***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (74)***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Kid, am uitat sa zic ca au iesit foarte frumoase desenele, cred ca ai putea candida cu succes pentru un post de desenator la Disney

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Ella.arcadia kid nici io nu ma gandesc la partea chirurgicala daca voi ziceti ca e O.K. atunci il las asa.Acum am cam tras io de putzulica si il ustura cand face pipi.mi-e asa de mila de el ca se strange tot si vrea in brate la mine unde se freaca de mine...........Offf cateodata sunt asa de tampita ca ma minunez si io

oana SONIUTA e fetita mare acum normal ca nu a patit nimik,succes la viza iubita!

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

doxinu, mie mi se pare ca il ustura cand ii schimb scutecul, ca mereu urla cand vede ca vreau sa il schimb..

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Nu-mi vine sa cred cate reguli au americanii la aeroport. trebuie sa declar absolut tot in legatura cu starea ei medicala, cu aparatura, medicatia, apa., laptele, mancarea... tot. n-am voie mai mult de 3 ounce (cam 70-80 ml), trebuie sa le guste ofiterii... nu stiu ce facem cu mancarea, o sa-i dau paine pana la urma... poate p`aia am voie s-o iau la bord...

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Citat:
citat din mesajul lui arcadia

doxinu, mie mi se pare ca il ustura cand ii schimb scutecul, ca mereu urla cand vede ca vreau sa il schimb..

Poze bebe

fain

Asta e cu totul alt ceva asa face si STEFAN cand vreu sa-i pun scutecul se uita la mine si zice "ne ne ne ne" si fuge asta pentru ca-i place sa stea in putz goala .io i-am cumparat chilotei de bumbac si-l las in ei ziua cat stam in casa,asa sa mai respire si "el".Afara ii pun scutecul si are sauna la poponeata.

voi ati reusit sa-i invatati la olita?Noi suntem in plinproces .Sa va zic cum: face in chiloteii de bumbac si apoi imi arata olita.Cine mai vrea sa-i invat copilul sa faca la olita?

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

doxinu, la noi operatiunea olita a esuat; am incercat de 2 ori la dif de o sapt; a plans de fiecare data; n am fortat o am ridicat o m am jucat cu ea.... n am traumatizat o; am zis ca puterea exemplului e cea mai buna asa ca am lasat usa deschisa la toaleta; a intrat si a urlaaaaaaaat.... urla,plange in disperare de cate ori isi da seama ce fac eu la baie; n am nici o explicatie pt asta;o sa i explica mai tarziu cum sta treaba cu olita.

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

He he he oana welcome to america...asa e nu ai voie sa introduci mancare si nici medicamente in State. Ia in bagajul de mana doar strict ce ai nevoie, restul in bagajul/bagajele de cala pe care a propos nu il inchide cu cheite/lacatele pentru ca il vor deschide ei in vama si vor pune un pliant.
De mancare: nu ai voie sa introduci in State decat mancare neperisabila, in ambalajul original si nedesfacuta. Poti sa iei biscuitei si alte cele....
Medicamente: trebuie sa iti iei de la medicul de familie o adeverinta cu pastilele pe care Sonia trebuie sa le ia. Exista una tip (eu am avut una cand am fost si eram insarcinata. Mi-a trecut medicul de familie medicamentele pe care le luam + repartitia lor pe zile. Adeverinta e in romana si engleza).
Lapte praf nu cred ca tre sa iti faci probleme. Ei au o gramada de legi pentru protectia copilului deci nu o sa ai probleme din cauza unei cutii de lapte praf pentru copil.
Nu lua in bagajul de mana decat strictul necesar si nimic din ce ar putea sa iti faca probleme. Nu stiu ce se intampla cu ele daca doar ti le confisca...ideea e, si nu vreau sa te sperii la intrarea in State, in vama practic se decide daca intrii sau nu in America. Adica poti sa ai viza, dar daca esti considerat suspect esti trimis imediat acasa...nu e cazul tau ....
Apoi la security va trebui sa te descalti pentru ca te controleaza si in pantofi.... si laptopul trebuie scos din geanta.

Sa ai toate actele la tine la vama completezi un formular inclusiv cu locul unde vei sta, adresa, persoana de contact, tot...cam atat. Daca imi mai aduc aminte mai scriu....

A...si pe avion o sa ai vreo 3 mese. Daca ai loc si pentru Sonia vor fi obligati sa iti dea si mancare de copil...asa ca nu iti face probleme cu asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Lavini, DidiAlex multumesc de raspunsuri.
Azi e a doua zi in care Andrei nu a mai varsat, iar diaree si febra nu a avut deloc. Dar e in continuare marait si somnoros. Am constatat insa ca in ultimele zile i-au aparut si 3 maselute. Una sparsese gingia de ceva vreme si acum a iesit complet, iar celelalte doua sunt in plin proces. O fi marait si de la asta. Imi e frica sa-i dau nurofen deocamdata sa nu ii deranjez iar stomacelul si sa verse.
Dar imi e asa mila de el cand il vad cum maraie ca un pisoi si se agata de mine sa il iau in brate si sa-l plimb prin casa. Si eu nu sunt in stare, am cazut ca bleaga intr-un sant si am entorsa de glezna , asa ca deocamdata nu pot calca in piciorul cu pricina. Noroc ca il avem pe tati acasa in concediu, ajutor de nadejde.
Lavini felicitari pentru bb2. Sarcina usoara si sa fiti amandoi sanatosi.
Didi multa sanatate puiului. Tare incercata mai esti.
Doxinu si Andrei a avut intr-o vreme vreo 2 puncte albe, l-am spalat ca de obicei si in cateva zile au disparut (recunosc, m-am panicat si eu un pic cand l-am vazut, dar m-am tinut tare si a fost ok). Iar cu operatiunea olita noi nu stam bine deloc, nici nu ma mai chinui sa-l pun. Il intereseaza sa se joace cu ea, dar cand il asez urla ca din gura de sarpe. Asa ca il mai las. Prin carti zice ca pe la 18 luni isi formeaza reflexul, asa ca mai au timp.
Am incercat si sa-l iau cu mine la baie, e amuzat si rupe hartie igienica si arunca si el in toaleta, dar nu il conving sa faca acelasi lucru. Nu o sa se insoare el cu pampers, nici o problema.

Mergi la inceput

mica, nu i-am luat loc Soniei ca e diferenta de cam 600-800 euro... dar am rezervat cosulet d`ala in care sa doarma. basinet. sau cum s-o scrie. daca vad ca nu e chip sa stau cu ea asa, vad daca ma inteleg cu tanti alea sa ma lase s-o pun pe scaun langa mine.

m-ai lamurit. eu am sperat sa fie doar sperietura de pe site, adica sa nu fie asa de stricti si la intrare...

si acum o povestioara, adevarata, funny:

un nene, se duce in America sa-si viziteze prietenul plecat de o vesnicie. si ce-l roaga sa-i aduca? leustean, ca poftea expatriatul la ciorba. si-si face bagajul si ia si leustgenul mult ravnit. la vama... ah, ca nu siti, leusteanul e interzis in SUA, e nu-stiu-ce-drog. lasa omul leusteanul,a sigura ca nu avea nici cea mai vaga idee, cu mare tam-tam e lasat sa intre. boon. dupa vreo 10 ani, in vizita la acelasi expartiat. omul nostru uita complet de intamplarea "leustean" si isi intreaba iar prietenul ce sa-i aduca. leustean. boon, face sarasanalele si adauga leusteanul. la vama, aceleasi ostilitati, doar ca de data asta nea Leustean ajunge in prison, ca vrea sa aduca stupefiante in SUA... deci nu era de gluma nici inainte de 9/11, da acum...

o sa-mi fac plan strict de mancare la mine, n-are rost sa imi fac probleme aiurea... stai sa studiez mai bine orele de zbor, ca sa stiu ce mese se nimeresc in aer.

fac poze la lego, si le pun. da pe cutie scrie limited edition... nu stiu daca mai au.

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput

numai_eu, daca e indicat sa-i dai ceva de dureresi varsa, pune-i un supozitor cu paracetamol. multa sanatate !

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput