***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (74)***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

doxinu, rabdare, mai e timp sa ii iasa si maselutele, nu te impacienta! david nu are decat cinci dinti, trei sus si doi jos, si azi am vazut ca se vede jos o liniuta alba, deci curand vom avea sase. asa ca vezi, se poate si mai rau....

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Didi,
multumesc de 1000 de ori; maine programam -ul la vaccin.

Lavini,
felicitari! cat curaj...ceva amintiri ai rascolit in mine; eu am avut o sarcina asa usoara dar mi-am scos parleala dupa ce am nascut
Sunt convinsa ca la bebe nr 2 lucrurile vor merge snur mai ales ca e distanta atat de mica intre ei.

Irinusha,
am vazut poze cu printesa; nu stiu daca am mai spus, seamana cu tine?! si ce turta a avut, in adevaratul sens al cuvantului

Doxinu,
are 8 dintisori, 3 maselute iesite bine si una la care se zaresc coltisorii, adica abia mijita; fii pe pace, va avea gura plina de dinti si maselute in curand

Kay,
ma bucur ca plecati la Boston; sunt convinsa ca va fi bine pentru Sonia.
cu ce companie zburati?

avem si noi poze din parc, din seara asta, a fost executat la chelie aseara, asa ca avem iar un beculet in familie, de fapt 2 cu ta'su:
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/PozeDavid2/photo#5233725714414253762

mi-e dor de Pepsi, Andrada, Ancamari, Poohy, Elteka, Vali5, Mihamora,MaryLou si lista nu se termina aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Lavini -felicitari!!! Sarcina usoara si un bebe santos!

Ella -
Bob e un scump, imi plac foarte tare pantalonasii in carouri si sandalele maro, de unde le-ai luat?Ce vaccin faceti?
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

ella, in mod paradoxal cu Air France. vroiam si eu sa zbor cu american airlines, delta, sa simt america. da e extrem de scump.

am incercat sa rezerv camera, dar n-am cardu la mine, e la banca pt schimbare. asa ca m-am comversat un sfert de ora cu tnati aia si degeaba... am auzit de fff multe ori : well, it`s like, like, like, like... m-a innebunit

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

kay, super ca ai aranjat cu prima plecare

doxinu, nici calin nu are maselute, doar 7 dintisori.

ella, am vazut pozele, super cea cu cele 2 beculete si cea cu tine cu Bob in brate m-am indragostit de tricoul cu my daddy rocks de unde e luat?

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Legat de maselute, am observat la junior acum cateva zile gingia umflata si vanata. Tot astept sa sparga maseluta, dar se lasa asteptata si de cateva nopti jr se tot trezeste plangand. E maseaua de vina? E posibil sa nu poata sparge gingia?

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

LAVINI, felicitari si o sarcina usoara.

KAY, drum bun. Asteptam vesti despre cum vor decurge lucrurile. Multa sanatate Soniei.

DOXINU, nici Miruna nu are inca masele. Are doar 8 dinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Multumesc frumos pentru urari, cu siguranta va fi o sarcina frumoasa, o sa treaca si perioada asta mai “ingretosata” si ma voi bucura din plin, pentru mine e ultimul bilet in sensul asta, nu cred ca va mai fi si al treilea, asa ca vreau sa profit.

Ella, am avut curaj fiindca Andrei a fost destul de cuminte, fara colici, fara alte probleme, acu s-a mai rasfatat si face urat uneori, dar incercam sa taiem raul de la radacina, sa nu degenereze.Oricum, io sunt mai ferma, nu-i prea merge, in schimb alearga repede la tac’su ca stie ca are mai multa recere.

Doxinu, nici noi nu avem masele, doar 8 dinti, si astia de pe la 9 luni.De atunci, pauza.Da pp ca nu o sa ramana fara ele, asa ca asteptam….

Kay, felicitari pentru primul pas catre Boston.O sa se rezolve si cu cazarea, si cu operatia.Am vazut pozele cu Sonia, e o dulce si e f.f.f expresiva, imi place mult de tot.

Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Ella am vrut sa-ti zic ca l-am vazut pe BOB in parc cu soacra da' m-am gandit ca l-io fi confundatAcum vazand pozele din parc sunt sigura ca l-am vazut la leagane.Nu stiam ca stai asa de aproappe sau soacra sta?

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella_74

[b]avem si noi poze din parc, din seara asta, Bob a fost executat la chelie aseara, asa ca avem iar un beculet in familie, de fapt 2 cu ta'su:
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/PozeDavid2/photo#5233725714414253762

Bai, asta e super http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/PozeDavid2/photo#5227302451928449170 .

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput