***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (74)***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Am facut-o lata...

S se maraia in somn, asa ca de drag am luat-o la mine. si am stat cu ea. se intampla de cate ori se trezeste sa o iau cu mine in pat. dar, de obicei e si taica`su sa pazeasca ceallta iesire... iar acum ca e in delta... era sg cu ea. si am si perne puse pe jos la marginea cealata a patului. iar S in somn merge de-abuselea... si a adormit si am zis ca mai stau putin cu ea... dar am adomit si eu si aud BUFFFF ... a cazut sin pat in 4 labute si a nimerit fix intre perne... mama ce tipete, verificari de incheieturi si cautari de vanatai... n-are nimic, a adormit la loc. dar de data asta la ea in patut !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

kay Imi pare rau de cazatura Soniei... bine ca nu a patit nimic!
Se mai face bazarul pt Sonia? Pana in septembrie mai e foarte putin...

Alynta27

Rhoneea

Mai intreb si eu o data de gingii: e normal sa fie vinete inainte sa sparga maselele?

Zilele astea m-am apucat de desenat peretii juniorului, am pus cateva poze aici.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

CKRISTINA, IRINUSA, multumim pentru complimente si ca v-ati facut timp sa va uitati la pozele noastre. de la Miruna.

ELLA, aici nu se mai face vaccinul 3 in 1 (din cauza autismului) se face MR (Measles, Rubella). Asta e obligatoriu, iar la fetite se recomanda vaccinul impotriva chickin pox si la baieti vaccinul impotriva Mumps (oreion). Aici nu sunt obligatorii de aceea trebuie sa le cumparam.
Mirunei tocmai i-a trecut robeola asa ca, mai asteptam putin si mergem sa-i facem vaccinul impotriva chickin pox (varsat de vant).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

kid super desene,tu le-ai pictat sau te-a ajutat cineva?De fapt am vazut io ca ai un ajutor de incredere da' intrebam si io
CAnd termini sa ne pui poze cu camera juniorului sa o vedem pe toata

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

kid super desenele si BRAVO ca te pricepi. Noi am dat 200 euro sa pictam 2 pereti din camera Mayei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Buna ziua, mamici si capsunici.
Ne mai tineti minte?
V-am mai citit din cand in cand, dar nu am mai scris tare de mult. Am mai vazut si ceva poze cu capsunei in concediu, tare frumosi sunt toti. Am vazut acum ceva vreme ca erau si cativa capsunei cu diverse tulburari digestive. Acum ca ne-am intors de la mare, suntem si noi in aceeasi situatie. Andrei varsa de aproape o saptamana (nu mereu, dar suficient incat sa nu manance nimic si sa slabeasca) si ar dormi tot timpul. Asta cu somnul ma cam ingrijoareaza. Puiutii vostri cand au fost bolnaviori tot asa dormeau?
Multumesc pentru raspunsuri si sper sa mai reusesc sa scriu si cate ceva despre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Laviniiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Felicitari din suflet, sa ai o sarcina usoara si-l asteptam pe bebe cu drag!

Nu-i cam devreme 12 saptamani sa fie doctorul sigur cu privire la sex? Mie in Japonia la 16s mi-au zis posibil fata, de am cumparat toate rochitele roze pe care le-am gasit, doi saci... si la 20s au zis ca e baita si ca isi cer scuze, fiindca inainte de 5 luni nimeni n-ar trebui sa bage mana in foc...

Abia astept poze cu noua burtica!

Vas
Foarte frumoasa printesa ta!

Ella
Sunt in Germania, tare ocupata toata ziua plus ca ma alearga Elias, eu nu stiu de unde are atata energie, m-a terminat. Pupici lui Bob cel frumos!

Madi
Bine ca zici de masele, ia sa ma uit si eu la Elias ca noi mergem pe modelul Anei. Au iesit 6 dinti (4 sus 2 jos) in luna a 11a, iar de atunci pauza...

Kay
Tu ai un dosar serios, scrisoare de la doctorii din Boston - doar prezinta-le cu incredere, personalul amabsadei iti va da viza fara nici un fel de probleme, din experienta mea sunt niste persoane deosebit de amabile, trebuie doar sa iti prezinti cazul scurt si la obiect - iti transmit energie pozitiva de aici de departe, sunt convinsa ca totul va merge bine si in curand esti cu Sonia la Boston. Am vazut si filmele ei, e minunata, pupici multi-multi!

Mai revin cand pot

Mamica lui ELIAS, dupa MAREA CHELIRE( 31.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Numai_eu, sanatate multa puiului!Cand Andrei a fost bolnav de enterocolita, cu febra si varsaturi, era mai molesit si dormea destul de mult..Am pus-o pe seama febrei, cred ca e normal...

Elteka, multumesc de urari, si io sper din tot sufletul sa se fi inselat, nu m-as supara sa-mi spuna data viitoare ca e 100% fetita, din contra, as face ce ai facut si tu, i-as cumpara un munte de hainute :))

Irinusha, cred ca pana la urma nu e nimic contagios cu Andrei, nu mai are alte bubite in afara de cele care au aparut acum 2 zile, nu are febra, nu e altfel fata de pana acum, nu pare sa il manance sau alte simptome mai dubioase.Sper sa fie muscaturi de insecte, asa cum a zis pediatra.

Lavinia, 12+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

kay chiar nu ai de ce sa iti faci probleme sau emotii din cauza vizei. In general sunt foarte amabili, interviul consta de fapt in 2-3 intrebari pe care ti le adreseaza o tanti de la ghiseu. Si dureaza 1 minut. Dar pentru asta tre sa stai vreo 2-3 ore pe la coada. S-ar putea in cazul tau sa dureze mai putin. Bafta si iti doresc viza pe 10 ani.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Multumesc de aprecieri!

doxinu Din pacate, juniorul nu are inca camera lui... stam in garsoniera Poate la anul vom reusi sa ne mutam...

mica Pe mine m-a costat toata distractia cam 20 de lei; nu trebuie cine stie ce talent, desenele le-am scos la imprimanta, le-am copiat pe perete, dupa care le-am desenat.
Cand am vazut ca ai dat 200 de euro, mi-a trecut prin cap sa fac si eu niste cursuri de specializare in domeniu si sa-mi fac firma; si o camera/saptamana daca fac, m-am scos.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput