***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (74)***
Raspunsuri - Pagina 15
lavini spune:
Am si io o intrebare pt cele ale caror capsunei au facut rubeola.Cum s-a manifestat boala si cum aratau bubitele?De 2 zile Andrei are niste bubite, vreo 3 pe maini, rosii si care se maresc, a avut cateva si pe spate(mai mult ca niste pete)care au disparut, acum i-au aparut si 2 pe picioare, tot ca niste pete, dar se pare ca se maresc si alea.Ieri la pediatrie mi s-a zis ca e muscat de "ceva", dar mie mi se pare dubios.Ma lamuriti si pe mine?
Lavinia, 12+ si Andrei (11 iunie 2007)
addinel spune:
buna la mamici si capsunici
nu am mai scris de o gramada de vreme, deh, timpul asta curge prea repede. dar nu puteam sa nu scriu macar cateva randuri ca sa o felicit pe lavini pentru puiutul din burtica. sa fiti sanatosi si sa ai o sarcina frumoasa si o nastere cat mai usoara! felicitari si pentru curaj, desi si noi ne dorim bb2 nu am indraznit inca, am zis sa mai creasca mariucu putin. uite ca de data asta nu ne-am potrivit sa nastem iar impreuna.
noi suntem bine, sanatoase si nebunicioase. mariuca e argintul viu, un copil extrem de zambitor, energic, jucaus si zglobiu, exact asa cum mi-am dorit-o si imaginat-o. desi eu si tati suntem intr-o stare de oboseala cronica in urma "alergarii" continue dupa zuzi, sunt fericita si ii multumesc in fiecare zi lui Dumnezeu ca suntem toti sanatosi.
pupici
edit ca nu imi revin. sunt tare emotionata de aflarea vestii burticii laviniei si vreau si euuuuuuuu. imi aduc aminte cu atata drag de perioada sarcinii si de nastere ca oricand as fi dispusa sa mai fac un bebel. trebuie doar sa mai prinda si tati curaj...
mama lu' maria
Ajutati-o pe Sonia!
Irinusha spune:
Salutare plantatie!!!
Lavini, mergi cu Andrei la doctor sa stii sigur, incearca si altul ... daca tu nu esti vaccinata sau nu ai avut boala, ptr. bb2 e periculos! Ai grija!
Ella, mie Bob mi-a placut in camasa ... arata deja a Business Man :)
Da, turta a fost uriasa ... sper sa fie si viata ei tot asa de "mareata" ;) De abia am gasit o brutarie sa-mi faca o turta, am comandat-o ptr. 6 persoane si am primit una de cel putin 15 ... am papat toti, am trimis si in tara bunicii sotului, avem si la congelator ... o sa mancam si la anu' din ea :)
Kay, succes in Boston! Sanatate multa!
Am vazut pozici si filmulete cu Sosonica! E o frumoasa voioasa! S-o tina Dzeu tot asa!
Mai aveam de povestit ... de fapt de facut pe interesanta cu pareri ... dar e fi-mea caraita, ies cu ea afara. Oricum sunt mai free, ca-i fi-miu in tara cu bunicii, deci o sa am timp sa intru mai des pe la voi ... sa va capiez putin! ;)
O zi faina!
Sanatate plantatie!
Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie
** Stiai deja? => www.sansalaviata.ro **
lavini spune:
Addinel, m-a bucurat tare mult mesajul tau si ca ne-ai mai scris de Mariuca.Ar fi fost frumos sa ne intalnim si la bb2, sa stii ca noi nici macar nu hotarasem nimic inainte, voiam sa incercam undeva prin toamna, dar intr-o seara de mai am zis sa trecem la fapte.N-a fost nimic premeditat, nu m-am gandit cateva zile la chestia asta ca nu ma asteptam sa raman, la Andrei a durat destul de mult, apoi aveam o stare ciudata si am fost convinsa ca am ramas “din prima”.Ceea ce s-a si intamplat…Nu-ti fa griji, maine poimaine o sa aflu ca si Mariuca va avea un fratior/surioara.Te pup!
Irinusha, astept sa ajung acasa sa vad ce s-a mai intamplat cu bubitele, apoi om vedea incotro ne indreptam.Io am imunitate la rubeola, mi-am facut testele, dar tot imi e teama.Si mai teama imi e de varicela, can u sunt nici vaccinata, nici cu boala facuta…
doxinu spune:
Deci nu suntem singurii "nemaseliti" de pe plantatie..... atunci daca este normal m-am linistit
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
mica0307 spune:
lavini si Maya a avut inainte sa plecam in Turcia bubite ca de varicela. nici un dr din 3 nu a stiut sa imi spuna ce are exact. In final s-au dovedit a fi muscaturi de insecte. Mergem si noi maine sa facem varilixul.
ella foarte tare bobita ta. In poze mi se pare asa mare...
kay sa imi dai poze cu lego. Sau link...
vas spune:
ceau
Lavini, felicitari!!!!!!!Sarcina usoara si multa sanatate tie si puiutului.
Cum mai stati cu sternul? La noi dupa mare si soare parca s-a ameliorat.
Uitati aici cum arata minunea mea in excuria cu cortul dupa ce a descoperit cenusa pe care ea o credea nisipul de la mare.
http://good-times.webshots.com/photo/2401619650101876721nxwpqQ?vhost=good-times
Va pup!
Sunt mamica
poze
13.05.2007
lavini spune:
Vas, nu mi se pare ca s-a ameliorat ceva, la noi problema cea mare o reprezinta coastele evazate, care mie imi stau ca un ghimpe.Sternul nici nu l-am mai bagat in seama in ultimul timp.
Mortala papusa ta, si are niste ochi...Ati dormit la cort cu ea(scuze dc nu am retinut, dar ma bate gandul sa il duc si eu la cort pe Andrei weekendu asta si mai voiam pareri)
mica0307 spune:
doxinu Maya are 8 dinti si jumate de masea .
vas ce murdarica e. Si ce domnisoara cu margele .
ella_74 spune:
Dupa ce am pierdut de 2 ori mesajul, reiau…
Miha, multumim de apreciere (picasa) ; pantalonii lui cu carouri sunt H&M iar sandalutele sunt Next.
Cu vaccinul e o poveste lunga, numai Didi stie; vom face pe cel impotriva rubeolei si rujeolei ca sa evitam pe cel 3 in 1 suspect de autism.
Kay, intrebam cu ce companie fiindca eu trebuia sa plec pe 22 august dar din lipsa de timp n-am luat viza, asa ca a ramas pentru la anul; agentia de turism cu care rezerv eu de obicei, imi facuse o rezervare pe KLM cu 850 eur taxe incluse pe ruta Bucuresti-NY.
Arcadia, multumim; tricoul e Primark, l-am gasit in dulap aseara intamplator...
Doxinu, noi stam in Tineretului iar soacra vine zilnic sa stea cu asa ca iese cu el in parc in fiecare zi. Daca era o duduie acra si cam nevrotica, atunci e soacra-mea
Gravi, multumim, poza e de cand avea par; acum e la 3 mm
Irinusha, multumim; deci esti fara de baiat, doar cu mandra...
Mica, da, e baiat mare, nu mai are fata de bebe;pe de alta parte e si printre cei mai mari din odisee ca varsta
Vas, ce ochi albastri!!!
Lavini, frumoasa semnatura ai