***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (74)***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

salutare,

Kay , bafta multa in tot ceea ce faci!!! Soso e de milioane si la noi interesul pt ea este 10000..stii tu vb lu Pepsica. poate nu spuneam/scriem intotdeauna, dar, fiecare dintre noi se gandeste peste zi sau noapte la inimoara Soniei si la vointa ta

Arcadia, cred ca primark il gasesti sigur pe o strada in Londra.

Numai_io Rabdare si tutun mult tutun. Pe noi cam 1 luna ne-a tinut si la prima enterocolita si la a doua. Prima oara fost mai rau parca, pt el, cred ca avea dureri crunte, is lasa capul pe podea si plangea ca un pisoi.
A doua oara in afara de simptome: diaree, voma, febra, a fost vesel

Io is in a treia sapt de vacanta a lu R, toate bune si frumoase numai ca de cateva zile imi spune ca il doare capul si marti noapte a facut si febra, catre 40 ca doar el nu se incurca. ieri am fost cu el la dr, nu a gasit nik suspect, mai stam. Am si pediatra lui in concediu pan' luni, am fost la un inlocuitor.

In fine,

Lavini, 12+ mi se pare putin sa indice 100%, dar ce stiu io. La cine ai fost?
Parca Livianei i spusese la prima eco ca-i fetita si la 20+ s-a schimbat.

Vroaim sa va zic ca in revista Eltern (parintzi) Die Gesundheit Kinder e un art de trecere in revista a simpt pt Röteln si Ringelröteln. Io am revista in carutz, jos, poate o sa fac rezumatul, a mai citit-o cineva? E o revista din aia, kostenlos, adika gratis.

El, ce mestesugaresti tu in Berlin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Kid, sunt super esenele tale. si io ma gandeam la o afacere, iti faci reclama aici pe DC ca gasesti destui parintzi care arunca cu bani, cand e vb de copii

Io vb care-s in cautare de bicicleta buna pt R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

Lavini, felicitari si sarcina usoara! VREAU SI IOOOO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Kid, cat timp ti-a luat sa faci un singur desen? Banuiesc ca e format A4, nu? Care e doza de aracet folosita la o culoare tempera?
Didi, da, asa e, Iosup a fost cu suceala. Mi-a zis initial la 12 s ca e fata si pe la 16 ca-i baiat. Sanatate lui Robertzel.
Lavini, tu la ce gineco si ecografist mergi?

E cineva amatoare de intalnire in parc in w-e?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

El,
ma bucur ca ai scris; poze cu Elias ne arati? cu intarcatul cum stati? cat mai stati la Berlin? Elias e tot titirez?

Didi,
ce tare ai fost cu strada din LO; dar ai dreptate, e vorba de Oxford Street sau cel putin la asta am ajuns io; mai e unul in Trafalgar Sq dar pe ala nu l-am calarit.
Pentru cine ajunge in LO recomand cu caldura acest Primark, nu sunt niciodata reduceri pentru simplul motiv ca preturile sunt atat de mici ca n-ar mai avea ce sa reduca; de adulti nu prea am targuit dar la copii e o incantare...

sanatate la baiat! pentru febra asa mare nu se da nimic in afara de antitermice?

Liviana,
si noi vrem la intalnire cu capsuni dar in weekendul asta iar plecam la mare.
n-am stiut ca era sa ai o fetita

Irinusha,
m-ai linistit, avem dreptate amandoua.

Kid,
ce fel de acuarele tre sa folosesti ca sa nu se stearga/manjeasca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

FETELE AM PUSI SI IO AICI o intrebare daca puteti sa-mi raspundeti si mie.Adica cu mamicile de baietei vreu sa vorbesc,intelegeti voi e o problema barbateasca

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Dragi mamici, poate stiti ca noi am initiat pe forumul aspirantelor o campanie pt sprijinul reproducerii asistate si in prezent suntem la faza de strangere semnaturi prin petitia on line Sustinere pentru reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate.
Fac un apel la voi sa ne ajutati, semnand petitia si inaintand link-ul catre ea mai departe in lista voastra de mess, pe mail, etc.
Acesta este link-ul: http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
Va multumim anticipat!

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Doxinu,

noi am avut problema asta; l-am dus pe la pediatru si ne-a zis ca se rezolva chirurgical; nici prin cap nu mi-a trecut sa-l duc la taiat, decat daca ar fi fost vreo complicatie; a fost decalotat de la 2 luni dar fiindca un timp nu stat cu noi iar soacra n-a continuat la baita decalotarea, a facut aceste puncte albe; nici nu l-am mai urmarit o vreme, doar l-am spalat si atat; de curand m-am uitat si nu le mai avea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Liviana, cum se descurca B la cresa? E ok, ii place?

didi, ella am avut eu un feeling ca tricoul e luat de la londra, dar speram

doxinu, ref la intrebarea ta cu decalotarea, pe calin nu l-am decalotat (am tras de cateva ori dar nu mult si nu s-a desfacut cine stie ce). am inteles insa ca pana la 3 ani e normal sa existe fimoza fiziologica si ca daca dupa varsta asta nu se rezolva, atunci trebuie intervenit. pe mine ma ingrijoreaza insa ca varful penisului, putinul care se vede, are o culoare rosu inchis..

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Liviana Eu nu am pus aracet. Am inteles ca se pun 1-2 picaturi la o culoare. Desenele le-am scos pe A4, dar nu toate sunt pe toata pagina, sunt in fuctie de ce am gasit pe net.
De timp nu pot sa-ti spun sigur, ca la mine zicala "pauzele lungi si dese, cheia marilor succese" s-a aplicat cu succes , dar cam in jur de 1-2 ore.

ella Eu am folosit tempera, de la primo, le-am cumparat din carrefour cu aproape 7 lei, cu 6 culori. Peretii de la mine sunt dati cu var lavabil(poate are vreo importanta, ca nu ma pricep), iar culorile nu se iau( dupa ce se usuca - maxim jumate de ora) cu mana uscata, dar se pot sterge cu apa si cu detergent lichid de vase.

doxinu Nu stiu ce sa spun, jr mai are cateodata cateva puncte, dar in varf, care se spala.

lavini Mie mi-a spus dr in saptamana 12 de sarcina ca e baiat si asa a si fost. Cred ca daca dr se pricepe si are si un aparat bun, poate spune sigur ce e si la 12 saptamani. Oricum, fie ca e fetita sau baietel, sanatos sa fie!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput