sa-l aduc la gradinita unde lucrez si sa fiu platita la jumatate ca pana la 2 ani jumatate. nu are dreptul la cele de stat.
Didi m-am convins acum!