***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (74)***
Raspunsuri - Pagina 13
ckristina spune:
laviniiiii!!!!!!!!!! burtica;
felicitari mamico!
ps:iti trim si un pm
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
doxinu spune:
felicitari viitoare de 2x mamicasa fiti sanatosi,sa ai o sarcina usoara!
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
IULIABRAILA spune:
felicitari lavini !
2 flacai frumosi va avea mama, nu peste mult timp. plus tati lor.
Oana, super poze,ca de obicei, iar Soso, ce mai, adevarata. ce balaceala !
si noi o sa facem, de pe 15. la eforie nord.
si acum oftez de cite ori vad un swing. dar, toate adunate acum, vorba voastra, bazar e putin spus la noi. deja am imprastiat un carucior si scoica de masina, dar mai avem...
noroc ca asteptam un nepotel sau nepotica. tot in februarie.
va pupacim.
Irinusha spune:
Salutare plantatie!
Ne mai tineti minte?
Sa-mi fie rusine ... dar n-am ce face, sufar cu timpul :) ... si cand mai am timp trec fuga pe la grupa celui mare :)
Primiti scuzele de rigoare?
Lavini, felicitari! si ici pe burtica!
Sarcina usoara si baietel sanatos! Ptr. Andrei o sa fie mai bine ca-i tot baiat ... o sa aiba mana libera la batut de fratior ;) Glumesc desigur! Numai bine!
Io-s pe langa iar, dar vroiam sa va arat din nou poze cu a mea mandra ... ptr. cine are chef si timp:
www.amelie.watch-in.eu/amelie
Albumele: "De la 1 an la 2 ani" si "Turta / Motul"
Vizionare placuta!
Numai bine, cat mai doarme fi-mea mai bag un ochisor pe la voi!
Sanatate plantatie!
Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie
** Stiai deja? => www.sansalaviata.ro **
Motannel spune:
FELICITARI, LAVINI!!!
Sarcina usoara!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
Madi spune:
Buna mamici,
Am intrat sa va mai povestim putin de noi. In ultima saptamana ne-au spart 4 maselute (2 jos si 2 sus) desi avem doar 6 dinti (2 jos si 4 sus) si aseara Ana a reusit sa isi sparga buzele si sus si jos. A cazut cu fata in nisip de pe un leagan (noroc ca de la distanta ff mica) si i s-au spart buzele pe interior, intr-o parte si s-a julit pe barbie. Nu pot sa va spun cat de vinovata m-am simtit!Cand am vazut sange am crezut ca si-a spart dintisorii, noroc ca nu a fost asa.
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
kay spune:
Lavini, FELICITARI !!! Sarcina usoara, bbei sanatosi si mamica fericita !
sa nu zica cineva ca nu sunt productiva :
cu ajutorul unei zane bune (stie ea cine e ) am aranjat un zbor mai ieftin !
am vb cu ambasada si probabil ca sapt asta am si viza
in seara asta fac si rezervarea la hotel !
asa ca mi-s aranjata !
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
miniuta spune:
buna seara!
am intrat scurt si eu ca sa o felicit pe lavini, sa scapi repede de greturile nesuferite si sa ai o sarcina usoara!
didialex, intre premergatorul de la chicco si cel de la v-tech ti-l recomand pe primul (eu il am pe cel de la v-tech). elteka pusese un filmulet cu elias care mergea cu cel de la chicco si a povestit ca are un soi de frana la roti, ceea ce al nostru nu are. cand i l-am luat lui david, el inca nu stia sa mearga, si pentru ca dracia nu are nici un soi de frana prindea o viteza de il culegeam mereu de pe jos (sau trebuia sa stau eu in doua sa ii pun frana). obositor. in plus, cel de la chicco are si cutia cu formele care trebuie potrivite, eu pentru asta trebuie sa cumpar acum alta jucarie, separata.
va pup si ma duc sa ma uit la poze.
mamica lui david(21.05.2007)
doxinu spune:
mai sunt capsunei/capsunele care nu au inca nici o maseluta?Noi nu avem nici o maseluta si nici urma de vreuna
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan